suxx
  • CodeRed
    Szerintem tök egyszerű ez az egész...A szeptemberi dolgok után minden normális, tájékozódni tudó ember tudta, hogy okt. 23.-án NEM SZABAD KIMENNI az utcára mert balhé lesz. Ezt minden szélsőséges csoport hangoztatta. Mármint, hogy utcán lesznek és balhét fognak csinálni. Nem ilyenkor kell "békés" rendezvényeket szervezni, meg kivinni az embereket a tajtékzó szélsőségesek közelébe szvsz. Ezzel szemben, hogy lehetett ott annyi "ártatlan" üvöltöző? Én pl. otthon maradtam a seggemen...és voilá nem kaptam a pofámba gumibottal, még véletlenül sem. Aki odament balhét nézni, fényképezni annak tisztában kellett lennie (főleg a korábbiakból), hogy ott van a pakliban az, hogy eltalálja egy arra repülő kő, vagy éppen egy gumilövedék a másik oldalról. Háborúkban sem állnak ki az emberek a tűzvonalba nézelődni, hogy "-jé milen fasza balhé van itt" mert könnyen golyóval a fejében végzi. Aki kapott az így járt, én örülök neki, hogy olyan rendőrségünk van aki nem szarja magát össze ha a csőcselék (párt állástól függetlenül) tombol. Érdekes, hogy annak előtte mindíg közröhely tárgya volt a rendőrség, hogy így meg úgy micsoda nyulak.....hát nem azok