5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
#2758 lestat tuljutottal mar a sarkanyon ? -
jihad #2757 Már előbb elmondta Hmuda. A nagyobb számú spellek tovább fejlődhetnek. Ennyi. -
#2756 bazz...be kellett írni chat-be...:D -
#2755 -
#2754 hú passz ezt már elfelejtettem hogy csináltam meg sry ;s -
#2753 még annyi, hogy van olyan questem, hogy erre a fára állva kéne azt mondani letiso
de hogy a fenébe mondjam? -
#2752 szedd le a peccset -
#2751 lementem, megöltem valdist tök könnyen, de előtte volt egy fehér csillagom és egy töld fa volt a pdlón, de hiába mentem oda, nem történt semmi, nincs gomb sem, csak kíírja a szöveget a haronic echo-ról
erre van vmi megoldás? -
Babo #2750 Senki nem tud hozzászolni a törtjáték lan gondomhoz? -
#2749 Igen, közben rájöttem, figyelmetlen voltam, de most ott szívok lementem a liftel és tele van ilyen táp ellenekkel, 2 villám és meghaltam, ez a csupszon visszarohangálás meg nem olyan izgi, de mikor odaérek a szerkó rákerül de utánna megint 2 villám megint meghaltam jöhetek újra, mi a bánatot csináljak, maradjak kint tápolni, vagy mi a fene, ezt utláltam az 1ben is állandóan meghaltam főleg a vége fele, mondjuk nem tudom ha ez a legkönyebb fokozat mlyen durva lehet a legnehezebb. -
#2748 kösz -
#2747 helyes sorrendbe kell tenni a köveket.. ha kicsit visszaméssz, a földre rajzolva megtalálod a sorrendet -
#2746 mármint, ha pakolom rá a pontokat?
nemtom, én nem peccseltem -
#2745 megkellene nyitnom az azunite catacombs-t, van 4 db forgatható kő és egy liftakna, de hiába tekergetem a köveket nem történik semmi :( -
Babo #2744 Spelleknél ha turod fel az adott skillt egy idö után eléred a max sebzést. 2esnek kisebb a max sebzése mint a hármasnak. DE VALAKI SEGITSEN MÁ!!!!!! #2731 -
#2743 én a tűzet köpködősről beszélek a vár tetején =) -
#2742 közel mész és ütöd...elősször azt a fejét, amelyik gyógyít...kiírja melyik az -
Babo #2741 lécci segitsen valaki!!!!!!!!!! #2731 -
#2740 nem -
#2739 a 2. act végén hogy kell leölni a sárkányt? :O -
Mihail #2738 már rájöttem mindenre azzal a staffal lehet csak az őrült elfet kiszabadítani -
Babo #2737 shaba rájöttél már hogy miért ugyan annyi a sebzése a 2esnek mint a 3masnak? (firebolt) -
Babo #2736 lécci segitsen valaki!!!!!!!!!! #2731 -
#2735 quest log mit ír, hová kell menni? -
Babo #2734 Shep. Ha jol emléxem akkor a keleti dzsungelben van egy shrine. Elven asszem. Oda kell bemenni és annak a legalján van egy kut amiböl inni kell. Ennyi -
#2733 csak olyanba tudod, ami szürke és enchantable...sajnos a tápos cuccokat nem lehet tápolni tovább:) -
#2732 íjjászomnak megvan a full ethernal set:) robin hood style -
Babo #2731 Szevasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy tört játék felpatchelve (v2.1) miért nem megy lanon? Nem látjuk egymás szervereit meg ilyenek. Ha valaki tudja a választ könyörgöm irjon -
#2730 Még vmi, vannak ilyen apró tárgyak amik javítják a fegyverek értékeit, nade ezeket hogy tudom rápakolni a fegyverekre? -
#2729 Miután a bányából kiszabadult a csaj felszabadítottak, felmentem a great hallhoz ott beszéltem egy csajjal, aki kiszúrta hogy megmart vmi állat aztán teljesen pánik lett, hogy jaj jaj jön a kórság meg minden, szóval most mennem kellene gyógyírt találni, de a nyíl valahova középre mutat szóval nem tudom merre induljak, tud vki ebben segíteni? -
#2728 nem öltem meg, csak lőttem:) -
#2727 Most tartok a Zaramoth Horns teleportnál.Már nem sok kell hogy kijátszam mi?Azért kérdem mert én még előtte szeretnék 1-2 mellékküldit megcsinálni és attól tartok hogy utána nem lehet -
#2726 Már rég kellett volna jönnie lehet hogy nem vetted észre de ha eddig nem jött hát a bányákban fog nekem egymás után 2szer jött -
#2725 Nincs mágusom sajnos nemtudom -
#2724 Megölted?Akkor többször nemhiszem hogy jön -
#2723 nem értem a spelleket...már tudok venni a boltban firebolt III-at, te a sebzése ugyanaz, mint a 2esnek...most akkor ez hogy van? -
#2722 Nagyon úgy néz ki hogy az -
#2721 szerintem csak akkor van értelme, ha az egész party MF összeadódik, hiszen ez igazság szerint single játék, abban meg nem igazán tudsz (nem lehet) ügyelni, hogy azzal a karival ölj, akin a magas érték van
lehet jó enchantos cuccot csinálni? szvsz a amiket MF-dal találsz, az jobb...én legalábbis normális enchant anyagot nem találtam
-
#2720 ha jól láttam Curtis két kérdésére nem érkezett válasz, pedig engem is érdekelne:
1. "Az "x% Chance to find magic items" összeadódik a partiban, vagy mindenkire külön-külön vonatkozik? Tehát ha rajtam van ilyen cucc, akkor csak az általam megölt lények után kapom a bónuszt?"
2, "Ha sok a "xy% chance to find magic items" értékem, akkor csökken az esélyem arra, hogy enchantable cuccokat találjak? Vagy ez is mágikusnak számít?"
próbáltam utánanézni ezeknek, de sajna elég légbőlkapott infók ezek:
1. aki megöli a szörnyet/nyitja a ládát annak a "chance to find magic items" értéke számít (JAVÍTSATOK KI!). nekem ez furcsa, mert mióta pl. bevettem Finala-t (előtte szólóztam) tök szar cuccokat kapok a főkarim ládanyitásaikor is. ok, lehet véletlen is, de lement +5-6 level azóta és összvissz 2 set item jött...
2. elvileg fix-en meg van adva szörnyenként (erősségüktől függően) hogy mennyi eséllyel pottyan ki belőle adott típusú tárgy (csak példa: mondjuk magic 25%, enchantable 20% ,rare 5%, set 2% stb.) és valahogy ezt módosítja egy képlet a char szinted, az ellenfél szintje és a "chance to find magic items" értéked szerint. láttam ehhez valahol egy post-ot, de sajna becsuktam és nem vagyok képes újból rátalálni
ha vki tud erről vmi pontosabbat, légyszi ossza meg velünk! köszi -
#2719 írd át a végigjátszásban, mert a lesser chant of intellect nem az erőt növelii