* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
Legalább egy tank kari kell, nekem ez pl a főhősöm. Tanknak érdemes pajzsos harcost használni, mert egyrészt nehéz lesz kinyírni (nekem főknél mindíg ő élesztgette a többieket...), másrészt neki van olyan képessége, hogy az összes ellent "magához hívja", hogy csak őt támadják, néha nagyon hasznos tud lenni.
A Tank mögé egy nature mage mindenképp kell, hogy gyógyítsa, egy jó mage annyit ér, hogy egy idő után nem fogsz használni gyógyító potionokat.
Szerintem érdemes a pettel foglalkozni, egyrészt mert fun :) másrészt azért mert igen komoly boostjaik lesznek felnőtt korukra ha jól sikerül nevelni őket. Én spec fagyi petet használok, annak elég kellemes mana regen boostja van, így a mageem mellé tökéletes (olyannyira, hogy mana potionokat sem használok), ezen kívül pedig van egy olyan képessége, amit ha aktiválsz akkor pár méteren beülül minden ellen megfagy jóidőre, ambushoknál nagyon hasznos mert így van időd egyenként elbánni velük, és nem kell attól "félned", hogy kinyírják a gyengébb karikat.
Nyilas szerintem mindenképpen szükséges, mivel nagyon jók a képessége és igen komoly sebzéseket tud véghezvinni simán is, képességeivel pedig egyenesen brutális, fők ellen tökéletes (olyan képesség pölö, hogy jópár 100%-al (nemtuti az érték, mivel relatíve régen nyomtam már) megnöveli a sevzést, ilyesmik, nézz körül az ranged fülön a képességneél, és olvass :) ).
És ezzel meg is van a 4 fő....
Én speciel 5.nek egy kétkezes barbárt vettem fel, nagyon hatékony, elég brutális sebzése van, képességei kiemelkedőek, ő is egy valódi fő gyilkos :). Viszotn a pajzs hiány meglátszik rajta is, nagyon hamar meghal....
6.-nak pedig egy combat mageet fogok fölvenni, de az még messze van...