• Chipii
    De, használtam lovat mercenaryn és veteránon is, csak eliten mentem egyedül. Igazából azért álltam neki szólózni, mert partival megcsináltam egyszer mercenaryt, és a végén már annyira unalmas darálás volt, hogy kellett egy kis kihívás. (Aztán idővel durvábban ment egyedül, mint előtte az egész parti, de ez más kérdés.) Pacit azért vittem, hogy cipelje a cuccokat, meg etettem, hogy ereje és armorja legyen, ne haljon meg útközben. Csak közben kiderült, hogy nem is annyira gyenge jószág, pl a stunnolós körrúgása elég szépen lerendezte a terepet. Eliten ezért is raktam ki, mert túl nagy segítség lett:)

9 vagy 10 skillpontot lehet szerezni küldikből egy játék során. Későn kezdtem multit, először valamikor veteránon toltam pár szintet, aztán még 1-2 alkalommal fejlesztettem. A főclasshoz képest mindig nagyon kicsi volt a nature, ezért nem is nőtt tőle az int (2vel több csak mint a dex). Nem ölésre, hanem sebzésre adja az xpt apró részletekben, és folyamatosan növeli azt az osztályskilledet, amilyen "fegyver"-t éppen használsz. Nem is kell csinálnod vele semmmit, elég ha pl íj van kiválasztva, és közben a csapat gyilkol, akkor nő a ranged-ed. A skillpontokat bármire elkölheted.