* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
PSY28 #770 Egypar valasz : Veteranon 10k az otodik hely megvasarlasa, csak ha vegigtoltad normalon akkor lehetsz veteran. Egeszet elorol kezded (chantok megmaradnak csak sokkal erosebbek) es a szornyek is erosebbek. Szentem nehezebb is a skilleket allandoan hasznalom nem csak foellensegekre. Harcos nekem csak megy elol es felfogja az uteseket, inkabb a wizard es a nyilas ol. Harcos lassan ut nagyon. Wiz kb 2x olyan gyorsan ut es az elektromos cucc meg at is huz a tobbi szornyre. Harcos kb foellenseg irtasra valo mert a tobbi altalaban kidol valami komoly sebzestol. Szerencsetlen monsterek alandoan frozen vagy stunned allapotban pihennek, csak ha nagy a tomeg akkor ernek el a csavokig. Uj pet nincs ahogy eszrevettem csak a szintjuk magasabb. Eddig a nyilas tunt mindenre hasznalhatonak. Skillje sebez kb 2k-t es mindent elvisz ami elottevan, es elvemarad altalaban. Magusok eleg soxor pihennek :) Reagensek meg ilyen cuccokat enchantable cuccokba lehet belerakni, soha nem hasznaltam meg, tul keves slot van 1 cuccban. Ami jolenne az meg foglal 4-6 helyet, vagyis altalaban mindet.