664
suxx
-
a letartóztatás eljárásán kívül tettek valamit? szabadságod meddig korlátozták?
Annyi volt, hogy meggyanusítottak azzal, hogy része voltam az Erzsébet-hidi erőszakos tüntetésnek. (Ugyanis fél órával korábban ott is gyüjtöttem anyagot a TV-nek, és emlékeztek rám.)
Ezért napokig bent voltam. -
kimegy pár ezer faszkalap, elkezd törni-zúzni, azt ha a rendőrök beavatkoznak, akkor meg sír a szájuk.
Tudod, ott hibázik a gondolatmeneted, hogy november 4 például teljesen békés volt. Vagyis megállapíthatjuk, hogy ha rendőrök nem provokálnak senkit, akkor tökéletes a béke.
Ez még az MTV székházának történtekre is igaz szerintem. -
nem lehet hogy felszólították hogy mennyen el ő meg emberkedni kezdett?
Nem.
Nézd meg a videón!
Úgy nézek ki rajta, mint aki emberkedik a rendőrökkel, vagy úgy, mint aki teljesen lemerevedik a döbbenettől, hisz nem is érti, hogy miért nem hagyják békében dolgozni, ha egyszer nem csinál mást, csak teljesen békésen rögzíti az eseményeket?
Ugye hogy az utóbbi! -
ott valamit mondtak neked, és te is valamit, mi volt az?
Én annyit mondtam, hogy ha ennyire zavarja őket, hogy felveszem őket, akkor jó, hazamegyek. De ekkor már nem akart elengedni.
Sajnos szerződésem arról, hogy egy médiacég helyi munkatársa vagyok, éppen nem volt nálam. -
Ahogy a képen látom te műveleti területen ácsorogtál.
Ez a fogalom, hogy műveleti terület, békeidőben értelmezhetetlen.
Nem szerepel egyetlen rendőrségi szabályzatban se, se törvényben, se rendeletben.
A másik, hogy azért ácsorogtam ott, mert a VidékTV munkatársaként rögzíteni akartam a történteket. -
Hiteltelen számodra az ELTE ÁJK büntetőjogi tanszékének a docense? -
A legviccesebb az, hogy kimegy pár ezer faszkalap, elkezd törni-zúzni, azt ha a rendőrök beavatkoznak, akkor meg sír a szájuk.
lehet, hogy a legelején nem volt jogos, hogy mindenkit ütöttek a rendőrök, de csak az első 5 percben! akkor már mindenki láthatta, hogy itt balhé lesz, húzzunk innen, aki meg ott maradt vállalja a következményeket. én csak azt sajnálom, hogy a rendőrök nem dobálták vissza a köveket, és nem ütöttek velük agyon pár kis köcsögöt. máskor majd mással szórakoznak. -
BIZ0906 #537 Rendőrök 

Tüntetők
(provokálók)

Gyurcsánka "Takarodj"

Csak ennyit tudok mondani erről az egészről -
Szerintem tök egyszerű ez az egész...A szeptemberi dolgok után minden normális, tájékozódni tudó ember tudta, hogy okt. 23.-án NEM SZABAD KIMENNI az utcára mert balhé lesz. Ezt minden szélsőséges csoport hangoztatta. Mármint, hogy utcán lesznek és balhét fognak csinálni. Nem ilyenkor kell "békés" rendezvényeket szervezni, meg kivinni az embereket a tajtékzó szélsőségesek közelébe szvsz. Ezzel szemben, hogy lehetett ott annyi "ártatlan" üvöltöző? Én pl. otthon maradtam a seggemen...és voilá nem kaptam a pofámba gumibottal, még véletlenül sem. Aki odament balhét nézni, fényképezni annak tisztában kellett lennie (főleg a korábbiakból), hogy ott van a pakliban az, hogy eltalálja egy arra repülő kő, vagy éppen egy gumilövedék a másik oldalról. Háborúkban sem állnak ki az emberek a tűzvonalba nézelődni, hogy "-jé milen fasza balhé van itt" mert könnyen golyóval a fejében végzi. Aki kapott az így járt, én örülök neki, hogy olyan rendőrségünk van aki nem szarja magát össze ha a csőcselék (párt állástól függetlenül) tombol. Érdekes, hogy annak előtte mindíg közröhely tárgya volt a rendőrség, hogy így meg úgy micsoda nyulak.....hát nem azok
-
DJ BP #535 azért nem mondják be, mert olyan elvakult híreket nyomatnak... és ők se mondják be azt, ami nekik nem jó -
DJ BP #534 vagy ennek veszélye fennáll, illetve a szemben álló felek fegyveres összeütközése miatt veszélyeztetett terület."
Pajtás ez létrejött, ne csak az első felére, a fegyverre koncentrálj... Nem csak pisztoly fegyver butus. Még szép, hogy nincs fegyver, ha rendőr nem lenne, már rég használta volna. Mellesleg tök mindegy milyen terület, rendőr mondja ne menj oda, akkor miért jó buta hülyegyerek módjára kötözködni, meg feleselni. NE MENJ ODA -
DJ BP #533 amíg fel nem gyújtják... -
DJ BP #532 Amúgy a focidrukker keménymag, nem az előbb említett bűnözőkhöz tartozik...
Aha, a ria-ria hungáriázás az MTV-nél persze... Te amúgy szent embernek ismered őket, akik a hazáért hoznak áldozatot, ugyanmár... csak a balhé a cél -
DJ BP #531 MTV-ről beszélünk... ott kik voltak durvák, na kik?? -
tudod kultúráltabb országokban pajzzsal mennek előre és úgy kezdik kiszorítani az embereket, nem pedig 100 méterről lövöldöznek fejmagasságban gumilövedékekkel, könnygázgránátokkal, azok ellen akik 10 méterre tudnak elhajítani egy fél téglát.
Az Alkotmány utcánál vagy a Deák-téren pedig már meg kellett volna álljanak a rendőrök, mert ott (már) nem volt kődobálás. És a "figyelmeztetés", hát egyik haverom mondta, aki kint volt (és nem dobálódzott), hogy egyáltalán nem hallotta a figyelmeztetést.. -
Annyival egészíteném ki álláspontomat , h a normális rendőröket is sajnálom (tüntetőket is) mert ha tudnának elmennének ők is tüntetni =P -
inkább úgy fogalmaznék, hogy ők azt mondják be amit a többi TV nem -
Ja és mégegyszer hadd kérdezzem már meg (kb. 3-szorra!?), hogy miért indultak meg a rendőrök az Alkotmány utcából kifelé, ami után kilőtték az első könnygázgránátokat a tüntetőkre, akik azután elmenekültek. -
grat..úgy látszik te nem fogod fel amik körülötted lezajlanak
"Nemigazországban" 2004 végén kb. 70 MILLIÁRD EURO volt az államadósság (kb. 18000 milliárd Forint!!!).
Te itt beszélsz néhány száz millióról, közben a következő évre 3 milliárdot különítettek el a megszorítások alátámasztására, propagandára
-
Minek jöttök állandóan ezzel a "műveleti területtel"?
Nem látjátok, hogy a szemetekbe hazudnak?
A műveleti terület egy helyen szerepel a jogtárban, sehol másutt, semmi erről:
a Magyar Honvédség hivatásos és szerződéses állományú katonáinak jogállásáról szóló 2001. évi XCV. törvényben
"2. § E törvény alkalmazásában:
(33) Műveleti terület: az a terület a felette levő légteret is beleértve, amelyen a szemben álló felek konkrét fegyveres cselekményei megvalósulnak vagy ennek veszélye fennáll, illetve a szemben álló felek fegyveres összeütközése miatt veszélyeztetett terület."
Tudtommal nincs háború Magyarországon, és a katonaság sincs bevetve.
-
Szép kis autó.

-
eza jármű is elég megszokottt látvány a fradi meccsen.... -
-
fradista91 #521 De Te nem veszed észre, hogy ma Magyarországon van egy úgynevezett kisebbség amit kikiáltottak hulligánoknak, csőcselékeknek, pedig ők ugyan olyan magyar emberek! Csak szeretnének rendet az országban.
(és most nem azokra gondolok akik ténylegesen gyújtogattak, rongáltak)
Amúgy a focidrukker keménymag, nem az előbb említett bűnözőkhöz tartozik... -
De mi törődünk vele :o)
Sztem hála égnek azért a normálisok vannak többen és nem a fradi keménymag és a többi vandál . -
DJ BP #519 igen valami másképp van, akkor romboljunk, mert rohadjon meg mindenki... -
na látod ezért kell a drága béketűrő fradistákat mindig rohamrendőröknek kisérni....
Tényleg csak sajnálni tudom a csapatot mikor mindenféle büntetést kap a békeszerető szurkolók miatt. -
DJ BP #517 Az a helyzet testvéreim, hogy a tüntető is ember, vannak érzései, van hogy egy-két idegesebb típusú embernél elszakad a cérna, látván hogy 4 évig nem csináltak semmit hogy neki, gyerekeinek biztos jövője legyen." ROMBOLJUNK......
Érdekesen, a rendőrök érzéseivel nem ilyen megértőek, ugy-ugye -
DJ BP #516 Fáj beismerni, hogy nincs kire ráfogni, hogy ,,igen ezzel a "társadalmi kisebbséggel" van a gond, ők az ország erkölcsi, morális válságának oka"...stb?!
Nem én vagyok, aki ráfog mindent mindenre. Mert a rendőrök odaterelték, mert a rendőrök agresszívek, előtte bénák voltak, mert így. Nem veszed észre, hogy folyamatosan ti kifogásoltok? -
na kiugrott a fradista mentalitás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Most persze mindjárt jön a válasz, hogy "mivan azokkal akik autót gyújtogattak?" Az a helyzet testvéreim, hogy a tüntető is ember, vannak érzései, van hogy egy-két idegesebb típusú embernél elszakad a cérna, látván hogy 4 évig nem csináltak semmit hogy neki, gyerekeinek biztos jövője legyen." ROMBOLJUNK......
szánalmas -
DJ BP #514 Itt az a felháborító, hogy a jóérzésű magyar ember kimegy az utcára és igenis követeli, hogy Magyarországon Magyar lehessen!
Sztem mi mind magyarok vagyunk, de sikeresen elhitették veletek, hogy a másik oldal nem az. Ez a megosztás épp olyan gusztusalan, mint amit a másik oldal csinált. Naiv ábránd, ha azt hiszed hogy akár egyik oldal is a te javadat akarja, hatalom pénz ennyi. Te meg nem láttad, hogy 98-2002 között ugyanúgy mennyi politikailag kétes ügy volt. Egyik se különb, csak az egyik oldal még azt is elérte, hogy törjenek, zúzzanak az utcán. -
DJ BP #513 erre gondolok -
DJ BP #512 hagyd már azt a rohadt meccsedet, sztem érthető, hogy fontosabb dolog van most, amúgy láthattuk jópárszor korábban mikre képesek, nem magyarázhatod ki. Erre utaltam a korral, nem vetted észre akkor, hogy csak arra utaltam, hogy focidrukker keménymag is kinn volt, de te ezen lovagolsz továbbra is. -
fradista91 #511 ,,22... de mégse 15... "
Ezzel mire próbáltál célozni?
Hogy Te 22 évesen jobban megtudod ítélni otthonról ülve, mi zajlik egy-egy meccsen, mint aki kint van?
Én is saját tapasztalatból beszélek, és el kell áruljam, a legutóbbi hazai meccsen pl. 5-6éves kisfiút is láttam a Táborban (természetesen szülővel)... Aki meg (még így is) fél attól hogy megverik Fradi meccs után, ne állítson olyan dologokat, melyeknek semmi valóság alapjuk nincs. -
fradista91 #510 Jóhogy ez az üzenet nem neked szólt. Lol itt próbáljátok egymást védeni?!... Szánalmas. 
Fáj beismerni, hogy nincs kire ráfogni, hogy ,,igen ezzel a "társadalmi kisebbséggel" van a gond, ők az ország erkölcsi, morális válságának oka"...stb?!
A legnagyobb baj, hogy ebben az országban eluralkodott többek között a közöny... Kit érdekel mára már, hogy létezik Magyarországon Lenin utca, a jelenelgi miniszterelnök végighazudva nyer választást, vagy hogy már Magyar zászlót is taposhatják a rendőr pribékek...stb.
Itt az a felháborító, hogy a jóérzésű magyar ember kimegy az utcára és igenis követeli, hogy Magyarországon Magyar lehessen!
Most persze mindjárt jön a válasz, hogy "mivan azokkal akik autót gyújtogattak?" Az a helyzet testvéreim, hogy a tüntető is ember, vannak érzései, van hogy egy-két idegesebb típusú embernél elszakad a cérna, látván hogy 4 évig nem csináltak semmit hogy neki, gyerekeinek biztos jövője legyen.
Bocs a politikáért, de mára már szinte mindennel összefügg (nem csak ez)... -
Nekem az a letartóztatósdi gyanús.
(nem lehet hogy felszólították hogy mennyen el ő meg emberkedni kezdett?) -
DJ BP #508 ott valamit mondtak neked, és te is valamit, mi volt az?
a letartóztatás eljárásán kívül tettek valamit? szabadságod meddig korlátozták? -
"Itt a videó a saját letartóztatásomról
"
Minek áldogáltál ott?????? Ahogy a képen látom te műveleti területen ácsorogtál. -
Teljesen igazad van. -
DJ BP #505 meg sokan mondták, hogy jaj, hát szegények a könnygázt szívják. A rendőrök nem azért nyomják a könnygázt, hogy fülladjon a tömeg, mert szadisták, hanem hogy menjenek el onnan. Olyan nehéz ezt megérteni? Ha a rendőr ott áll, és felszólítja, hogy menjenek, akkor ne bámészkodjon, meg ne anyázzon, meg feleseljen vissza, hogy mert a demokrácia, mert a Gyurcsány, húzzon el onnan, vagy akkor saját felelőssége, ha fejen találja valami