• Panzerfaust
    Mimicre a taktikáma következö: a harcos, és az íjász ellövik a kritikus sebzést, és rögtön utána meg is halnak, a NM gyógyít eggyet aztánpadló, a CM pedig(aki én vagyok:)))) ) átvált az életszívós varázslatra, és a vámpíros képességével, szív annyi életet, hogy csak néha keljen szürcsiznie. Közben néha talpra áll valaki, üt kettőt, azt visszafekszik:))) Így kevesebb mint egy perc alatt ki van fektetve a mimic, rögtö utána föltápászkodik a NM és meggyógyít mindenkit, fölkapkodjuk a cuccokat, elosztjuk, és mire végzünk mindenki full hp, full mana.

Amikor először futottam mimicbe,qvára megijedtem, mertkét pillanat alatt, csak a fedezék mögötti NM-m maradt életben. Mondom mi a franc? A mimicet már a Noxban is utáltam, ha emlékszik egyáltalán valaki arra a játékra.

Amúyg ez mi a franc, amikor act1ben mentem az örökké égő tűzhöz, és ott volt valami kincseskamra,telis tele tömve jó cucokkal, erre megjelenikvalami izé, és elkezdi fölszedni, kapott pár maflást,és kiesett belőle egy kellemes élet, és manaszívó varázsbot, de akkor is. Valaki tudja, hogy ez miez?