• tomcsa4
    Kipörgettem kiegestül. Anno végigvitem az egyet kiegestül, idén a kettőn volt a téma. Hát a játék röviden: állat kurva baszott jó!

Kicsit bővebben: sokkal jobb mint az egy. Talent nagyon jó, fő karim (amit generáltam) tank+sebző, olyan fasza hibrid volt, hogy csak a bossok tudták sebezni. Mágus/druidám is nagyon erős és fasza lett és kettő íjjászom volt még. Én 1,5 évig HC WoW-os voltam, azt hittem ötletes bossfájtokról lemondhatok, erre mi a fasz van: DS 2 alapjátékban minden boss egy mini WoW. Itt dobtam egy hátast, egyszerűen leírhatatlan. A kiegjében viszont a főboss izgalmas egyedül, de hát ez van. Én sok RPG-t és hack and slasht megvásároltam (Icewind Dale összes - 1+kiegek és 2-, BD összes, NWN összes, Spellforce összes, Diablo összes, DS összes azaz minden amik ebben vannak) és játszottam, de ez az egyik legjobb.

Majd a Lokit pörgetem és természetesen újraátszom az Icewind Dalet is (mivel nem vagok már HC gémer és szarok a mostani játékok, ráérek, nem vagyok időhöz kötve (legalább taktikai RTS-ek, arcade RTS-ek és körökreosztott stratégiák sem hiába porosodnak polcomon).

De a DS2 hatalmas előrelépés az egyhez képest! Bossfightok egyszerűen..áhh nagyon jók.