Terminator:War of the Machines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azé jó lenne magyarul na.
A Screamer 4x4-et is magyarul adták ki nálunk, ha jól tudom, és azt is a Clever's fejlesztette, ha nem tévedek.
A Screamer 4x4-et is magyarul adták ki nálunk, ha jól tudom, és azt is a Clever's fejlesztette, ha nem tévedek.
Majd meglátjuk...
War. War never changes.
Ha így van, akkor jó (mármint a leadás, aranyra kerülés).
Azért azt nem hiszem, hogy kerek perec megtiltják, hogy a témában interjút adjon egy fejlesztõcsapat. (miért tennék?)
Esetleg kikötik, hogy mirõl nem beszélhetnek.
Minél nagyobb a hírverés annál több fogy egy játékból.
Azért azt nem hiszem, hogy kerek perec megtiltják, hogy a témában interjút adjon egy fejlesztõcsapat. (miért tennék?)
Esetleg kikötik, hogy mirõl nem beszélhetnek.
Minél nagyobb a hírverés annál több fogy egy játékból.
Túl nagy lenne a munka?
Te mirõl beszélsz?
Szerinted amikor kidolgozzák a történetet, vagy forgatókönyvet írnak, párbeszédekkel, már eleve angolul teszik, netántán egymás közt is angolul kommunikálnak, vagy már angolul is gondolkodnak?
A szingli rész eleve rövid (a fáma szerint), a multiban meg nincs sok szöveg!
Te mirõl beszélsz?
Szerinted amikor kidolgozzák a történetet, vagy forgatókönyvet írnak, párbeszédekkel, már eleve angolul teszik, netántán egymás közt is angolul kommunikálnak, vagy már angolul is gondolkodnak?
A szingli rész eleve rövid (a fáma szerint), a multiban meg nincs sok szöveg!
Arról nem is beszélve,hogy valószínüleg az Atari nem engedi az exklúzív interjúkat,újabb demok kijövetelét és errõl nem a Clever's tehet,õk már a szabadságukat töltik,tehát leadták az anyagot,demokat stb csak még nem kaptak jogot rá,hogy lehessen is tölteni.A másik cod-nak is elég volt 3-4 nap aranyra kerülésre...
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Valszeg en is, pedig ritkan veszek szoftvert.
Nem lenne veszes, azert jonehanyan megvennek sztem.
Nem lenne veszes, azert jonehanyan megvennek sztem.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Szerintem meg nagyon nem érni meg nekik, pár eladott példányért túl nagy lenne a munka... gondolj csak bele, hányan vennék meg az eredetit?
War. War never changes.
jó szerveren downtown mapon sniper übereli a gépeket ezerrel... már ha azok nem a monstre robival jönnek
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Hát, kötve hiszem, hogy pár nap múlva kijön a játék (sajnos), már 22.-e van, de még a demo is béta, és semmi hír az aranyra kerülésrõl.
Azért a Clever's nem kényeztet el minket, magyarokat.
Szerintem elvárható lenne egy exkluzív interjú valamelyik online sajtóorgánum részére (részérõl).
Nagyon remélem, hogy a játék itthon magyarul fog megjelenni, ha nem, az nagy butaság lenne szerintem.
Nem tudom elképzelni, hogy nagy erõfeszítésbe telne egy magyar fejlesztésû játék magyar kiadása (felirat), és biztos, hogy lényegesen több fogyna belõle.
(Én legalábbis biztos megvenném, ha magyar lenne)
Azért a Clever's nem kényeztet el minket, magyarokat.
Szerintem elvárható lenne egy exkluzív interjú valamelyik online sajtóorgánum részére (részérõl).
Nagyon remélem, hogy a játék itthon magyarul fog megjelenni, ha nem, az nagy butaság lenne szerintem.
Nem tudom elképzelni, hogy nagy erõfeszítésbe telne egy magyar fejlesztésû játék magyar kiadása (felirat), és biztos, hogy lényegesen több fogyna belõle.
(Én legalábbis biztos megvenném, ha magyar lenne)
Mármint a repülõre gondoltam, nem a tankra.
War. War never changes.
HK-val? Hogyan vezettél HK-t?
War. War never changes.
sztem azért laggol,mert többnyire otthonról indítják a servereket,és ez nem épp a legtökéletesebb módszer..ha kijön a full,vagy a hivatalos demó(feltéve hogy ez nem az) akkor lesznek jó szerverek..
lenne két kérdésem:
1.szerintetek miert ilyen nagy a lag(a terminatorok kozott a ember kinezetuvel voltam és én+hykao nem tudtunk meg ölni egy embert nekem az egész táram rá ment!)
2.szerintetek miert csak általában 7perc vagy 20perc 1game?
hykao:
Adam5 néven de gondolom már tudod 😊.
volt egy szerver jaja volt a neve!
ott jó volt sorozatban öltem meg hk val az embereket
és nem kelett 15mp várni spawn ra fél mp volt (de utána nem is találtam többet😞((
1.szerintetek miert ilyen nagy a lag(a terminatorok kozott a ember kinezetuvel voltam és én+hykao nem tudtunk meg ölni egy embert nekem az egész táram rá ment!)
2.szerintetek miert csak általában 7perc vagy 20perc 1game?
hykao:
Adam5 néven de gondolom már tudod 😊.
volt egy szerver jaja volt a neve!
ott jó volt sorozatban öltem meg hk val az embereket
és nem kelett 15mp várni spawn ra fél mp volt (de utána nem is találtam többet😞((
Ez baromság,próbáld ki offline botokkal mindjárt rájössz,hogy 4-5 pontos lövés elég a legtöbb ellennek,vagyis a lag miatt kell órákig lõni néha.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Hát remélem a köv verzió jobb lesz :/
Még szerencse hogy nem vártam túl sokat a gametõl.
Odamegyek az ellenhez és 10másodpercig kell lõni a fejét hogy végre megdögöljön (Tuti eltalálom mert pattog rajta a golyó) COD:MP után kicsit szokatlan
Még szerencse hogy nem vártam túl sokat a gametõl.
Odamegyek az ellenhez és 10másodpercig kell lõni a fejét hogy végre megdögöljön (Tuti eltalálom mert pattog rajta a golyó) COD:MP után kicsit szokatlan
Délután kifogtam egy 60-as(ping) szervert! Na azon volt a legjobb. Mig élek remélek!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
csak lassú a vinyó abban a gépben,és 1 óra mire új pályát töltött a szerver..de késõbb lehet indítok még 1 jelszavasat,ha van rá igény
1éként a jatekban csak két hiba zavar
1. a terminatorok sztem nem igy néznek ki (a filmben legaláb is)
2.az a gép akinek ember alakja van kár hogy nem
tud pengét a kezébõl (mint a terminator2ben) és hogy jatek közben nem tud alakot váltani
1. a terminatorok sztem nem igy néznek ki (a filmben legaláb is)
2.az a gép akinek ember alakja van kár hogy nem
tud pengét a kezébõl (mint a terminator2ben) és hogy jatek közben nem tud alakot váltani
na csináltam egyet próbának. a neve: AZTALRAVISZZA gyertek,kb 10percig mos menni fog,aztán nemtom..
Ha ezt legközelebb egy üzibe írod, azt sokan megköszönnénk.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.