j3st3r#919
Nem tudom, hany eves vagy, de ruhellem, ha lesracoz olyan valaki, akit nem ismerek. Ha megutod a 33-at legalabb 10-zel, akkor johet a sracozas.
Egyebkent, en speciel nem ezt a screenshotot raktam volna fel, de tudok ezer masik olyat mutatni (de nem tehetem a kiado engedelye nelkul), ahol szerintem igenis latvanyosnak, es minoseginek mondhato a grafika. Nezd meg, asszem a gamespoton hostolnak uj kepeket.
Elfogultsag. A haegemonia valoban szep jatek. Sot gyonyoru, buszke vaguok ra, hogy ha a Relatime reszeben nem is, de a cinematicjaban reszt vehettem. Mindamellett ne felejtsd el, hogy ez egy elsosorban MULTIPLAYER FPS. Es mint ilyet, nem lehet egy RTS grafikajaval osszemerni, mert mas es mas a funkcioja. Sokkal inkabb a Battlefieldhez merheto, az elsosorban MULTIPLAYER jellege miatt. A singleplayer gyakorlatilag edzes a MP jatekhoz. A half-life2, a doom3 az megint mas kerdes, mert mint koltsegeiben, fejlesztesi idejeben mas kategoria. Valamint ezek elsosorban SP es masodlagosan MP jatekok (ha jol tudom, ha nem akkor tevedek). A Call of Duty-t megint nem emlitem, mert elsosorban SP. Es amogott is all par ev, meg MOHAA tapasztalat. Stb.
Nagyon sok embernek azert nem tetszik, mert nem lehet esz nelkul rohangalni, es lovoldozni. Ez CSAPATJATEK, ra vagytok kenyszerulve, hogy egyuttmukodjetek. A grafikarol meg annyit, hogy megprobalok linkeket osszevadaszni, ahol igenis jol lathato, hogy milyen a jatek, ha nem szetoptimalizalt gepen fut.