• Elvis
    #127
    Nem hiszem, hogy bárkinek bárhol IT cégeket kellene alapítania, de aki tehetséges bármiben az szerintem bárhol is él azért ki tudja használni azt amihez ért. (jó, ne keressünk halászt a szaharában és tevehajcsárt izlandon) Tudom, hogy sokan vannak, akik egy gyárban kezdenek reggel 6kor és befejezik este 6kor és mindezért nagyonkevés pénzt kapnak. Viszont szükség van az ilyen munkaerőre is. (az más kérdés, hogy szívem szerint jól megfizetnék mindenkit aki rendesen dolgozik - akár cégvezetőként, akár bármilyen melósként, csakhát a világ nem ilyen) - amúgy ma már nincs röghözkötötöttség, szabadon lehet költözni olyan helyre, ahol jól el lehet helyezkedni az választott munkakörbe!

    Sajnos még nem volt szerencsém a konzolos baldurs gate: dark alliance-hez, de ha meglesz, akkor majd beszámolok róla (már megrendeltem jól). Amúgy nem vagyok egy nagy RPG fan, de a most megjelent SW KOTOR-t igencsak dícsérik, és várunk egykét finom falatot a lionhead-től is (fable...)

    Hogy F1 és Rally szimulátorok nincsenek konzolra, az kicsit eltévedt mondat szerintem, mert amíg pl a ColinMcRae3 most jelent meg PC-re, addig a konzolosok már a 4. részre várnak. Illetve pl az EA F1 sorozata is ugyanúgy megjelenik XBOXra is, mint PC-re. És akkor ott vannak még ilyen nevek, mint TOCA Pro Race Driver, stb... szóval igencsak szimuláljuk mi a versenyzést nem csak árkádoljuk. Igaz, a Burnout 2 (a szerintem legjobb arcade autóverseny) csak konzolon jelent meg.