Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki játssza a saját maga ízlése szerint, nem kell senkit piszkálni senkit se azért, ha le***ja mellékküldiket, se azért ha mindent meg akar csinálni, ha gondolkozni akar, vagy esetleg épp azért tolja, mert itt piheni ki a hétköznapok fáradalmait, és nem akar gondolkozni😊
btw attól, hogy csak menni kell és gyakni, attól még összerakhatsz durva karit, sõt, pont azért.)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nincs megkötés osztályok szintösszegére. Az összesen elért xpd oszlik meg az osztályok között. Olyan az egész, hogy ha pl egy osztályból akarsz fejlõdni, akkor pont annyi xp kell a fejlõdéséhez, amennyi egy akkora szintû karakter fejlõdéséhez kellene. Pl egy nature skill 4-rõl 5re növeléséhez pont annyi xp kell, amennyi egy 4es szintû kari 5-ösre lépéséhez. Magas szintû karinál ez lehet akár egyetlen monc😊 Gyakorlatilag mind a 4 osztályhoz tartozik egy xp, és ezek összege adja ki a tényleges karixpt, és a szintet. Ha elég nagy a különbség a szintek között, akkor a legmagasabb osztály szintje majdnem megegyezik a karakter szintjével (lásd nálam 89es kari, 89 melee 47 nature). Ha pl mind a 4re egyformán mentem volna, kijöhetett volna valami 79-79 mind a 4re, ugyanannyi xpbõl.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
9 vagy 10 skillpontot lehet szerezni küldikbõl egy játék során. Késõn kezdtem multit, elõször valamikor veteránon toltam pár szintet, aztán még 1-2 alkalommal fejlesztettem. A fõclasshoz képest mindig nagyon kicsi volt a nature, ezért nem is nõtt tõle az int (2vel több csak mint a dex). Nem ölésre, hanem sebzésre adja az xpt apró részletekben, és folyamatosan növeli azt az osztályskilledet, amilyen "fegyver"-t éppen használsz. Nem is kell csinálnod vele semmmit, elég ha pl íj van kiválasztva, és közben a csapat gyilkol, akkor nõ a ranged-ed. A skillpontokat bármire elkölheted.
Azt viszont en sem ertem hogy jott ossze 100+ skill.. lvl ?
Ha csak az alap skilljeidet számolom, az is 100 felett van, azt hogy csináltad? Kari szintenként ad 1-et, küldetésekbõl, vagy mibõl jött össze a többi?
Hogy multiclassoltál? Felnyomtad elõször az egyiket, majd másikat, vagy felváltva 1 szint ide, 1 oda? Ha fegyverrel harcolok, meg közben mágiázom is, akkor szintlépéskor mire adja a skillpontot, amit az elõzõ szint óta a legtöbbet használtam?
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Nehézségi fokozatokról kérdések:
Ha letúrtam mercenary-ban a jelenlegi csapatom az elõzõ fokozaton kialakított skill struktúrában a rendelkezésemre fog állni a veteránban vagy minden kezd elõlrõl?
Eddig a jelelenleg is alkalmazásban lévõ karikon kívül 4 taggal találkoztam a bõvítéshez (Vix, Sartan, Amren, Finala) és ezek közül igazán Finala volt CM (Lothar szvsz. nem lenne szerencsés erre a posztra azzal együtt hogy van benne sansza😊)). Az Act I-ben létezik valahol felvehetõ csatamágus?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Mizujs?
Köszi a válaszokat, ilyesmire gondoltam😊.
Az embrace-kel kapcsolatban én is váltottam spirit és earth az új koncepció a wrath-okat még megnézegetem újra. Tehát a 2 sk.buff mellé még mehet egy chant (ugye jól értettem?).
A karik nem igazán dualkasztosak (én sem látom ennek értelmét!), inkább csak az van hogy a közelharcos önszorgalomból átkozódik 25 melee/5 cm, a ranger meg gyógyítgat 25 rang/5 nm, tehát õk igazán kétkezi népek maradtak a spellek csak az auton vannak beállítva és nem sok manát nyúlnak le.
A személyre szóló questeknél meg megmaradok a fix csapattagok feladatainál (2 már megvan a hak'o szörny meg a Lothar nem tolvaj cimü) ha ezek mind csupán secondary. Az jó hír, hogy nem szükségesek a teljes gyûjtemények a fõszálhoz!
Mondjuk én magam roppant "tökölõsen" nyomom és a természetmágus nem csupán a healer, de zúdítja a jeget is rendesen, a summonokra nem áldozok skillt - jönnek alapértéken, betömni a Lothar melletti réseket nagyon jók.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
nature: 18 absorption, és 1-1 a 4 hozzá kellõ skillen
ranged: 17 dodge
melee: 1 forti (10 cuccokkal), 5 toughness (15), 0 armor (10), 16 crit (20), 13 deadly (19), 16 dual (20), 16 alarcity (20), 12 fierce (18)
A többi lényegi dolog az rajta van az elõzõ shoton és a kommentben😊
Ha tudtam volna, hogy mennyi melee-skill növelõ cucc lesz (pl crit, dualwield, alarcity 13-mal nõhetne cuccból), akkor máshogy osztogatom, de így is sétagalopp volt (eliten egy heal potit se ittam😊.
A +%armor az összpáncélzat értékét növeli, nem csak az adott páncéldarabét."
Nem igy van, a pancelon a +% csak az adott pancel armorjat novelte meg. Ha kiszamolja az ember, az armorra irt act megszorozva az armorskilledbol jovo bonusszal, szepen annyival no az acd felvetelkor. De ha tobb +% van rajta, akkor hibasan szamol. Volt egy alap kb 128as pancelom, rajta +115% és +90%, és 522-õt írt a páncél (128*2,15*1,9), míg ha felvettem, akkor 390-et adott (128*(100%+115%+90%)). Szóval láthatóan máshogy számol a tényleges armorszámításkor, és máshogy, amikor a páncél adatlapjára kiírja a számot.
A fegyveren az elemi sebzéses dolog azoké, csak megjegyeztem, hogy feltûnt😊
Ez már a dioban is így volt, és érthetõ is. A harcos a fegyverek mestere, nem a mágiáé, jogos hogy csak a fizikai sebzést tudja növelni.
páncélnál ez úgy nézett ki, hogy ha pl volt rajta két +40%, akkor a páncélon alap*1.4*1.4-et írt hibásan, míg felvételkor rendesen alap*1.8-cal növelte az armorod
A +%armor az összpáncélzat értékét növeli, nem csak az adott páncéldarabét.
Engem leginkább az zavar hogy a boltokban mindig ugyanazokat az elõre genrált cuccokat árulják, változatosság nincs. Már a 2. partyval nyomulok, és pontosan ugyanazok a cuccok jönnek a boltban ami az elõzõ fordulóban is voltak.
zsirfecske:
Páncélon ami rá van írva, azt kapnád elvileg, már a megnövelt értéket látni rajta, ezért más színû. Csak ha több növelõ is van rajta, akkor hibásan írhatja ki, tehát az a biztos, ha felpróbálod (pl volt a kezemben olyan, amin 3 armornövelõ tulajdonság is volt, kiirt 522 amort, közben pedig 400at se adott). Meg persze ha van armornövelõ skilled, akkor se látod egybõl, hogy ténylegesen mennyi armort ad a végén.
Igen, fegyvernél is a plusz már megjelenik a fegyver lapján a kiírt sebzésben (ezt persze módosíthatják a dualwield/overbear skillek, ez nem látszódik a fegyveren), viszont két fegyvernél egyes ilyen pluszokat (max/min/plusz sebzés) a másik fegyverre is hozzászámolja (érthetetlen okból), viszont ezt már nem írja ki rájuk.
Nem tudom, hogy találkoztam vele.
ja és van olyan ember is (pl. én), akinek nem az a játék, hogy végigszalad a fõszálon, lehentel mindent ami mozog és 2 nap alatt kész a játék. közben meg a bonyolultabb/rejtettebb dolgok kimaradnak. mert úgy télleg könnyû, és nem is kell hozzá olyan sok ész, meg nehezebb elkavarodni, az igaz.
mind1, csak vélemény volt.
Kezdve a 100 fölé könnyedén tornászható mágiaresisttel, a pajzsokon/páncélokon szereplõ hibás értékekkel - páncélnál ez úgy nézett ki, hogy ha pl volt rajta két +40%, akkor a páncélon alap*1.4*1.4-et írt hibásan, míg felvételkor rendesen alap*1.8-cal növelte az armorod, ami ugye nem azonos😊 Pajzsnál kicsit bonyolultabb, nem is merültem el benne eléggé, de ott is valami hasonló gubanc volt.
Ha elemi sebzés van a fegyveren, akkor azt nem növeli a dual wield ill az overbear, míg a normál sebzést igen - ez eléggé lecsökkenti az elemi sebzéses fegyverek hatékonyságát.
Ha két fegyvered van, és van rajtuk +max/min/sebzés százalékos vagy fix formában, akkor mindkét fegyverre rárakja azokat (nem ez alapján csináltam a cuccokat, ez most utólag számolgatva jön ki😊 Tehát ha ráraksz mind2 fegyverre 100-100 sebzést, akkor igazából mindkettõn 200-200 lesz, még ha ezt a fegyveren nem is írja ki - ha ez nem ordító bug, akkor mi?
És egy eléggé zavaró dolog: boltokban hiába is keresünk olyan cuccot, amit az akár 10 szinttel kisebb szintû, vagy kisebb melee/ranged/combat/nature skilles társunk használni akar. Level 80-on az összes bolti áru legalább level 70-es (kevés kivételtõl eltekintve), persze a legtáposabb dolgokat leszámítva semmivel sem tudnak többit, mint a régiek, csak megakadályozzák hogy az esetleg többféle skillben fejlõdni próbáló kari vehessen magának valamit - ezért jóval korábban érdemes beszerezni a majdan szükséges dolgokat, enchantolni való vagy szimpla tárgyakat.
meg van az arénából a token
a tolvajtól a portál kõ
meg a könyv
és mi kell még?
bármilyen sorrendben mentek az emberek mindíg a CM halt meg elsõnek, mert arra rohant minden mob 😞 érdemes nézni, hogy mit utálnak a mobok és a tank csinálja azt..pl protect treasure esetén kapj fel pár dropot a földrõl vele és máris rajtad van a környék flórája/faunája
Van 17 pont dodgen (37% kitérés), 18 nature magenal absorption (83% magiaresist), 30-49% resistek elemi, halál és egyéb mágiákra (ez összeadódik az absorppal, így mindegyik 100 fölött, és gyógyít😊), 45%/35% melee/ranged resist, 22% health steal.
Van egy tartalék royal dagger 24% health steallal (52-87), hogy sebzéscsökkenés árán 46% healnyúlás legyen, de nem volt rá szükség a mysterious barlanban sem, pedig beálltam a tömegbe😊
2. Beszélj mindig mindenkivel, járj be mindent. Ha találkozol olyanokkal, akik feje fölött zöld felkiáltójel van, és nem mondanak semmit, akkor ahhoz egy veled épp nem lévõ kari questje tartozik. Illetve van 1-2 hely, ahol a game írja, hogy kire lenne szükség. Akad küldetés és cucc szép számmal, amit csak késõbb visszatérve fogsz megtalálni, ne aggódj. A chantok nekem elit végére is foghíjasak maradtak (5-6 darab kimaradt), pedig bejártam mindig mindent. A fõküldit nem befolyásolja, ha kimarad valami, ahhoz elég végigszaladni az úton, begyûjteni a pajzsdarabokat, és leverni a fõelleneket😊
3. A summonok gyengék lesznek szerintem, ha nem az a fõkasztod, és a gyógyítást is hagyd meg csak Taarnak (legalábbis szerintem😊, mert hamar manna gondjai lesznek Derunak, és Taarhoz képest amúgy se lesz észrevehetõ amit gyógyít - ez igaz lesz a fõkaridra is, hacsak nem raksz pontokat a gyógyításra, amit egy combat magénál pazarlásnak érzek😊
4. Számít a sorrend,hiszen igaz, hogy ha már megy a csata, akkor úgyis elfoglalják a nekik való pozíciót, de nem mindegy, hogy kit kezdenek el ütni az elején a moncok. Ami viszont talán még többet számít, hogy kit irányítasz. Nem feltétlenül a saját karid legyen az, fõleg ha egy mágusról van szó, az talán még jobban elboldogul, ha a gép kezeli. Szépen eltolja autocast spelleket ill támad. Vagy a harcost érdemes, hogy magára vonja a figyelmet, és azt támadja egybõl minden, vagy pedig az íjászt, akivel könnyen egyszerûen lehet váltogatni a célpontok között, biztos távolságból, és ezzel irányítani a támadást (mirror módban) - ranged shotra érdemes specializálódni, nagyon kellemes tud lenni.
warlord set
en a kuldetes leirasat nem olvastam el, pedig rendelkezem nemi nyelvtudassal, mivel nem volt ra szukseg... ahol volt, ott csak a neveket olvastam el, ami pedig minden nyelven ugyanaz..
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
már bocsi, de én középsuliban csak németet tanultam, és angolul sokkal jobban tudtam mint az otársaim, mert volt egy számítógépem ami angolul szövegelt hozzám. Nem szótáraztam külön, nem nézegettem mellé nyelvkönyveket, egyszerûen józan paraszti ésszel összeraktam magamban a dolgokat. Ilyen szimpla az egész.. persze van akinek ez sem megy.. nos, õk olvassanak végigjátszást =D