• Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    (Isten bizony átolvastam a topic korábbi jegyzéseit, de nem találtam erre infót:))
    Az ellenfeles dög megnevezésének és statisztikájának a szinezése utal a relatív szintjére. Ha jól figyuztam a sorrend zöld, kék, sárga, piros. Jól láttam?, ha igen akkor a kérdések:
    - A kék és a sárga van velem, illetve az aktuálisan kiválasztott karakteremmel pariban? Tehát ezek legyenek az elsődleges célpontjaim?
    - Van olyan quest ahol tömegesen találkozom zöldekkel (a helybéli környezetvédők:))), ilyen pl. a nyugtalan szellemek lecsicsikáltatása (ott a gama közepéről vissza kell ugrani a legkorábbi helyszinekre is); viszont van olyan ahol ha akarom akkor a vörös fickók jönnek garmadával (pl. az Aman'lu aréna, ahol nem igazán forszírozzák hogy melyik szinten "alacsonyodik" le a parti). Ezekben a szélsőségekben hogyan alakul az XP?
    - Akik már végigvitték! Az egyes nehézségi fokokon egy általában 4 fős parti akik minden ágy alá benéznek és minden kallantyút megböknek hányas szintre képes eljutni (direktben nem mennek vadászni csak a sport kedvéért, de ahol elvonulnak ott csak a fák-füvek-kövek maradnak épen:))? Ha jól tudom a 4 fős parti a megszerezhető XP 70%-ra jogosult személyenként?
    - Ha a partitagok között van számottevően lemaradt szintü tag (ilyen lehet amiatt hogy felveszek nem alaptagot a személyre szóló quest(ek) inicializálására vagy éppen végrehajtására) akkor neki beszámítanak a partiátlag alatti szinten lévő ellenfelek?
    - Van-e olyan kapcsoló amivel a respawn sebessége állítható? Bevallom sokkal jobb szeretek "gyalogjárni" semmint a fix teleporták és egy kis "+csapákolás" a visszaútakon nem ártana:)).