• IMYke2.0.0.0
    Megvallom, nem bírtam megállni, hogy ne válaszoljak:

Sajnállak. Őszintén.
    Márcsak azért is, mert úgy tudsz és mersz véleményt alkotni egy másik emberről, hogy még a bátorságot, szándékot sem veszed, hogy megkérdezd tőle, valóban úgy van-e, ahogy TE hiszed...
    Felesleges lenne nekem itt leírnom, hogy hány diplomám van, milyen szakmáim és képesítéseim vannak, neked én akkor is az maradnék, akinek elkönyveltél - ismerem ezt az ember típust. Úgy hívom őket: menthetetlenül egoisták.
    A baj csak az, hogy egyre több ilyen ember él e Földön, e kis országban.
    S mivel én nem vagyok egoista - hiszem, és merem hinni, hogy akik ismernek, ezt alá is tudják támasztani -, ezért csak mosolygok a kitöréseiden.
    Több, mint másfél évnyi INGYENES fordítás, munka eredményét és az azt készítő személyét fikázod. Ez rólad állít ki szegénységi bizonyítványt.
    Ráadásul, a lentebb felsorolt érveket is semmibe veszed - #4919 - és szajkózod tovább a magadét.

[Érdekes mód, az életkorodat nem - nem merted? - adtad megadni az adatlapodon... Vannak elképzeléseim, de én nem esem a Te hibádba, és jóhiszeműen feltételezem, hogy bőven megvagy már 12 éves is...]