Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem csak az alapjáték van meg
Nyugis
szerinted mi lehet a gond? miért tûntek el a ládák a potik és a varázslatok? Az lehetséges, hogy, valami miatt nem tudja a játék meghívni?

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

IMYke2.0.0.0
A plusz MOD-ok nem nyúlnak a ládákhoz.
De készítek egy száraz, MOD-ok nélküli változatot is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nyugis
Imike: Azokat a plusz modokat amiket a magyarításba belegyúrtál, el lehet valahogy távolítani? Biztos vagyok benne, hogy azok miatt van az a hiba, hogy se láda se varázslat se poti..
a magyarítás, szuper jó. a többi mod- nekem meg felesleges.. 😉

grebber
Így tedd fel így full magyar lesz minden:

1. Dungeon Siege 2 telepít
2. v.2.20 Patch telepít
3. Broken World telepít a Dungeon Siege 2 könyvtárába (az õ exe-je indítjaa játékot, és ezt lehet felülírni a MAGYAR MOD-ban lévõvel, így nem lesznek angol szövegek!)
4. MAGYAR MOD telepítése
5. Játék.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Deluxe árak:
DS2 Deluxe 6990ft
4990ft
7300ft
7000ft

Ezek közül valahol csak kapni még.

én felraktam a játékot (nem eredeti sajnos) utánna a modot de nem magyar
lekall szedni hozzá külön a peccset is?
Hunter of Deer
:S túl szép is lett volna ha minden klappol.
akkor ugylátom hanyagolni fogom a magyarítást amíg nem lesz meg eredetibe.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

grebber
Na látom itt megállt az élet.
Magyarítások topik meg pörög mivel hibák láttak napvilágot!

Mert nekünk warezosoknak nincsenek a titkos helyeken ládák,nem lehet az árusoknál potionokat venni.

grebber
Broken World torrent értelemszerûen vedd ki a DS2-öt hogy csak a BW-öt töltse le nekem lejött gyorsan.
Ha felteszed a BW-öd akkor annak az exéjét kell inditani és nem lesz elcsúszás.

Hunter of Deer
es ez a menuelcsuszasra is megoldast nyujt? (mert nekem csak az a baj :S)
es a broken worldot sehol sem talalom 😞

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

grebber
Na magyarítások.hun olvasgatom hogy a deluc editionhoz jó csak fullosan a magyarítás.
Ez a helyes sorrend és elvileg minden magyar lesz!

1. Dungeon Siege 2 telepít
2. v.2.20 Patch telepít
3. Broken World telepít a Dungeon Siege 2 könyvtárába (az õ exe-je indítjaa játékot, és ezt lehet felülírni a MAGYAR MOD-ban lévõvel, így nem lesznek angol szövegek!)
4. MAGYAR MOD telepítése
5. Játék.

Na akkor megint tehetem újra és akkor remélem már tényleg minden magyar lesz!

grebber
Igen a Broken Wordöt inditva majd új karakteert készítve lehet választani mit akarsz tolni sima DS2-öt vagy a kieget!

Hunter of Deer
Lenne egy olyan kerdesem ha felteszem a Broken worldot akkor ugyanugy csinalhatom az elejetol a jatekot mintha csak a sima lenne fent?
illetve milyen ujitasokat ad a kieg?

grebber
Na mivel csúszott a menü a sima DS2 magyarítása miatt leszedtem az egészet.
Feltettem a DS2-öt rá a 2.1 majd a 2.2-es patchet.Ezután rá a DS2 Broken World-öt.Crack. És utánna a magyar modot.
Broken Worldel indítva már jó a menü nincs vele gond.

Kecsegtetõ volt kezdésnél az a pár fasza karakter 39-es szintel 😄 De 0-ról kezdtem az az igazi.
I.felvonás 4. fejezetnél tartok eddig 3 halálom volt.Frankó lett a magyarítás nagyon.

IMYke2.0.0.0
"Amúgy ez a DS2_AllSaves_v2 micsoda mire jó?"

A megsérült, hibás, vagy a v2.10 alatt mentett karakterek (csapatok) is betölthetõk a v2.20 Patch és/vagy a Broken World alatt, illetve a Deluxe Edition-nel.
Egyszerûen telepíteni kell és az õ parancsikonjával kell indítani a játékot (a rendes exe-re hivatkozik).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A honlapomon le van írva a tényleg helyes birotkba vétel.
Röviden:
A telepített Broken World állományait be kell másolni a telepített Dungeon Siege 2 könyvtárába <így megkapoda Deluxe Editon kiadást!> és így telepíted a MAGYAR MOD-ot: semmi gond nem lesz.

Nem warez-re készült a magyarítás, de kénytelen vagyok már így fogalmazni 😊

Nekem a párbeszédek magyarok de sajnos más nem! Ez miért van? Bár nekem igy is elég lenne mert már most is nagyon jó, de úgy lenne az igazi!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

nem tud vki egy gyors torrentet?
grebber
Sajnos nekem is elcsúszik a menü😞

Amúgy ez a DS2_AllSaves_v2 micsoda mire jó?

grebber
Sehol nem találtam meg 😞 Mindegy remélem nem fog bezavarni!

IMYke2.0.0.0
Start - Futtatás - Regedit - Software - Microsoft - Microsoft Games = DS2 törlés.

grebber
Ezt a regisztrációt bejegyzést "DS2_2.20 Reg.reg" hogyan tudom kitörölni??

IMYke2.0.0.0
Valami gond van, de erõsen nálatok.
Nekem teljesen újrarakott játék esetén is helybõl mûködik a MOD.
A telepítési sorrendet erõsen ajánlom mindenki figyelmébe - OlvassEl fájl.
A MOD feltesz egy "Segedanyagok" könyvtárat, abban vannak még dolgok.

Hunter of Deer
igy a kari krealas sem muxik sajna

Hunter of Deer
jah nalam is sajna :S

El van csúszva a menü, akármit csinálok a felbontással, nem tudok a folytatás gombra kattintani, mert nem látszik...
grebber
Mindegy ez akkor felejtös törölöm a francba és leszedem újból a gamet.

Ezt a regisztrációt bejegyzést "DS2_2.20 Reg.reg" hogyan tudom kitörölni??
Mert ha újból felrakom a gamet nem akarom hogy bekavarjon.

grebber
Nekem is kb 90%-ban angol a maradék magyar és ez csak a menü 😞
Lehet akkor be kell szereznem újból a gamet,mert nagyon rég tettem fel azóta sok rendszert újraraktam már de a game még gy is megy hogy csak ott van magába.
Patchet 2.2 -öt leszedtem de nem akart felmenni.Feltettem a reg fájlt amit kaptam anno azzal már feltette.De továbbra is 2.0-át ír.
Magyar mod felment de nem jó nekem.

Nyugis
nekem nem megy... eljutok odáig, hogy a modot elindítom, aztán meg is találja a game könyvtárat (E:\games\dungeon siege 2 HUN\) aztán alul a telepítés gomb ba**ik bebarnulni..
mit tegyek?
fent van a 2.1. és a 2.2 patc majd utána a BW-t is feltettem. igaza a BW ISO-bol ment, de az gondolom nem jelenthet gondot!

IMYke2.0.0.0
A Patch alapját tartalmazza a MOD, de "jobb félni, mint megijedni".

A Broken World (Megtört világ) ajánlott, de nem kötelezõ - mivel a MOD ugye a Dungeon Siege 2 könyvtárába kerül, ahonnan a Megtört világ is olvas.

grebber
Most olvasom a helyes telepítés menetét.
Mindeképpen fent kell lennie a kiegnek is akkor vagy mi?

grebber
Nem azt mondtad ebben benne van a 2.20-as patch is?

IMYke2.0.0.0
A Patch számít.
Ezen felül: a MAGYAR MOD-nak a Resources-ben kell lennie - "Language.ds2res"

Hunter of Deer
nemtom lehet valamit elrontottam de nalam felig angol felig magyar.
nem eredeti DS2 van fent patch nelkul.(nemtom ez szamit e)

Nyugis
ment privátba

grebber
Ezt a nem eredetivel rendelkezõ trükközést le tudnád írni ?

Nyugis
igen van! lehet többjátékost is, neten vagy lanba.. arra figyeljetek, hogy ha nem eredeti a game akkor sajnos trükközni kell...
Szerintem a többjátékos mód igazi kis gyöngyszem! teljesen sztori orientált!! Annyi különbség, hogy ÖSSZESEN 6lehettek a gaméban és kísérõkkel egyetemben! tehát ha ketten toljátok akkor fejenként MAX, 2kisérõtök lehet. nem is enged többet a szerver..

grebber
#4705-re valaki?

Nyugis
veteránon nem lehet megcsinálni a titkok titka küldetést???? miért nem?
igaz zsoldos szinten is eléggé szopatós volt kinyírni "????"-izékét.. 😄

IMYke2.0.0.0
A Zsoldos szinten nem tudsz univerzális karaktert felvenni a csapatodba - a korlátozás miatt is -, így a titkos ill. jutalom pályákon az ajtókat sem tudod mindig kinyitni, illetve nem minden ellenállással bíró szörnyet tudsz leölni gyorsan .
Az elmúlt 5 végigjátszás során én így kezdtem:
- Ember fõhõs (Harci Mágia erõltetése)
- Félóriás
- Íjász

IMYke2.0.0.0
A játék (ezentúl direkt mindent magyarul írok) "Zsoldos" fokozaton rendkívül egyszerû.
Az ezen a szinten megszerzett fegyvereknél sokkal erõsebbek vannak Veterán és Elit fokozaton.
Ellenben, a két nehezebb szinten a "???" (nem elírás, ez a neve a kis lénynek) nevû tolvaj - aki néha megjelenik és ellop tõled vagy a megölt szörnyek által dobott dolgok közül valami értékeset - már nem ölhetõ meg, azaz a titkos pályához szükséges Misztikus dolgok nem teljesíthetõk.

Hunter of Deer
illetve irhatnatok egy jo csapatfelallast hogy mivel erdemes kezdeni illetve kiket felvenni utana a csapatba. en altalaban ijaszt kezdek, aztan felveszek egy meele karit amibol dualos lesz utana jon egy nature es combat magices. (de sajna amikor eloszor vegigvittem a nature megices szinte csak healelesre volt allitva.) lehet erdemes lenne inkabb tank karit kezdeni? (kard +pajzs).

Hunter of Deer
Köszi Imyke a karácsonyi ajándékot és a sok munkát vele.
Kellemes Ünnepeket neked és minden DS2 fannak.
már alig várom hogy kipróbálhassam.

jah még lenne egy kérdésem: végigtoltam a jatekot az elsõ fokozaton nah most az ott megszerzett cuccoktol lehet jobbakat szerezni ha nehezebb szinteken tolom ujra?

grebber
Ebben a gameben van olyan lehetõség hogy esetleg haverral ketten menjünk és csináljuk a küldetéseket?

IMYke2.0.0.0
Van a könyvtárában mss32.dll - a DirectX 9.0c is használja.
A lemezrõl való felmásolás jó ötlet.

IMYke2.0.0.0
Kapkodtam... így az oldal finomítását késõbbre tervezem. Elsõsorban az új (félkész) "design" feltöltése, és a MAGYAR MOD kihírezése volt a célom.
Tegnap éjjel nem aludtam 5 órát se, a feltöltéssel bajlódtam.

Evin
Egy apró megjegyzés; az oldal fejlécét is át lehetne írni 2009-re.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Van a játék mappájában mss32.dll? Mert ha nincs, ránts le egyet a netrõl vagy a játék CDjérõl pakold bele. A játék gyökerébe kell (fõkönyvtár).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

IMYke2.0.0.0
Látogassatok el a honlapomra - ott a karácsonyi ajándékom, Nektek!