suxx
  • Checkerboy
    Azért azt ne felejtsük el , h a rendőrök is emberek.Akik ugyanígy lehetnek "vandálok" mint a tüntetők.Ezt nem általánosba mondtam csak van néhány kivétel akik tényleg azért szeretnek rendőrök lenni mert verhetik illetve üvöltözhetnek tök nyugodtan mert nekik szabad.Mégyegyszer:NEM MINDENKI mert tudom , h sok rendőr(tanonc ;) ) van az SG-n és azok akkor kegyetlenül letámadnak.

Rendőrök ellen nem lehet semmit csinálni mert van rajtuk egy sisak stb és nem látod a fejét, nincs rajta ilyen szám ami mostanában nagy botrány volt és ezért teljesen elérhetetlenek.

Szóval rendőrök is emberek ezért ők is lehetne baromi idegesek amit aztán szépen ki is engednek akárkin.Most szegény papot is jól megverték , mind1 nem ez a téma.Ahogy most páran mondják ,h húú azok a futballhuligánok (szép magyarosan xD) meg háááá hóóó ...Az ilyen ember is lehet rendőr és ugyanazt csinálhatja mint a huligán csak éppen törvényesen (vagy nem de ennek okát már leírtam)

Megint: Rendőrök és rendőrtanoncok ;) NEM általánosban mondtam hanem néhány kivételre.Szal nem szeretnék pár privátüzit kapni , h MIABAJODARENDŐRÖKKEL stb...Senki ne vegye magára.
    Aki mégis megtette attól szeretnék bocsánatot kérni.