* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
PSY28 #1809 Nekem 2 nature magem van igy az 800 hp-t gyogyit szal barki kifekszik rogton max hp-n kel fel, valamint fagyasztjak az ellenefelet. Nyilas baromi gyorsan lo, majdnem ugy sebez mint a harcos, kritikal 1000 korul van (minden 2-ik sebzes) nyilasbol is 2 van. Kezdem azt latni hogy a CM nem sebez valami jol, lehet hogy a cuccai szarok. Spellbol mindig a legelsot hasznalom , a leggagyibbat mert az a leggyorsabb. Tobbi lehet tobbet sebez de mire ellovi mar vege is a harcnak :)
"Nature mages and rangers are less useful" ha valaki ilyet ir az szimplan hulye vagy csak bena / nem jatszott meg vele sokat.
Most csinaltam meg az act 2 13-14-es kuldijet de a vegen a csavo 200k hp-jat vagy 15 percig utottem mert max 150-et sebeztem rajta az meg okollel 1 utessel agyonverte a magusokat, a harcos 4-et is kibirt. Szerencsetlen NM-nek meg 1 utes utan maradt 10 hp-ja de a masodikba belahalt. Aztan probaltam valahogy paralizalni es csak a harcost kozelengedni, aki meg szerencsere stunnol mint a veszedelem igy sikerult megcsinalni, de ezek nelkul nemtom hogy lehet leszedni.