5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
Bladez #792 hmm nálam is ez van hogy foglalt nick ötlet rá:?:) -
#791 talán mer nem eredeti:D:D::D -
#790 de bemegyek online gémbe kiírja h cd kulcs már használatban van , akkor meg wtf? -
#789 Jah tetris, nem fogadja el a nevet lanban -
#788 igen mindenkinek ez a nick-paraja van. tetris: nem tudsz errol valamit ? -
Bladez #787 ti most törtel probáljátok:? -
Dant0r #786 Érdekes... DS2-ben akármilyen nevet írok be LANon, azt írja hogy már foglalt... :( -
Bladez #785 ne várjatok még én is akarok:D -
Dant0r #784 Aham. és ott hogy dumálunk? :) -
#783 Csináltam egy networköt, gyertek minél többen :P csináljunk egy tesztet
a neve: DS2 HUN Party
kód: ds2hun
Gyertek! várunk 5 percet! 21:36-ig :P -
#782 Felesleges vissza menned a cuccaidért néhány aranyért a teleport mellett vissza summonálhatod az összes cuccosodat. -
#781 hm thx thx, valaki jon kiprobalni ? -
tetris13 #780 Sikerult interneten osszejonnunk 3an jatszani.
http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.9-en.exe
Ezt mindenki rakja fel, valaki hostol hamachiban, a tobbiek racsatlakoznak.
Aki a dungeon sieget hostolja az ne legyen router mogott, illetve mindenki minden tuzfalat kapcsoljon ki, aki router mogott van az 1-20000ig a portokat forwardolja a gepere. Kb ennyi.
Jo jatekot \:)
-
#779 eleg jo, vannak olyan skilljei, amik embereknek nem lehetnek, de azert 1 emberrel nem er fel -
jihad #778 Ez a pet amiről itt szó van, jó valamire? Tud vmi speckót, vagy miért jobb mint felvenni egy x+1. tagot? -
#777 izlesek es pofonok :P -
jihad #776 Nálam csak tank volt a harcos, feltartani a komolyabb sereget amíg lelövöldözöm magic bombbal (vagy fire bomb? mittoménmár), nem foglalkoztam a skilljeivel. :) -
#775 itt egyaltalan nincs ilyen, 2 fegyvernek csilliard elonye van a 2kezessel szemben
-sebzesben kb ugyanott vagy
-sokkal gyorsabb
-ertelemszeruen tobb bonuszt kapsz a 2 fegyvertol, mint az egytol -
jihad #774 D&D-ben pl. jobb a 2 kezes kard mint a 2 bicska, mert akkorát odakúr hogy utána nem kell másodikat ütni. :) Itt nemtom van-e ilyen, az 1-ben combat mage voltam. -
#773 van fire elemental. abba egyebkent belekotnek, hogy a harcos lassu, a 2fegyveres harcos mindennel gyorsabban ut, es 30% koruli health steallel eleg kemeny dio.. -
#772 Tényleg tüzes pet van? -
PSY28 #771 Harcos altalaban kergeti a szornyeket mig a tobbiek lelovoldozik mindet :) -
PSY28 #770 Egypar valasz : Veteranon 10k az otodik hely megvasarlasa, csak ha vegigtoltad normalon akkor lehetsz veteran. Egeszet elorol kezded (chantok megmaradnak csak sokkal erosebbek) es a szornyek is erosebbek. Szentem nehezebb is a skilleket allandoan hasznalom nem csak foellensegekre. Harcos nekem csak megy elol es felfogja az uteseket, inkabb a wizard es a nyilas ol. Harcos lassan ut nagyon. Wiz kb 2x olyan gyorsan ut es az elektromos cucc meg at is huz a tobbi szornyre. Harcos kb foellenseg irtasra valo mert a tobbi altalaban kidol valami komoly sebzestol. Szerencsetlen monsterek alandoan frozen vagy stunned allapotban pihennek, csak ha nagy a tomeg akkor ernek el a csavokig. Uj pet nincs ahogy eszrevettem csak a szintjuk magasabb. Eddig a nyilas tunt mindenre hasznalhatonak. Skillje sebez kb 2k-t es mindent elvisz ami elottevan, es elvemarad altalaban. Magusok eleg soxor pihennek :) Reagensek meg ilyen cuccokat enchantable cuccokba lehet belerakni, soha nem hasznaltam meg, tul keves slot van 1 cuccban. Ami jolenne az meg foglal 4-6 helyet, vagyis altalaban mindet. -
jihad #769 Az kár, az 1-ben sokat használtam, nem is kellett nature mage. Minél kisebb csapatot szoktam vinni, ne kelljen sokfele osztani az expet. Harcolni meg inkább trükkösen szoktam, úgy nem hiányzik a létszám mintha csak előrezavarnék mindenkit. :) -
#768 44es szintig biztos nincs. es combat healinggel sem talalkoztam eddig -
Gabrielle #767 Please kérlek válaszoljatok!
A petem épp fejlődne, de egy kérdőjel van a fejlődésénél, és azt írja hogy változatos. ?????
Mit kell csinálni?
-
jihad #766 Nemtom itt megvan-e még a combat mage mana regen varázslata, mert azzal kb. tökmindegy volt mi mennyi manat eszik. :) -
jihad #765 Viszont ott csak multiban tudtál továbbmenni a karaktereddel, az meg suxx. -
jihad #764 A combat mage nem tud gyógyítani? Úgy emlékszerm az 1. részben volt vmi olyan spellje. -
#763 Azt tudom, hogy az első részben egészen 90. szintig voltak új varázslatok(amihez kellett is az adott szint) ezért nagyon remélem, hogy ittis olyan sok lesz. -
#762 vegulis. :P
nemtom 40es szinten valahogy ugy tunik hogy a 2fegyveres harcos erosebb mindennel, a combat mage kb ugyanazt sebzi, mint a nature, csak 3x annyi manaert.. :\
egyebkent meg mindig azon rohogok, hogy veteranon lothar combat mage, deru meg nature :D -
#761 Combat magem sebez a legtöbbet...300 körül 22es szinten. Azonkívül kíváncsi vagyok milyen spelljei lesznek ;) -
#760 combat mage minek ? -
#759 Kár, hogy pont 4 karakter lehet normalon. Kell mindenképpen egy harcos, combat mage, gyógyító naturalos, és egy íjász. Ugye és így nem marad hely a Petnek. Persze lehet íjász nélkül is, de szerintem hiba. Másik 3 ból meg egyikse nélkülözhető. -
#758 erre nem tudok valaszt adni, veteranon csak szerdan kezdem el -
#757 Mármint az újat úgy értem, hogy másfajta? -
#756 Értem és veteranon új petek lesznek? Csakmert a mostanit kib*sztam és raktam helyére egy íjászt :) -
#755 40es szinttol kezdhetsz veteranon, es majd ott novelheted
es veteranon megy at az egesz csapat -
Thanatos #754 a szamárnak több a helye mint a többi petnek nem? ráaádsul két lapja is van asszem, elgalábbis demoban még ugy volt emlékeim szerint, javits ki ha tévedek -
#753 Tényleg kezdte már újra valaki? Csak a főkari marad meg, vagy az egész csapatot megkapjuk?