• Elvis
    #135
    Kedves Nancsi!

    Nemtudom miért gondolod, hogy pénzt csak sikkasztásból és megvásárolt szerződésekből lehet szerezni? Persze tudom, hogy van példa rá, sajnos nem is kevés, de énbennem él a remény, hogy idővel csökkenni fog ezek száma.

    Akinek van pénze megvenni egy PC-t 150-200 ezerért, annak szerintem van pénze egy 50ezer forintos konzolra is. Nem kell ehhez olyan barom gazdagnak lenni. Ráadásul, ha az ember nem a PC-n játszik, akkor egy munkára alkalmas PC-t (akár laptopot is) már igen olcsón bevásárolhat. Arról nem is beszélve, hogy az asztali DVD lejátszót is megspórolhatod a konzollal, ha van ilyesmire igényed. - Szerintem ilyen szempontból olcsóbb a konzol, mint a PC.

    Csórikám nem ad ki 16ezret (felvilágosítalak, ennyi a konzol játékok átlag ára, nem 20.000) hanem csak 10.000et PC-s játékért - amiről bizonytalan, hogy fog e futni az adott konfigon és ha fog, akkor hogyan. Nagyot nyert azzal a 6ezer forinttal. Ráadásul egy átlag konzolosnak van 5-10 játéka, és azokat játsza végig, és amiket megunt, cserélgeti el a haverokkal illetve egyéb fórumokon más játékokra.

    Ezzel szemben most felhozhatod - mint már többen itt a fórumon - , hogy PC-n nincs cserebere, mert van warez. Csakhogy a warezzal érvelni az olcsóság mellett kb olyan, mintha azt mondanád, hogy "minek dolgozzak, ha koldulok napközben, este meg majd betörök valahova, akkor is lesz vacsora..."

    Szóval észbe lehetne már kapni, hogy nem feltétlen drágább két jó (cél)gépet tartani, mint egy univerzálisat - amir ráadásul messze nem univerzális :).