Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez csak néhány bemutató cuccos, nekem olyan spell lista kéne amiben mind benne van, lehetõleg a leírásával együtt (damage, mana cost, stb).
Hello,

Hol tudok Combat mágust felvenni az ACT I, vagy az ACT II -ben?

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

böröczk
ez igaz, mondjuk oda is írták, hogy egy pár ismert varázslat, na mindjárt utánanézek egy nagyobb listának

Kumiho #2179

hát jó kevés van ott...

War. War never changes.

dikki*yysw
na kipróbálom a kedvetekért, mennyit visz a P3-am.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

böröczk

Kumiho #2179

insp
Szvsz fölösleges a szamár. Ott van a transmute varázslat, az rögtön aranyra váltja a cuccokat. Ha meg valami egyéb kell, akkor ott a town portal...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Carlos
Rejuvanation shrine:

Most csináltam...

Þór vígi þessi rúnar

Még lassító progi is kell hozzá. 😉
Zsolo007
Ez így igaz, de ez csak játék közben állítható!

Option->Game és ott van olyan hogy auto támadás/védekezés. Asszem ha be teszed az auto támaást nem mûxik az auto cast(varázslás)

Az melyik?

böröczk
hol tudom beállítani, hogy a csapattagom automatikusan támadjon az ellenségre?

Kumiho #2179

böröczk
700 mhz az kevés

Kumiho #2179

Van vmi lista arról milyen spellek vannak a játékban?
dikki*yysw
Sztetek egy 700 MHz-es P3-on elmenne? 😛

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Nekem konkrétan az act 2-bõl az "assassinos" küldi befejezése kéne,mert a gyûrû már megvan.

Act2 6-os küldi valakinek megvan?

Tök jó, találtam egy ilyen karom szerûséget a bm-nek, és egész máshogy mutat ahogy varázsol. 😊

Elég volt 2, a többi inkább szamár hurcolni a szajrét. 😊
A DS1-ben is a kombat mágus volt a legerõsebb, csak egy tank kellett elé néha.
Hali!
Nem tudtok vmi oldalt ahol le vannak írva a questek(nem baj ha angol), mert 1-ben elakadtam, meg 1 jó párat nem is tudok felvenni.

Nem.
rezsofiz
Na mégegyszer.

Hm kipróbálnám a játékot viszont nem tudom hogy szükséges e elõbb végigjátszanom az elsõ részt, olyan értelemben hogy kapcsolódik e a 2. rész története akármilyen formában az elsõéhez.

sazl : c

hi,
lehet, hogy már volt kérdés, de bátorkodom feltenni:
még act1-ben tartok, valami fiolát kell elszállítanom dryad csoprtnak aki az erdõben van(valami t-betûs muksó 2. küldetése, aki a great hallban van =) ), csak sehol se találom😞

sikerült már megtalálni? mert én is itt akadtam el

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

tudom énis igy gondolom, de ilyen msot meg se fordult az eszemben..., én az általános taktikáról beszéltam 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Taktika alatt nem csak vérbeli halálraagyalós taktika értendõ....

vagyis a powereket. Azok a leghasznaosabbak.
[Jakuza]
AZ sajnos akkor tortent meg, amikor johiszemuen letoltottem a gamat. 😛
Holnaptol nem dolok be a keszitoknek. <#hehe>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

mukso valtas F1-F6 ... a skilleket en allandoan hasznalom szal most azert anyaznek ha azokat tettek volna F gombokra mert azok messze vannak.
hát nemtom, de nekem a elgutolso ami eszembejut a ds2-rõl az a taktika 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Az se rossz 😊 felér egy nuke-kal 😄

Zsolo007
Jójó, igen erõs egy kicsit de ez taktikának számít, azé ismerd el az is taktika hogy mivel/merrõl/mennyien/mennyi ideig támadod az ellent...Szal nem vérbeli taktika, hanem ilyen lájtos kiszerelés 😄

[Jakuza]
Na ja.
Menni elore es atfurakodni a tomegen kb errol szol az egesz. De en inkabb megismertettem az enemyt a DEL billentyuvel. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Carlos
Egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

azért a taktikus jelzõ elég erõs erre a gamera... 😊

böröczk

LEBORULOK ELÕTTED <#worship><#worship><#worship>
nameg röhögök, hogy ez eddig miért nem jutott eszünkbe <#vigyor2>
Elindult a játék! Bele is vetem magam próbálgatás szintjén : - )

Kumiho #2179

Zsolo007
Vazze mike at home ha nem tetszik ne játssz vele, ne sírj itt a fórumot, hogy te nem diablózni akarsz.....Akkor maradj a DS1nél.....

A játék a hibái ellenére sokkal jobb mint az 1...

most meg mindenki varazsol, a brutalbela is, es ha kozel ernek, akkor pause, kattintassal fegyvervaltogatas
ijj felejtos

Ez egy nagy hülyeség....már az elején elmondják, hogy ragaszkodj egy osztályhoz.... (a másik meg hogy az íj sokesetben erõsebb mint egy egy spell...)

Varázslatot meg kurvaegyszerûen lehet váltani: folyamatosan nyomod az 1ik varázslatslotot és megjelenik az összes spell ami a könyvedben van..pillanatok alatt lehet váltani..

A fegyverváltáts nem tudom miért szidod...azért van a pause, mert ez egy TAKTIKUS játék, ezért meg lehet állítani, át lehet gondolni cserélni ezt azt, ez a játék nem arról szól hogy berohanok és kliekklõversenyt tartok...

Az hogy bekerít az ellen az a te hibád, visszavonulás is van a világon, mint mondtam taktikusan kell játszani és hopp egybõl sokkal könnyebb lesz...

meg ugyanmar amikor ranktamadnak, akkor ugyan mar ne alljon mindenii ott mint a faszent

Automata támadás/védekezés...

es az agressziv vagyok, vedekezek, nem ugralok valtast miert kellett kiszedni? az is tul sok heleyet foglalt volna? most van egy agressziv vagyok (elmaszkalok) vedekezek (elmaszkalok, de visszajovok) es a C gomb (allok bamban es nem csinalok semmit)

Pontosan ugyanazok a beállítások vannak benne mint az 1ben kivéve a party formációkat......hotkey-elo amúgy is egyszerûbb mint megállítani és egérrel kattingatni..nem is tudom mint ha te sírtál volna hogy sokat kattintasz... Akkor hogy is van ez? (apró ellentmondás)

egy kardos csapattag ne tamadjon senkit sem, amig mogotte allok tavolrol vkit lonek, de ha odaer akkor igen

Ilyen az 1ben sem volt...

es ne kelljen mar mindent klikkelgetessel elerni, az 1-2-re ratettek olayt amit fel evben egyszer tudsz hasznalni, aheleyett hogy a fegyver magia valtasokra hasznalhatnad

Az 1 dolog hogy te nem használod én gyakran használtam fõleg a vége felé, igenis jó így!

A mentés után vissza a városba dologról annyit, hogy ez egy nagyon jó ötlet, mivel így az ember nem "csalhat" azzal, hogy fõszörnynél ment és majd ha meghal ott tölti vissza...és ez nagyon jól összhangban van azzal, hogy újratermelõdnek a szörnyek. Ezt sem értem miért nem tetszik, spec én utáltam az 1ben hogy végigvittem és elvileg szabadon mászkálhattam de tök üres volt az egész...nézd úgy hogy plusz XP.....

Nem fikázni kell, hanem a jó oldalát kell nézni a gémnek a bugok ellenére!

en egyszer lvl 13-on kezdhettem ujra, haveromlvl 24-en es en meg 1x majdnem lvl 35 korul, mindez quest bug miatt. Megcsinaltam valamit es nem fogadja el. Lvl 13 amikor a faszit kell megmenteni a fertozottektol. Mindenkit megoltem az tovabb sipitozik. lvl24 a szigetes misson. Megvan mind a 4 item de megis aztmondja hogy 1 hianyzik. Kezdheti elorol. lvl 35 a varban mondjak hogy oljukn meg mindenkit. Megoltem mindenkit es ott visitozott tovabb, majd eszrevettem hogy 1 szorny felg kilog a falbol. Azt megoltem es szerencsere tovabbengedett, de majdnem idegbajt kaptam !! Ennyit par nagyon idegesito bugrol.
szó szerint érti 😊

Mit értesz az alatt, hogy rengeteg benne a hiba?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

j0nNyKa
inventoryban bal fent dismiss party member

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
*bossok

Stotoo
party membert hogy lehet elbocsatani?

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

j0nNyKa
ki mondta, hogy nehez a jatek ? az a bajom a balanceval, hogy mostmar a boss sem kepesek megolni a varazslokat SE, viszont 10 percig kell utni 1 monstert..

j0nNyKa
masik.. normon 5 monsterbol 4 raret dobott, itt jo, ha chapterenkent talalunk 2t..

kemeny 4 db aranylag ertelmes cuccot sikerult talalni veteranon

cucc 1
cucc 2
cucc 3
cucc 4

Mi a bajod a balancal ??? Egyre nehezebb lesz a jatek , ez igy jo. En is fel orat szaladoztam a 3 arcmage elol, de igy poen. Szar lenne ha leb***nam oket egybol. A toronyba vezeto ut meg hajjaj egyre tobbet menekulok 😊
malefic
Próbáld meg kivenni a "Resources" könyvtárból a 2 movies file-t.

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

j0nNyKa
MIAZA BAJOLAS ? 😄

na, hat elvittuk veteranon act3ig lanon.. tapasztalatom az, hogy rosszabb, mint mercenaryn... rengeteg hiba van benne, a balance pedig csilliardszor rosszabb... sajnos semmi jo ponttal nem szolgalnak az uj tapasztalatok a regiekkel szemben, erdekes, hogy mercenary act2 ota nem sikerult bowot talalnom, a cipoim meg 10percenkent cserelodnek irrealisan durvakra.. ah gaz az egesz, elitbe bele se merek kezdeni :\

A ???-es cucclopkodos fickot meg senki nem nyirta ki ? vagyis eldob valami misteryouc vackot, az is quest item, csak nemtom hol lehet hasznlani. Van rajta vlami felirat is.