Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol tudok Combat mágust felvenni az ACT I, vagy az ACT II -ben?
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Kumiho #2179
War. War never changes.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Kumiho #2179
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Tök jó, találtam egy ilyen karom szerûséget a bm-nek, és egész máshogy mutat ahogy varázsol. 😊
Nem tudtok vmi oldalt ahol le vannak írva a questek(nem baj ha angol), mert 1-ben elakadtam, meg 1 jó párat nem is tudok felvenni.
Hm kipróbálnám a játékot viszont nem tudom hogy szükséges e elõbb végigjátszanom az elsõ részt, olyan értelemben hogy kapcsolódik e a 2. rész története akármilyen formában az elsõéhez.
sazl : c
lehet, hogy már volt kérdés, de bátorkodom feltenni:
még act1-ben tartok, valami fiolát kell elszállítanom dryad csoprtnak aki az erdõben van(valami t-betûs muksó 2. küldetése, aki a great hallban van =) ), csak sehol se találom😞
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Holnaptol nem dolok be a keszitoknek. <#hehe>#hehe>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Menni elore es atfurakodni a tomegen kb errol szol az egesz. De en inkabb megismertettem az enemyt a DEL billentyuvel. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
LEBORULOK ELÕTTED <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
nameg röhögök, hogy ez eddig miért nem jutott eszünkbe <#vigyor2>#vigyor2>
Elindult a játék! Bele is vetem magam próbálgatás szintjén : - )
Kumiho #2179
A játék a hibái ellenére sokkal jobb mint az 1...
most meg mindenki varazsol, a brutalbela is, es ha kozel ernek, akkor pause, kattintassal fegyvervaltogatas
ijj felejtos
Ez egy nagy hülyeség....már az elején elmondják, hogy ragaszkodj egy osztályhoz.... (a másik meg hogy az íj sokesetben erõsebb mint egy egy spell...)
Varázslatot meg kurvaegyszerûen lehet váltani: folyamatosan nyomod az 1ik varázslatslotot és megjelenik az összes spell ami a könyvedben van..pillanatok alatt lehet váltani..
A fegyverváltáts nem tudom miért szidod...azért van a pause, mert ez egy TAKTIKUS játék, ezért meg lehet állítani, át lehet gondolni cserélni ezt azt, ez a játék nem arról szól hogy berohanok és kliekklõversenyt tartok...
Az hogy bekerít az ellen az a te hibád, visszavonulás is van a világon, mint mondtam taktikusan kell játszani és hopp egybõl sokkal könnyebb lesz...
meg ugyanmar amikor ranktamadnak, akkor ugyan mar ne alljon mindenii ott mint a faszent
Automata támadás/védekezés...
es az agressziv vagyok, vedekezek, nem ugralok valtast miert kellett kiszedni? az is tul sok heleyet foglalt volna? most van egy agressziv vagyok (elmaszkalok) vedekezek (elmaszkalok, de visszajovok) es a C gomb (allok bamban es nem csinalok semmit)
Pontosan ugyanazok a beállítások vannak benne mint az 1ben kivéve a party formációkat......hotkey-elo amúgy is egyszerûbb mint megállítani és egérrel kattingatni..nem is tudom mint ha te sírtál volna hogy sokat kattintasz... Akkor hogy is van ez? (apró ellentmondás)
egy kardos csapattag ne tamadjon senkit sem, amig mogotte allok tavolrol vkit lonek, de ha odaer akkor igen
Ilyen az 1ben sem volt...
es ne kelljen mar mindent klikkelgetessel elerni, az 1-2-re ratettek olayt amit fel evben egyszer tudsz hasznalni, aheleyett hogy a fegyver magia valtasokra hasznalhatnad
Az 1 dolog hogy te nem használod én gyakran használtam fõleg a vége felé, igenis jó így!
A mentés után vissza a városba dologról annyit, hogy ez egy nagyon jó ötlet, mivel így az ember nem "csalhat" azzal, hogy fõszörnynél ment és majd ha meghal ott tölti vissza...és ez nagyon jól összhangban van azzal, hogy újratermelõdnek a szörnyek. Ezt sem értem miért nem tetszik, spec én utáltam az 1ben hogy végigvittem és elvileg szabadon mászkálhattam de tök üres volt az egész...nézd úgy hogy plusz XP.....
Nem fikázni kell, hanem a jó oldalát kell nézni a gémnek a bugok ellenére!
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
na, hat elvittuk veteranon act3ig lanon.. tapasztalatom az, hogy rosszabb, mint mercenaryn... rengeteg hiba van benne, a balance pedig csilliardszor rosszabb... sajnos semmi jo ponttal nem szolgalnak az uj tapasztalatok a regiekkel szemben, erdekes, hogy mercenary act2 ota nem sikerult bowot talalnom, a cipoim meg 10percenkent cserelodnek irrealisan durvakra.. ah gaz az egesz, elitbe bele se merek kezdeni :\