j3st3r#731
Adam5, nem neked szantam, hanem altalaban azoknak, aki begyunnek ide, fikaznak egy sort, aztan onnon frankosaguk teljes tudataban figyelik tovabb a letoltott warezjatekokat.
Joga van annak NYILVANOSAN kritizalni egy jatekot, aki azt megvette. A demo alapjan nem alkothatott SENKI atfogo velemenyt, tehat aki most itt velemenyt alkot az a) fejlesztokent reszt vett benne, b) warezbe letoltotte.
Igaza van KanDurexnek (Ez honnan jott egyebkent? Kan es a Durex?) abban, hogy a fejlesztok vannak a userekert. 100%-ig. Csak a fejleszto felett ott all a KIADO, mint valami rettenetes mumus, hogy izze porra zuzza a kreativ gondolatokat maszlagos kommersz otleteivel. De ez teged nem erdekel. Miert is erdekelne? Engem az nem erdekel, hogy miert nincs penzed megvenni a jatekot. Nekem az a kotelessegem, hogy Teged szorakoztassalak, neked meg az a kotelesseged,hogy ha kell a jatek, megvedd, es NE LOPD EL. 3 napon belul asszem visszaviheted a boltba indolkas nelkul (nem eskuszom meg erre, de asszem igy szol a kereskedelmi torveny). Tehat tojok a Balkanra, ha Te is tojsz. Igy legalabb (es ugy latom csak ebben az egyben) kvittek vagyunk.