• j0nNyKa
    De hogy egy kicsit ertelmesebben is kifejtsem a mondandom, talan 3 kategoriat jellemeznek.

1) Aladarka: Aladarka eppen fel oraja toltotte le a jatekot, es ugyanugy nincs tisztaban par alapveto kerdessel, mint mi, amikor letoltottuk(vagy megvettuk, elloptuk, megkaptuk, leszedtuk a farol, teljesen mind1). Aladarral sem nekem, sem masnak nincs gondja, hisz termeszetes, hogyha most kezdte epp, kerdez.

2) Albertka: Albertka alapvetoen amolyan elfoglalt fajta, ertsd: A 24 orajaba belefer 1 baratno nevu eloleny, egy kutya, akit naponta 3x setaltatni kell, egy lakas, amit minden nap takaritani kell, az egyetemi tanulnivalo, es persze a napi 6 oras melo. Albertkanak emelett marad kb 2naponta 3 oraja jatszani, es ezt a draga 3 orat nem fogja azzal tolteni, hogy vegigolvas 2362 kommentet, vagy hogy vegigolvas x+y+z oldalas jornualt a jatekban, hanem kerdez valami olyan dolgot, ami mindenkinek alap, remelve, hogy a draga idejebol csak 1-2 percet fog elrabolni az aktualis problemaja. Ofkorsz Albertkaval sincs semmi bajunk.

3) Alfonzka: Es itt jon Alfonzka, akinek ideje is, mint a tenger, illetve a jatekkal is behatobban megismerkedett mar. Alfonzkanak alapvetoen feltunesi viszketegsege van, es olyan ertelmetlen, buta, primitiv kerdesekkel jon, amiket mar elozolek is leirtam. Rakerdez, hogy ahol jar, nehez-e ... (mire megszanja valaki 1 valasszal, mar reg nem ott jar, ergo a kerdese hat... hogy mondjam... nem volt tul okos).

Na, Alfonzka az, aki a szemem szurja. Tehat szo sincs arrol, hogy csak olyan kerdeseket nezek szivesen, amilyen kerdesek nekem tetszenek, vagyhogy lenezem a kezdoket, akik meg nem is level 50ek, pedig en mar hu de az vagyok. Nem, egyszeruen Alfonzka nem ide tartozik, es nyaljon savat.