• zsirfecske
    ha jól láttam Curtis két kérdésére nem érkezett válasz, pedig engem is érdekelne:

1. "Az "x% Chance to find magic items" összeadódik a partiban, vagy mindenkire külön-külön vonatkozik? Tehát ha rajtam van ilyen cucc, akkor csak az általam megölt lények után kapom a bónuszt?"

2, "Ha sok a "xy% chance to find magic items" értékem, akkor csökken az esélyem arra, hogy enchantable cuccokat találjak? Vagy ez is mágikusnak számít?"

próbáltam utánanézni ezeknek, de sajna elég légbőlkapott infók ezek:

1. aki megöli a szörnyet/nyitja a ládát annak a "chance to find magic items" értéke számít (JAVÍTSATOK KI!). nekem ez furcsa, mert mióta pl. bevettem Finala-t (előtte szólóztam) tök szar cuccokat kapok a főkarim ládanyitásaikor is. ok, lehet véletlen is, de lement +5-6 level azóta és összvissz 2 set item jött...

2. elvileg fix-en meg van adva szörnyenként (erősségüktől függően) hogy mennyi eséllyel pottyan ki belőle adott típusú tárgy (csak példa: mondjuk magic 25%, enchantable 20% ,rare 5%, set 2% stb.) és valahogy ezt módosítja egy képlet a char szinted, az ellenfél szintje és a "chance to find magic items" értéked szerint. láttam ehhez valahol egy post-ot, de sajna becsuktam és nem vagyok képes újból rátalálni

ha vki tud erről vmi pontosabbat, légyszi ossza meg velünk! köszi