Rendõrök

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
Kia a jó f..t érdekel a tüntetõ?!!!! Balhézni indultak.

a szerencsétlen rendõr valahogy jobban izgat mint a kedves tüntetõ

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Nekem van annyí eszem kapásból hogy ilyen izékre nem megyek. ott kezdõdik a dolog.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Punker
+ a vidéki rendõr erre nincs rendesen kiképezve, nincs rendes felszerelése stb.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
+ a vidéki rendõr erre nincs rendesen kiképezve, nincs rendes felszerelése stb.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Checkerboy
"...összesen 396 rendõr sérült meg, 44-en súlyosan."
Tüntetõk meg nem sérültek meg ugye?

"19 nap távol a családtól"
Itt van az amit mondok!(Köszi , h bemásoltad ezt , engem erõsítesz ezzel.)
A vidéki rendõrnek már tele van a hócipõje , h Pesten kell lennie távol a családjától.Megoldás rendõr szempontjából?Szétverem a tömeget=Holnap nem lesz tüntetés.Logikus igaz?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

Checkerboy
Az IQ szintemnek ehhez aztán végkép semmi köze.Szerinted elég agresszivek voltak a rendõrök.Szerintem túlságosan is.Egyébként is a tüntetõk nem tudtak elmenni onnan mert a rendõrök körülvették õket.Ha te is ottlettél volna akkor amikor mondják , h menjenek el akkor merre mész?Elindulsz bátran a rendõrök felé akik ott készülnek a verekedésre?Egyedüli út az Astoria felé volt ahol tudjuk mi történt.

A tájékozottságnak semmi köze nincs az IQhoz.A hibás fikázásnak pedig van.Neked mekkora az IQ szinted?Vagy te inkább úgy írod , h iku?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

Airbus A380
"meccseken macskaköveket dobálnak? ez melyik sport? :D" a békeszeretõ fradisták elõszeretettel szoktak mecss után ilyet csinálni.

Airbus A380
index.hu.

" 19 nap távol a családtól

A válaszoló Petrétei József elmondta, 2006. november 5-ig 27 730 rendõr látott el készenléti szolgálatot. Az állomány összesen 1 millió négyszázezer órát töltött el otthonaitól, családjától távol, rossz körülmények között. A miniszter szerint a megyei szervektõl átszervezettek átlagosan 14 napot töltöttek a fõvárosban, a rendõrök átlagosan 19 napot töltöttek távol családjaiktól. Beszámolt arról, hogy összesen 396 rendõr sérült meg, 44-en súlyosan.

„Úgy tûnik, az ellenzékiek részérõl nincs sajnálat a kõvel, vasgolyóval, Molotov-koktéllal megdobált rendõrökkel szemben” – reagált Fogarasiné.
"

Azért jó lenned ha ezen is elgondokodnának a kedves rendõr gyalázók

Airbus A380
"Értelmetlen,aki az ilyen vandálokat még rendõröknek tartja." az IQ szinted mennyí?

2?

Szerintem éppen elég agreasszivek voltak a rendõrök .

Airbus A380
"ott lehettek a Kossuth téren hetekig, szanaszét volt minden, már büdös is volt, nem beszélve az összegyûjtött fegyverekrõl..."

Vajon a Kossuth téri lakosok is annyíra boldogok voltak? Szerintem nekik is joguk van a normális életre és nem a külömbözõ ordibálásokat halgatni hetekig.

89
meccseken macskaköveket dobálnak? ez melyik sport? :D

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

89
"El kell tudni fogadni, szabályok vannak, amiket be kell tartartani"
:D Errõl egy érdekes "kis" füllentés jutott eszembe, de ez már részemrõl is nagyon átmenne politikába
Inkább csak beszúrok egy videót, mi folyik erkölcsösebb országokban
http://www.echotv.hu/video/index.php?akt_menu=&mm_id=16&media=100&PHPSESSID=6cec0191598c194dea172dfca86cdb08

Checkerboy
Nem ettõl van diktatúra -.- ÁÁÁÁ mind1 ezt nem beszélhetjük itt meg.Az a gáz , h PONT TE nem akarod belátni azokat a pontokat amikben nincs igazad.Átmenne politikába ha elmagyaráznám.

de minek fegyver? A békés tüntetõk, akik véleményt nyilvánítanak, minek akarnak erõszakot?
Mindig demokráciáztok. De képzeljétek el, ez olyan, mintha mész autóval 160-nal, eléd áll a rendõr kiinteni, de te elmész mellette, nem állsz meg, hát demokrácia van nem? El kell tudni fogadni, szabályok vannak, amiket be kell tartartani. Ettõl már diktatúra van?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Checkerboy
Erre csak annyi: Ha a rendõröknek nem lenne fegyverük õk is macskakövekkel dobálózlának.

Néhány rendõr túlkapása nem mentesíti azokat, akik hetek óta mûvelik a rongáló tevékenységet. Ha nincs balhé, nincs túlkapás. Az MTV-nél meg az volt a baj, hogy nem voltak elég rámenõsek, akkor azért szidták õket. De ezt már el is felejti mindenki ugye. Csak a szemét mocskos rendõr, aki provokálásképpen kiássa a macskaköveket, és a ,,tüntetõk" kezébe adja. Akinek ugye muszály azt eldobnia, mert ugye a meccsen ezt szokta meg, már feltétlen reflexxé alakult. ugyanilyen LOL ez az egész...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

89
Voltál kint?

Checkerboy
"...értelmetlen, aki az ilyen vandálokat még tüntetõnek tartja..."
Értelmetlen,aki az ilyen vandálokat még rendõröknek tartja.

mellesleg akik törnek zúznak, ria-ria hungáriával, annyi agyuk sincs, hogy felfogják mi van körülöttük, nemhogy véleményük legyen...
Lezárom a témát, értelmetlen, aki az ilyen vandálokat még tüntetõnek tartja...

ott lehettek a Kossuth téren hetekig, szanaszét volt minden, már büdös is volt, nem beszélve az összegyûjtött fegyverekrõl...

meg MTV székház, rendõrautók feklgyújtása, kövek dobálása, kirakatok bezúzása... Ünnepségen bekiabálás, 56-osok lekommunistázása... Menj a francba ezzel a szabad véleményeddel.

89
?

89
Szabad gyülekezés joga, szabad vélemény nyílvánítás joga azt hiszem ezek is a "demokrácia" részei

,,A negyedikei békés, összecsapásmentes felvonulás is azt bizonyítja, hogy a rohamrendõrök megjelenése és beavatkozása volt a hiba 23-án."

Ezt fordítva ugyanúgy mondhatnánk...

csak annyit mondok, 3x mindig elhangzott az a mondat, hogy távozzon mindenki, mert oszlatás lesz... A kikerült hangfelvételekrõl ne is beszéljünk... Innentõl kezdve aki ott van, magára vessen

89
A 238-asomban hol a politika? Én csak megkérdeztem, hogy egy olyan is tudja, aki már 2 hónapja nem ült le a TV elé, vagy nem olvasott újságot, esetleg nem hallgatott rádiót :)

89
ne légy türelmetlen :)

89
törölt hozzászólás

,,LOL Ezekrõl beszélek, ugyanúgy gusztustalan, nem különb a jobbos a balostól..."
Ilyen mondatot nem olvastam, ha olvastam volna úgy reagálok.

Pedig #366

leszállsz rólam? :DD Nem kaptam, befejeztem, úgyhogy maradjon is így :)

Checkerboy
És az szerinted modot fogja érdekelni , h te jobbos vagy balos (vagy közepes :P) vagy amikor adja a büntit politikáért??

,,LOL Ezekrõl beszélek, ugyanúgy gusztustalan, nem különb a jobbos a balostól..."
Ilyen mondatot nem olvastam, ha olvastam volna úgy reagálok.

Saját érdekedben járok , te fogsz kapni büntit aztán majd sírhatsz otthon.Te ezt nem akarod felfogni.Rákened másra ??Naés õ is kap te is kapsz és lõn BODODDSÁG.

a többire meg nem válaszolsz. Szelektív vagy, mint a politikusok...

sztem ezzel függetlenségemet kinyílvánítottam. Mellesleg, aki azt állítja, hogy a miniszterelnök adott utasítást a rendõröknek, a jobbik.netre, meg a HirTV-re hagyatkozva, az nem keveri be a politikát? Ne legyünk álszentek, egyértelmû a politizálás ténye...

meg a #238, na az mi?

89
Ez "jó" hozzáállás-->"vegyenek be nyugtatót" NO COMMENT
Nem emlékszem, hogy ezt hangoztatták volna, a saját véleményüket nyilvánították ki.

Templar75
Csak egy észrevétel: minden digitális "nyers" kép tartalmaz egy "hitelesítõ kódot". Bármilyen utólagos képfeldolgozási eljárás során a "hitelesítõ kód" eltünik a képfájlból (átméretezésnél, tömörítésnél is). Szóval ha létezik "eredeti" akkor lehet menni az ügyészségre feljelentést tenni.

Airbus A380
"Akkor sem fogom megérteni, hogy hogy lehet egy földön fekvõ embert szétrugdosni, papot megverni, babakocsival hazaigyekvõ családok közé könnygázgránátot lõni, gumilõvedékkel kilõni a másik szemét...A másik oldal dobott követ (nem volt lövöldözés, nem volt gyilkosság)..ennyi.. de erre muszály volt így válaszolni?
© seaman
" 1 minek ment arra a család m babakocsival... épeszû ember ha rendõr sorfalat lát húzza ja belit elfelé.

2 szerinted mégis mivel oszlassanak? kis vizipisztolyokkal?

Airbus A380
"Csakhogy meg kéne vizsgálni az okokat is...mi váltotta ki az elégedetlenséget? Mibõl lett elegük az embereknek?" VEGYENEK BE NYUGTATÓT.... az a ciki hogy még hangoztatják is hogy az egész ország nevébe cselekszenek...... oda mentek mind a tízegynéhány millió magyarállampolgárhoz és megérdezték hogy eggyetért e?!

A rendõr fikázásodhoz inkábbmár nem is szólok semmit

Checkerboy
Többiek egyáltalán nem politizáltak .Remélem feltûnt neked , h EGYEDÜL te kezdted el a pártokat névszerint szídni/dícsérni ami már politikának számít (szerintem)de ha nem így lenne akkor sajnálom , én csak meg akartalak védeni a büntitõl...

Agent087
köszi

Nézd meg vmelyik rendõrszakközép iskola honlapját, pl az Adyligetiét, de a tisztis felvételit jobban vágom mivel én is átestem rajta. Fizika, pszichológiai, egészségügyi vizsgálaton kell átesned, plusz büntetlen elõélet, érettségi és egy-két apróság van még.

War. War never changes.

Vmelyik katonai vagy rendõrboltot ajánlom, a Mammuth 2-es mögötti egyik kis utcában is van egy, meg az oktogon környékén is. Lehet kérnek flekót érte. Mire kell? Bemutatóra az üvegszálas a jobb. Tavaly vettem 6 rongyért, egész jó, könnyû, nem cseszi szét a kezed, ütni is lehet vele.

War. War never changes.

mi a bajod? többiek nem politizáltak? hát az egész errõl szól. Amelyik párt szidja a rendõröket, azon hívei szintén. És fordítva is így van...

Agent087
illetve ha van errõl valami írás akkor azt is szívesen elolvasom
köszike

Agent087
Csak mint érdeklõdõ kérdezem mik a követelmények ha valaki egy mezei rendõr akar lenni? Képzettség/fizikai oldalról nézve (már ha van).

Checkerboy
Ez hogy kapcsolódik a rendõrökhöz?

Helló, Sziasztok!

Megtudná nekem mondani valaki, hogy hol lehet Budapesten normális tonfát venni kb 6000Ft-ért? Nem teljes mûanyagot!

Elõre is köszönöm... Pr0
<#falbav>

Checkerboy
Átmész politikába , gyorsan hagyd abba te érdekedben.

,,Mert csak a jobboldal törõdik a határontúli magyarsággal?"

Ugyanmár ne légy ilyen naiv. A hatalom, a pénz az érdeke mindenkinek. Különben is, Mikola pajtás élõben elhangzott mondatára nem emlékszel?
,,Ha megnyerjük a választást, és magyar állampolgárságot és szavazati jogot adunk a határontúliaknak, 20 évre minden el lesz intézve ebben az országban." (az eleje nem pontosan így volt) És ott tapsikolt erre a mondatra mindenki...
Éljen a szabad Magyarország, éljen a 4 évente tartott demokratikus választás, hát 20 évig a Fidesz lesz, nem? LOL Ezekrõl beszélek, ugyanúgy gusztustalan, nem különb a jobbos a balostól...

az ex-brfk goré fiát, a Kökényesit ne hagyd ki belõle <#idiota>