2062
  • Kandurex
    "Ne feledjük, hogy ez csak az első lépés volt, ami bár kissé bizonytalanra sikerült - a már említettek miatt - de jó alapot adhat egy következő még igényesebb alkotáshoz."

Türelmetlenül várjuk akkor az ÚJ alkotást :D Mer' ez...:(..

ps: aztán nem nekem esni :)
  • Coco
    hát ja a single elég gáz, bár attól függetlenül tetszik
  • hykao #942
    Pár szó a játékról, a full-al eltöltött néhány óra után:

Negatívumok, pozitívumok vegyesen:
    -a menüben szerencsésebb lett volna a SINGLE PLAYER helyett mondjuk valami ilyesmi: QUICKGAME WITH BOTS (bár érdekes, hogy annak idelyén a quake3-nál senki nem hördült fel a "single player"-en), gyanítom, hogy a tervek között másmilyen single player rész szerepelt, csak aztán elfogyott az idő.
    -az AI érdekes: néha egész értelmesen működik, néha viszont meglepő butaságokat művelnek a bot-ok: össze-vissza lődöznek, beakadnak ide-oda, visszaindulnak-megfordulnak, járművezetési gondokkal küszködnek stb.
    -karakteranimációk finomításra szorulnak
    -az otthagyott járművek néha forgó kerekekkel egyhelyben állnak
    -a világosabb pályáknál(jelen) hosszú távon vakító lehet a zöldes terminator nézet, amennyiben a sötétebb pályák miatt feljebb állítottuk a fényerőt, vagy a gamma-t (ez lehet, hogy csak LCD-n ilyen CRT-n nem - én LCD-n néztem
    -egy-egy női karakter mindkét oldalon pluszt adott volna a játéknak.
    -a jővő - romos - pályái kicsit egysíkúak (de még nem nagyon zavaróan)
    -a grafika szerintem majdnem eléri a ma istenített grafikus motorok szintjét: a BF1942-nél szerintem jobb (igaz nem játszottam sokat ezzel, de amikor belenéztem, úgy rémlik közelről mosottak, szögletesek a tárgyak, valószínűleg a hatalmas terek miatt),engem inkám a T:WotM grafikája a Delta Force: BHD-ra emlékeztetett (ami egyébként sok éves toldozgatás-foltozgatás végterméke), viszont gyorsabb annál, nálam 1024x768x32,6xFSAA,16xAniso, minden maxon beállításnál akadásmentesen futott, és ilyen beállításnál már igen hatásosan néz ki!!!
    -alacsony gépigény: a másik otthoni gépemen is elindult Xp op., 128mb!!! ram, 800 cerka, Gef2mx konfigurációval, a mai legújabb játékok még Gef4mx-en sem indulnak el!!!
    -nagyon jó hangulat, főleg a romos (jővő) pályákon: füst, sötétség, tüzek, romok, hanghatások: az emberek lihegése sok futás után, csizmahang, halálhörgések, szívdobogás alacsony HP-nél, a nagyobbik FK szerűség süvítése, gépek háttérhangja, dinamikus zene
    -EAX, hardware nem működik
    -a zenét eleinte kevésnek találtam, de aztán rájöttem, hogy így - hogy csak akkor indul meg amikor csata van - sokkal félelmetesebb a hangulat, mintha folyamatosan szólna.

Egyelőre így kutyafuttában ennyi.

Meggyőződésem, hogy a hibák patch-ekkel kijavíthatók.

Annak fényében, hogy - ha jól tudom - ez az első magyar FPS játék, és majdnem a nulláról kellett indulni, 8 hónapi munka után szép teljesítmény.
    Ne feledjük, hogy ez csak az első lépés volt, ami bár kissé bizonytalanra sikerült - a már említettek miatt - de jó alapot adhat egy következő még igényesebb alkotáshoz.
  • HuAn82
    Na akkor még próbálkozz erősen és sokszor itt!! LOL!!!
  • HuAn82
    Ma már remélem látom mozgás közben is! Tényleg hangulatosak a képek. Jővőhétre a szerver kérdés is megoldódna akkor az már szuper lenne!
  • hykao #939
    Ja, hogy az? Azt HUMMER-nek írják. Szerintem olyan nincs a játékban, legalábbis vezethető.
  • Tibre
    terepjáró hammerrel
  • hykao #936
    Milyen hammerrel?
  • Tibre
    Sztem elég hangulatosak :),mellesleg találkozott már vki hammerrel a játékban?
  • hykao #934
    A temetőben ismerős nevekkel találkozhatunk:
  • hykao #933
    Pár kép azoknak, akik még nem látták a játékot (a képek minősége jpg-vé konvertáláskor romlott):

Egy APC hátsó ülésén csücsülök:

Kicsit elmértem a távot az EMP gránáttal:

Gépgyilok emberként:

...és schwarzi-ként az emberek oldalán:

Többen írták, hogy nem lehet átlőni a roncsverdák ablakán, nekem sikerült:

A bot FK-k általában kötelékben támadnak:

FK nagytesó már nem nyújt több légitámogatást:
  • HuAn82
    "Sosem tudhatod, hogy egy nick név milyen embert takar.(bár igaz a hozzászólásokból lehet következtetni)"

Ezzel 100%-ig egyetértek!
  • Blasta
    Igen, nem tudhatom milyen ember van egy nick mögött.
    Cask már 2 éve vagyok ezen a fórumon és van viszonyítási alapom.
    De ez teljesen lényegtelen.

Amiről beszéltem azt azért mondtam, mert nekem olybá tűnik mint amikor Pistike a ballagás után otthon magyarázza a bizonyítványát...

Szerintem egy fejlesztőnek nem ez a dolga. Legalább is egy fórumon.
    -olvassa végig a topikot
    -szűrje le a véleményekből a magának fontos infot (jó játékot csináltunk vagy sem)
    -arra sarkalja a játékosokat, hogy számára érthető "bugreport"okat nyomjanak
    -a véleményeket pedig elég csak LÁTTAMOZZNIA. Nem kell vitába bonyolodni, hogy most "az a textúra elég éles vagy sem". Nem dolga egy fejelsztőnek megvédenie a saját játékát. Pláne nem olyan reklamálókkal szemben akik nem is fizettek a munkájáért...
  • hykao #930
    Érdekes megfogalmazás.
    Igen szélsőségesen, sarkítva fogalmazódott meg benned...
    De legalább nem az tűnik ki a hozzászólásodból, hogy magadat az egekig magasztalod...

Miből gondolod, hogy a fórum csupán a "warezolós kispöcsök", a SULINETES-KOLESZOS, középsulis-fősulis internetgarázdák, és az anyuka-apuka által meginterneteztetett tini pupákok játszótere?

Sosem tudhatod, hogy egy nick név milyen embert takar.(bár igaz a hozzászólásokból lehet következtetni)

Másrészt, az, hogy a fejlesztők és a felhasználók fórumon vitatkoznak, teljesen természetes (külföldön is). És a fórumozók nagy része ugye nem a boltban vásárol (külföldön se).

Különben meg minden embernek van önérzete (embernek!!!).
    Így, ha olyan támadások érik, amiket igaztalannak ítél meg, vagy egyszerűen úgy tűnik: butaságokon alapszik - akár az általad minősített egyének részéről is - amellett nem mindenki tud elmenni szó nélkül (és nem is kell).

Számomra abból, hogy a fejlesztők is bekapcsolódnak a fórum vitáiba, az derül ki, hogy a részükről a dolog nem csak a pénzről szól.
  • Blasta
    Egy kérdés fogalmazódott meg bennem:
    HOGY VAN AZ, HOGY A KÉSZÍTŐK NYOMULJANAK A FÓRUMON ÉS VITATKOZZANAK A FÓRUMOZÓ KISPÖCSÖKKEL, HOGY "MÁRPEDIG A JÁTÉK JÓ, A GRAFIKA ITT-OTT IGENIS SZÉP"??????????!!!!!!!!!!

Nem értem, erre mi szükség. Én ballisztikus ívben leszarnám magasról, hány warezolós kispöcs suxolja (teljesen mindegy, hogy jogosan vagy jogtalanul) a játékomat.

Nehogy már arról szóljon a topik, hogy páran suxolják a gémet, 1-2 készítő meg jön és "MÁRPEDIGEZNEMIGAZÉSAMUGYSEVOLTRÁIDŐNK" szintre süllyed???????????!!!!!!!!

• hykao #927
    Lásd:#914
  • TneX
    És azon nemlehetne vaalhogy segíteni hogy legyenek szerverek is? :))
    Egyedül már egy kicsit uncsi,mert ezek a botok amik benne vannak nem igazán ellenfelek .)
  • j3st3r
    Ujabb hozzaszolas reszemrol, mvel elsosrban MP-nek keszult a jatek, a SP resz gyakorlatilag edzesnek tekintheto a MP-hez kepest. Ez igy alakult, foleg a fejlesztes rohamtempoja miatt.
  • Kandurex
    Single: Kidolgozott történet, érdekes feladatok, küldetések, pályákát átívelő fokozotosan adagolt izgalmas story.

Multi: Capture the flag, Deathmach, Team deathmach, capture area.

Kérdem én, a SINGLE megtalálható ebben a játékban?
    Nem?

Hát nem, elég nagy hülység, de ez van.
  • Tibre
    van benne single,de az annyit ér kb mint a bf single
  • M@TriX
    hülye kérdés: mit? csakmert az Nforce-on nem látom az nfo filet. Gondolom a single-t hagyták ki, de az nagy hülyeség lenne...
  • j3st3r
    Gamespot-on vannak fenn mult heten felrakott screenshotok. Nekem sotetnek tunnek a monitoromon, jatekban nem ennyire sotet.
  • j3st3r
    Nem tudom, hany eves vagy, de ruhellem, ha lesracoz olyan valaki, akit nem ismerek. Ha megutod a 33-at legalabb 10-zel, akkor johet a sracozas.

Egyebkent, en speciel nem ezt a screenshotot raktam volna fel, de tudok ezer masik olyat mutatni (de nem tehetem a kiado engedelye nelkul), ahol szerintem igenis latvanyosnak, es minoseginek mondhato a grafika. Nezd meg, asszem a gamespoton hostolnak uj kepeket.

Elfogultsag. A haegemonia valoban szep jatek. Sot gyonyoru, buszke vaguok ra, hogy ha a Relatime reszeben nem is, de a cinematicjaban reszt vehettem. Mindamellett ne felejtsd el, hogy ez egy elsosorban MULTIPLAYER FPS. Es mint ilyet, nem lehet egy RTS grafikajaval osszemerni, mert mas es mas a funkcioja. Sokkal inkabb a Battlefieldhez merheto, az elsosorban MULTIPLAYER jellege miatt. A singleplayer gyakorlatilag edzes a MP jatekhoz. A half-life2, a doom3 az megint mas kerdes, mert mint koltsegeiben, fejlesztesi idejeben mas kategoria. Valamint ezek elsosorban SP es masodlagosan MP jatekok (ha jol tudom, ha nem akkor tevedek). A Call of Duty-t megint nem emlitem, mert elsosorban SP. Es amogott is all par ev, meg MOHAA tapasztalat. Stb.

Nagyon sok embernek azert nem tetszik, mert nem lehet esz nelkul rohangalni, es lovoldozni. Ez CSAPATJATEK, ra vagytok kenyszerulve, hogy egyuttmukodjetek. A grafikarol meg annyit, hogy megprobalok linkeket osszevadaszni, ahol igenis jol lathato, hogy milyen a jatek, ha nem szetoptimalizalt gepen fut.
  • Tibre
    hát igen ez lenne a minimum
  • hykao #917
    Én is valami ilyesmire gondoltam. Akkor addig marad a demó a haverokkal, illetve a single player.
  • Augustus Gigo
    hát akkor ez LOL:DD
  • FanThomaS
    remelem.
  • FanThomaS
    Ez a jobbik eset :) Valoszinuleg Mo.-on elobb kezdodott el az eladas, es a GS-nel meg nem engedelyeztek a kulcsokat. Ha minden igaz jovohet kedden (dec.2.-en) lesz hivatalosan kiadva a jatek, remelem akkorra aktivaljak oket.
  • hykao #913
    Megnéztem.
    Van. Ugyanaz ami a tokban volt.
  • FanThomaS
    hykao:

Megneztem a gamspy dev site-jan, nem fut egy t3full server sem. Csak a hibas demo. Meg tudod nezni, hogy a registryben a HKEY_LOCAL_MACHINE\clevers\t3wom kulcsban van-e CDKey es ha van, akkor az az-e, ami a cdhez kaptal?
    Fontos, hogy a cim egyezzen! (nem t3wotm, hanem t3wom )

bye, Fnt
  • hykao #911
    De nagy a csend...a tegnapihoz képest...
  • hykao #910
    Akkor valószínűleg a gamespy lesz a ludas.
  • hykao #909
    Ja már beírtad.
  • hykao #908
    Neked is cd-key error-t ír?
  • Tibre
    cd key error
  • Tibre
    megjelenik,de nem tudok csatlakozni
  • hykao #905
    Bármi lehet, majd kiderül.
  • hykao #904
    De a szerverlistában megjelenik?
  • Tibre
    ehh hát ez elég gáz,bár gamespyon még sehol egy hír nincs róla,hogy megjelent volna addig meg gondolom nem támogatja.
  • Tibre
    olyan komoly