suxx
  • Dunkey
    Én csak sajnálni tudom az ilyen elmesérült hülyéket, akik állítólag nagyon rászorulnak mindenféle dologra, és akik éhenhalnak a megszorításoktól, de azért van idejük arra, hogy hajnalban randalírozzanak BP utcáin. Szegény szerencsétlen tüntetők, én is úgy sajnálom őket. Fizetni is kéne nekik, hogy még több kárt tegyenek. Csak így tovább.
    És akkor a rendőrök a köcsögök...eh, amit az a tankos fickó is csinált. Amerikában már rég lelőtték volna a hatósági szervek...de végülis egy hatalmas tankkal nem veszélyeztette senki életét...sőt, gyakorlatoliag ő egy hős, nem? Ahogy az összes többi vandál is, aki gyújtogatott és szétverte Pestet. És ne gyere a békés tüntetőkkel! A békés tüntetők elmentek a haza a gyűlés vagy mi a kutyafüle után. A rendőrök nem rögtön jöttek.
    Az MTV-székház "ostrománál" egyébként nagyon örültem volna én is, ha valamelyik állat felgyújtotta volna az autómat, ami totálkárosra ment volna, és ezzel kárba veszett volna a fél életem munkája példának okáért...de HAJRÁ TÜNTETŐK, CSAK ÍGY TOVÁBB! És persze szemét rendőrök, hogy hozzá mernek nyúlni ezekhez a kezesbárányokhoz. Ehhe....