2062
-
j3st3r #740 O nem a kritikakkal van a baj, ifju antipadawan, hanem a stilussal. Megkertem a hardwired-en is az embereket, hogy johet a kritika, negativ pozitiv egyarant, csak ertelmesen, es KONSTRUKTIVAN szoljon az illeto. Es megmondom a frankot, az sem zavar, ha warezban szedi le valaki, ha a kritikajabol nem az sut at, hogy meg a letoltesi idot se eri meg akkora szar. (Ez nem idezet!)
A fejleszto meg szintugy ember, es igenis onerzetes. Gondolom te is az vagy, meg mas is. Csak konyorgom...fogalmazza mar meg rendesen mindenki a KRITIKAjat, es na szarral dobalozzon, mert akkor visszaeshet rea...
-
#739 bár a vinyot nem kell -
#738 neu tudsz adni valami rendszer követelmányt a gamehez?(proci,
ram, video kártya, vinyo..) -
j3st3r #737 Kiraly, ez tetszik...Jo nev akkor! -
antijedi #736 hmmm, most itt arról megy a vita hogy az önérzetes fejlesztők rárontotak valakire aki le merte szedni netről és még ráadásul nem is dicsérte agyba főbe a game-t? hát ez lol :P az a kár hogy mindkét félnek igaza van a saját szemszögéböl nézve szvsz ;PP -
#735 ok -
antijedi #734 jah hogy ez a game magyar feljelsztésű azért megy itt ez a féktelen anyázás, lol :PPP -
#733 Kandur volt, mint nőcsábász, aztán jött az asszony és EX lett :) KandurEX -
j3st3r #732 Adam5 NEM RAD GONDOLTAM! -
j3st3r #731 Adam5, nem neked szantam, hanem altalaban azoknak, aki begyunnek ide, fikaznak egy sort, aztan onnon frankosaguk teljes tudataban figyelik tovabb a letoltott warezjatekokat.
Joga van annak NYILVANOSAN kritizalni egy jatekot, aki azt megvette. A demo alapjan nem alkothatott SENKI atfogo velemenyt, tehat aki most itt velemenyt alkot az a) fejlesztokent reszt vett benne, b) warezbe letoltotte.
Igaza van KanDurexnek (Ez honnan jott egyebkent? Kan es a Durex?) abban, hogy a fejlesztok vannak a userekert. 100%-ig. Csak a fejleszto felett ott all a KIADO, mint valami rettenetes mumus, hogy izze porra zuzza a kreativ gondolatokat maszlagos kommersz otleteivel. De ez teged nem erdekel. Miert is erdekelne? Engem az nem erdekel, hogy miert nincs penzed megvenni a jatekot. Nekem az a kotelessegem, hogy Teged szorakoztassalak, neked meg az a kotelesseged,hogy ha kell a jatek, megvedd, es NE LOPD EL. 3 napon belul asszem visszaviheted a boltba indolkas nelkul (nem eskuszom meg erre, de asszem igy szol a kereskedelmi torveny). Tehat tojok a Balkanra, ha Te is tojsz. Igy legalabb (es ugy latom csak ebben az egyben) kvittek vagyunk.
-
#730 "élet különböző dolgait, összefüggéseit"
Hányszor írjam le??!! Nem azért veszek meg egy játékot, hogy ezeken a NAGY összefüggéseken gondolkozak, esetenként, hogy milyen rossz a fejlesztők sorsa! Azért veszem mert ki akarok kapcsolódni.
-
#729 Biztos, hogy nem rád gondoltak. -
#728 Hát egyre szomorúbb vagyok, hogy még a földrajzi ismereteid is hiányosak, és azzal sem vagy tisztában, hogy a Kárpát-medence nem a Balkán félsziget része.
Én nem írtam, hogy te újgazdag vagy. Csupán azt, hogy újgazdag "szállóigévé vált" üres frázisokat puffogtatsz!!!
Nem kell, hogy újgazdag legyél ahhoz, hogy a mentalitásod az legyen. De hát ez is tipikus...
Látod, olvasod amit az ember ír, de nem jól értelmezed! -
#727 nem tom hogy rám gondolt e,mert a warezhero
lehet a 509-510 hozzászolásom is
a töketlen baromság(ami sztem nem az) az lehet a 672-676 os is -
#726 Miért, neked címezték?
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Különben is - már ne sértődj meg - de TE szerintem elég fiatal vagy ahhoz, hogy még ha ilyeneket is írnál mint ez a KANDUREX, elnézhető lenne.
KANDUREX viszont már majdnem 30, így elkeserítő, hogy még mindíg nem látja át az élet különböző dolgait, összefüggéseit.
Bár igaz, hogy az oldalát megszemlélve, rájöhet az oda látogató, hogy lélekben még mindíg gyermek.
Ezért nem is szabad rá haragudni... -
#725 Ezt nekem szántad? Szaroztam? Anyáztam? Jó, ezzel befejeztem ehhez a témához való hozzászólásokat... -
#724 Úgy gondol, hogy még nem vettem meg soha semmilyen játékot? Ember! Itt élek a Balkánon! Ezerszer megnézem mit veszek meg! Újgazdagságba meg szerintem nem menjünk bele...
pl a gépem: 1ghz duron 256mb ram..stb.:( -
#723 túl képpen "warezhero, es elkezd toketlen hulyesegeket beszelni." ez én lennék? -
#721 Amennyi pénzt TE elköltöttél "szórakoztatásra", ahhoz képest még túl sokat is kapsz!!!
"Nem mi vagyunk értük, hanem ők miértünk!" ez tipikus újgazdag üres frázis!!! Ne röhögtess!!! -
j3st3r #720 Az ovodasszintet kikerem magamnak a fiam neveben! Ennyire csak egy iskolat vegzett ember lehet primitiv, aki akkor erzi magat magvas gondolatok szuloatyjanak, ha esztelen, pocskondiazo velemenyet a leheto legnyersebb (neadjisten VULGARIS) formaban adja hirul.
Na a fiam ezzel szemben ovodaskent tobb ertelemmel rendelkezik, kepes megfogalmazni velemenyet, NEM TETSZESET, es azt kulturaltan tudomasomra hozni. Pl. igy:
-Apu, az a karakter azert nem tetszik, mert nagy a feje, es csunya a kabatja.
-
#719 Készítettek második részt? -
#718 Nem érdekelnek a kiadók, nem érdekelnek a játékfejlesztők, nem érdekelnek az ehhez, vagy ehhez hasonló takarózások, mint:
"Nincs idő!"
"Jajaj!"
"Nincs pénz! "
"A KIADÓ beleszólt, ezért lett vacak!"
ÉN a pénzemért szórakoztatást akarok!
Nem mi vagyunk értük, hanem ők miértünk!
-
j3st3r #716 Ja es frappans latin szignod sem segit sokat megiteleseden... -
j3st3r #715 Hubazz, m,a reggel nem tudtam eldonteni, hogy a Ferrarimmal, a Jaguarommal jojjek be dolgozni...Igy hat maradt a Lexus...Es a penzhajhasz tulajok meg egyszerre KETTO autoval jottek! Sot, most vettuk meg a Mammutot, es az egesz Mammut2 mostantol CLEVERS DEVELOPER CENTER lett.
A helyzet az, hogy itt azert kevesebb penzt latni a bevetelekbol, mint ahogy azt Te elkepzeled. Sot.
Remelem Te is mindennap celtablaja vagy az allando, hasonlo jellegu pocskondiazasoknak, es a Te munkadat se becsulik meg ennyire. Valamennyire tudhatnad, hogy magyar fejleszto meg nincs abban a helyzetben, hogy a kiadoknak diktaljon. Ha egyszer eljon ez a vilag, akkor joggal beszelhetsz ma meg baromsagnak tuno dolgokat barmely forumon. Ne kepzeld, hogy itt a bankszamlan csung a szemunk mikozben megprobalunkmegelni a munkankbol. Es erre jon egy warezhero, es elkezd toketlen hulyesegeket beszelni. De nem baj. Szegenysegi bizonyitvany, kialltva: JELES.
-
#714 Hú, téged honnan szalajtottak?
Te nem ezen a bolygón élsz?
Szerinted manapság egy fejlesztő cég - főleg ha "keleti", és nem annyira (el)ismert - maga dönti el, hogy mit, mennyi ideig, mennyi pénzből, milyen minőségben fejleszt?
De jó lenne.
Bírom az ilyen naívitásból fakadó kirohanásokat.
Jellemtelen a játék? Ez jó. Bizonyára jellegtelenre gondoltál...
Nem a megbecsülésről van szó, hanem egyelőre odáig kéne eljutni a sok warezcsöcst szopó huszárnak, hogy úgy nyilvánítson átfogó véleményt, hogy előtte 5 percnél többet tölt egy játékkal. És ez nem csak erre a játékra igaz...
Bár igaz, ezt nehéz úgy megtenni, hogy akár napi több játék csorog le... -
#713 Végeredményben mit vártál? Esetleg egy építő jellegű kritikát? Vagy jó tanácsokat? Esetenként biztatást? Most őszintén mire fel? A munkát el kell ismerni, mert van benne! De ha egyszer ez ugyanaz az újra nyúzottróka...
Sajnálom
ps: "primitive és viszamaradott óvodásszint",
Emeled ki belőle kérlek a primitiv és visszamaradott mondatokat, esetleg szavakat. Ha esetleg nem megy, akkor a hiba még is csak a túloldalon van.. -
#711 hinnye, menjji hejessirás hiba,......kinek inge..:) -
#710 És miből veszitek, hogy a piac nincs telítve az ilyen típusu játékokkal? Vagy elve mindegy? A név eladja? Szánalmas! Ne várjátok, hogy az itteniek megbelcsülik a munkátokat! Minek becsüljék? Ugyanazt a jellemtelen, ötletelen, kidolgozatlan játékot, mint 1001 kistestévérét? Kíváncsi lennék az arányokra (ki menne és venné meg a boltban !), ha egy profi single részt is beleépítettetek volna! Vagy mennyi elismerést zsebelhettetek volna be!
Ez így semmi más, mint ahogy a kollega mondta....EGYSZERŰ, PÉNZSZOPÁS!
üdv -
Augustus Gigo #708 nálam megy rendesen a warezcenter, a free +az sms részleg is -
#707 Mé, nem adtak dedikált ingyépéldányt? -
#706 Ingyééééééé -
#705 Nem tudom van-e címetek, vagy beírták-e ezt, de akkor itt van:
Terminator: War Of The Machines
Sokat kell várni, de aztán csak bejön az oldal! :) -
#704 ??
nekem be jön az sms része -
#703 A Warezcenter alapbol-, szokas szerint nem mukodik, vagy a Clever's szolt az "erdekukben" hogy zarjak be, a Terminator miatt?! :DDDDDDDDDD
Amugy kinezem beloluk, mert nehany beszelgetesunk alapjan igen "anyagiasak":)))) -
#702 de telleg akkor alapból lehetek vagy akkor nem lehetek ha nincs senki? -
#701 Akkor rosszul szervezted meg a multis osszejovetelt! :) -
#700 és pl ha csak én vagyok a pályán akkor mi van? -
#699 Jaja, deathmatchnel, a celod, hogy minel tobb ellent legyakj. Egy ellenfel, egy frag. (tekintheted "skalp"-nak)
Persze nem csak deathmeccsben, mas jatekmodoknal is. Tehat, minel tobb ellent nyirsz, annal jobb avgy. -
#698 mi az a frag?
pont? -
#696 En is, eppen tegnap.
Mindenesetre asszem ram szithattok majd, mint allando jatekos, jovo heten "kezdek" most 7vegen el leszunk utazva. Viszont elviléeg jovo heten kedden (dec. 02) mar kaphato lesz a boltokban?!