• Panzerfaust
    Szerintem nem rossz a nekró, csak önnmagában gyenge. A nekró spellek általában nagyon babán sebeznek, csak a minimumjuk alacsony túlságosan is. Én még csak 31es vagyok, és az alap nekró varázslatot használom, csak 2 szinten. van egy rohadt jó varázslat, valami léleklándzsa, bivaly sebzés, és egyszerre több ellenfelet is sebez, csak sokáig tart varázsolni. Annyi idő alatt ellövök 3at a másikból. Az életszívás, meg nem egy nagy szám, de a nyomott kis élete általában mindig maxon van, csak akkor van gáz, ha valami böszme szörny kipécézi magának. El kell szaladni, és kis idő múlva már toppon van.
    A manaszívásról meg meg van a véleményem, mert a NMnek csak 6-700as manája van, a Cmnek meg 1000, így minden manadós, manaszívós cucc nála landol, mert a gyógyítgatás eléggé leveszi szegénykét. Ennek ellenére a Cmnek szinte mindig maxon, a NM meg mindig féltájon lapul a manaszintje.
    Amúgy kövezzetek meg, deszerintem NM jobban támad, mint CM. Van valami fagyvarija, átlagba szerintem jobban sebez, plussz fagyasztgatja még a fagy immunokat is.