5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
#2235 -
#2234 Normálon semmi.
Vagy ha a nekro gyerekkel teleportáltatod vissza a cuccodat, akkor az pénzbe kerül. -
#2233 De egyszerű vagy! -
Curtis #2232 Hi,
Ha az egész csapat meghal, van valami végleges bültetés? (XP, lóvé) -
Mihail #2231 később kell visszamenni azt a nagy bona mágus faszfejet lehentelni? -
#2230 neked nem meglepo, h senkinek sem meglepo ? mysterious setrol ovashatsz, ha visszaolvasol -
#2229 ezt nem nezte senki?
nektek nem meglepo hogy:
+10% looking like a fool ?:D -
#2228 CM: nekro agra kezdtem el gyurni, ott lvl20 minden, de vigyazat, nagyon sok allskillt fogtok kapni, en CSAK nekro agra raktam, fire es lightningon nincs 1 skill se, allskillek utan ez ugy nez ki hogy fire agon van 15, lightningon 17, tehat nem eri meg sokat pakolni a skillekre. A nekro spellem 2k-ig sebez es 3at lo. -
#2227 Lvl 20-40 korul eleg nagyot sebeznek a mimicek es eleg erosek, lvl50 folott mar nem lesz veluk gondotok, a harcos siman birni fogja. Epp nem regen talalkoztam mimiccel es a harcost joforman meg se sebezte. -
#2226 Jó hát persze, tüzes vagy villámos CM erősebb, mert az NM csak 350 körül lő, de van olyan varija, aminek a max sebzése, valahol 545 körül található. És mondom, fagyaszt. Bár szerintem a legjobb az íjász íjpuskával. Többet sebez, mint a kard pajzs kombós harcosom, és van ez a lökéshullám, vagy mi az iseten haragja ami eléggé szétszórja, a csávókákat. Úgyhogy nálam úgy megy, hogy harcos előremegy a bazi védelmével és föltartóztatja a tömeget, az íjász oszlatja a tömeget, a NM fagyasztgat, gyógyítgat, tisztogat, a CM meg lekapkodja a csávókákat ha bejön a max közeli sebzése. -
#2225 Itt talaltam magyar vegigjatszast, ha erdekel valakit: http://dungeonsiege2.uw.hu
Meg nincs kesz, de gyorsan csinaljak a sracok! -
#2224 Mimic:
Én úgy szoktam, hogy mit sem sejtve kinyitom a ládát. Jól megilyedek, amikor teleköpköd a mimic mindenféle szarral, fél hp ugrott. Spuri a fal mögé.
Ekkor barbár bekapcsolja az überütést, a cm meg a bombát nyomja a mimicnek.
Lemegy a 1/3-a. Ekkor ráküldöm az illyász villámlós istenharagját és a jeges fagyasztását, közben barbár fekszik.
Visszabúly a falmögé.
Közben barbár felkel, potion. fal mögül elő, össztűz a mimicre (mirrorban).
Barbár fekszik. Felkel, megint össztüz, feltöltődnek a powerek, egyszerre mindet rádob, kinyiffan.
Cucc felszed.
Ezzel olyan 45-75 mp alatt nyirom a mimicet. -
#2223 1: A gatehouse-ban, úton az udvarra pont belebotlasz egy szobában.
2: A gatehouse-al szembeni nagy teremben lesz, pont a legvégén barikádozta el magát.
3: A barakkokban lesz, a vége felé. -
#2222 harmadikat is föld alatt kell keresnem?
már alig maradt lehetőségem, szinte mindenfelé jártam . . . -
jihad #2221 3 összesen -
#2220 oké, kösz
egyébként most ott tartok, hogy valakinek össze kell gyűjtenem az embereit (actI-ben), 2 már megvan, hány lesz még? kicsit untam a mászkálást, azért is léptem már ki. -
jihad #2219 32-es cm most 2-es firebolttal olyan 500-at sebez (+- valamennyi, átlag 500), nm ilyen szinten mit tud? -
#2218 Szerintem nem rossz a nekró, csak önnmagában gyenge. A nekró spellek általában nagyon babán sebeznek, csak a minimumjuk alacsony túlságosan is. Én még csak 31es vagyok, és az alap nekró varázslatot használom, csak 2 szinten. van egy rohadt jó varázslat, valami léleklándzsa, bivaly sebzés, és egyszerre több ellenfelet is sebez, csak sokáig tart varázsolni. Annyi idő alatt ellövök 3at a másikból. Az életszívás, meg nem egy nagy szám, de a nyomott kis élete általában mindig maxon van, csak akkor van gáz, ha valami böszme szörny kipécézi magának. El kell szaladni, és kis idő múlva már toppon van.
A manaszívásról meg meg van a véleményem, mert a NMnek csak 6-700as manája van, a Cmnek meg 1000, így minden manadós, manaszívós cucc nála landol, mert a gyógyítgatás eléggé leveszi szegénykét. Ennek ellenére a Cmnek szinte mindig maxon, a NM meg mindig féltájon lapul a manaszintje.
Amúgy kövezzetek meg, deszerintem NM jobban támad, mint CM. Van valami fagyvarija, átlagba szerintem jobban sebez, plussz fagyasztgatja még a fagy immunokat is. -
#2217 nezd, azert van a journald, hogy elolvasd, es ne kerdezz ra mindenre a forumba, elegge rontja az osszkepet ez a sok fogyatekos kerdes... gyonyoruen leirjak neked a jatekban,meg alttabolni se kell -
#2216 amúgy 4 torony van -
#2215 Vissza kell menni a városban a great hallba mittudomén kihez(a questben benne van a neve), hogy vegye le a nyakláncot.Utána be lehet menni.
De a zárójeles megjegyzés mindenre áll.A questben mindig le van írva, hogy mit kell csinálni. -
#2214 Elakadtam :
A WESTERN VALAMI Jungle -ben
Az egyik ajtón nem engednek be!!
Mind a három tornyot felégedtem!!
Azt mondja az őr hogy fogjok nem mehetnek be!
Hogyan tovább?? -
jihad #2213 Azért van dropból is sok jó cucc. -
#2212 Innbe tudod novelni, 500, majd 1500 aranyert, kesobbi szinteken megtobbert -
#2211 beszélj a kocsmárossal...pénzért bővíti a tagok számát
-
#2210 Cheat kéne!! -
#2209 a partimembörök száma mi szerint növekszik? vagy hogyan tudom növelni? nekem egyelőre csak Taar jutott, nem mondom, hogy rossz, de azért ... : - D -
#2208 ez a spirites dolog egy nagy szívás :( találtam egy Big Chest-et, ami előtt egy spirit áll, de nem lehet vele beszélni, mert még nem jártam aman'lu-ban...mesze van még az a szar város? (vagy mi) -
#2207 csak én vagyok peches, vagy más is jobb cuccokat talál a vendornál, mint dropból? -
#2206 Jah. Én már kitapasztaltam annyira, hogy tudja nagyjából melyik láda lesz mimic. Először mindig kitakarítom a szobát, keresek valami fedezéket, ahhol nem érhet hozzám (pl egy fal mögé), berakok oda egy portált, aztán ha kinyírt akkor csak újra bele kell sétálnom a teleportba, magától felveszik a cuccokat, mivel biztonságban vagyok még gyorsan nyitok egy új portált és megint mehet a móka. -
jihad #2205 Az egy boxzsák, ütni kell és cuccot ad. -
#2204 ja, abban a szobaban ahol a mimic volt, a neve ez volt: "???" szintje 100, levertem 18as szinten es potyogtak a jobbnal jobb cuccok :) -
#2203 nemtom volt-e már de én meglepodtem amikor ezt talaltam:
-
#2202 nyakamba ugrott egy lvl100-as valaki, ütöttem az meg dobálta magából a zöld cuccokat O_o -
#2201 arra az agressziv kincsesladara gondolsz?
Ha igen akkor ja, meglepodtem amikor kiakartam venni a cuccot, szegeny nature magusom azt se tudta kit gyogyitson/elesszen :) -
#2200 3-3-1-1 a jó válasz...sajnos korán bejött, pedig farmoltam volna még.) esett egy lila upgrade kesztyű:) -
jihad #2199 Mégegy: a % mana steal spellekre is vontakozik, vagy csak fegyverre? Vampirismmal összeadódva nem lehet rossz. -
jihad #2198 Az ajtók mögöttiekkel nem kell foglalkozni, majd később visszajössz. Ha kinyitja a szobor az ajtót berhonasz, megfogod a cuccot és elfutsz. :) -
#2197 az ok, hogy bead 2 ellenfelet, de lvl15 környékén járok, itt meg az ajtók mögött 28as mobok vannak:) -
jihad #2196 Próbálgasd amíg el nem találod (asszem az 1. kérdésre a 3. a válasz), párszor bead 2 ellenfelet tápolni, de aztán már nem, mert mindenki ott dekkolna lvl 100-ig. :) Miután nem jön senki, simán kikockázod a megoldást.