• Chipii
    Autocast spellslotokba be lehet rakni gyógyító és átkozó varázslatokat (2-őt), azokat ellövi magától, ha szükséges, emellett meg tolja azt a spellt, amit kiválasztasz neki.

Az nekem is feltűnt, hogy eléggé alapvető problémák vannak:
    - Ha több játékot kezdesz, nem lehet a mentések között váltogatni, ha a karik között váltasz, csak új játékot ajánl fel, a régi folytatását nem, szerencsére a docsettingsben lévő ini átírásával lehet váltogatni a partik között.
    - Szinte nincs olyan dialógusa a partiban lévő npcknek, amely ne szakadna meg, mert közben megtámadja a csapatot valami monc. Valami pause-t berakhattak volna arra az időre (kézzel nem lehet).
    - A parti formációkat/paracsokat és egyéb hasonló nyalánkságokat csak nekem nem sikerült előcsalnom a kezelői felületen, vagy nem is lehet, csak hotkeyekkel? Az elsőben pedig igazán használhatóak voltak.
    - Hiába állítom be, hogy az y-kamera fix maradjon, bizonyos helyzetekben magától átmozog más nézetbe, és vagy visszaáll idővel, vagy nem. Ekkor ugye menü, fix leszed, beállit kamera, fix visszarak.
    - Az, hogy veteránon viszed magaddal az egész partidat, és kettő van mindegyikből a gamében, az egyenesen no comment... Enyhén illúzióromboló.
    - stb:)

más:
    Finala spec küldijét sehogy se sikerült megkapnom, act3ban a liftet nem tudja megjavítani, kell neki pár cucc hozzá. Elég sok helyet bejárkáltam vele újra, de nem találtam semmit, amivel kezdeni tudna bármit.

Golden chalice jó valamire? (eladáson kívül)
    És az a kis kövecske, amelyik a legeslegutolsó quest item?:)