* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
Helló Népek!
Mizujs?
Minden games-site-on ahol jártam nagyon top-on van a DS2 és nosza kipróbálom magam is ezt az egyébként EU-ban csak holnap megjelenő alkotást. Szvsz. nagyon szépen összerakott, könnyen kezelhető és jól "összeplagizált" gama, hál'stennek az elődökből (Warcraft,Dia.,NWN) a legjobb ötleteket vették fel az alkotók.
4 fős humanoid partit futtatok a skillcsoportok szerint "kasztosítva", persze a szükséges mértékben minden kari "áttanul" 1-5 egségnyi ismeretet valamely más(-más) kaszt ismeretanyagába is.
Kérdéseim lennének az Értőkhöz és Tudókhoz:
1. Lelkesen használom, használnám az "embrace" és "wrath" NM spelleket, viszont tapasztalom hogy összesen max. 2 db tuning lehet a tagokon hatásként. Jól tapasztalom ez a határ? Emellé már chant-ek sem férnek be. Ha ez igaz, akkor melyek a javalt tuning varázslatok? (egyelőre az earth és a wind embrace van üzemben)
2. A dokumentumaim (J-bill.) Lore fejezetében látom, hogy az egyes gyüjtemények (chant, book, item) eléggé foghíjasak noha már az Act II-ben nyomul a népem és a főszálban ez még nem okozott elakadást, sőt a secondary-k zöme is kész. A további részekben az esetleges hiányok akadályozzák-e a primary sikeres befejezését, vagy inkább még egyszer lomoljam körül az eddigi helyszineket (ezt szívesen kihagynám:))?
3. Alapvetően "hűséges és konzervatív" vagyok és az egész játékmenetben ragaszkodnék ahhoz a 4 karihoz (Lothar fight.+0.2*CM(átkok), Deru ranger+0.2*NM(heal,resurect,summon), Taar NM+0.05*CM(brillance miatt), főkari CM+0.1*NM(heal,resurect..)) ami az Act I/5.quest óta megvan és a merc.fokozatot így is szeretném végigvinni? (ha meglátogatom majdan a veterán fokozatot max. valami pet-ek jöhetnének szóba:))
4. A bevágott képeiteken látom, hogy a karik az érkezés sorrendjében foglalnak helyet, én a szokásos kalandjáték sorrendbe szoktam őket átrakosgatni (elől a fight, aztán ranger, majd a mágusok AC és HP sorrendben), ez akkor most számít vagy nem? (a "főkari" most éppen az ucsó placcon foglal helyet:))