• Kandurex
    Hát elnéztem erre a bigacsiga-ra. Már az első percbe jót vigyorogtam (nyitó képernyő: "A kender, és ami mögötte van") és dörzsölgettem a kezem, "na most majd egy jót röhögök".

1. Story:

4en eldurrantanak egy zöldet, majd elmennek a mcdonalds, bekajáznak, jönnek a rendőrök, full para, ideg baja, lelépnek megkönnyebbülés. Nem értettem mi ebbe a mulatságos (mondjuk a story író sem)

2. Story

2 srác, nincs füvük, egész éjszaka idegbaj, majd 3e,- zsetonért szereznek az utcán valakitől, elpippantják , irány haza, az egyik srác, amikor kutya ugatást hall nagyon megijed, ahogy Ő fogalmaz: halálfélelme volt, nagyon nem tetszet neki…. Na itt már kezdtem gyanakodni: hát mi van? Nekem ennyire nem jönnek be ezek a story-ik vagy mi?

3. Story

A koleszba 2 srác meggyúrnak egy spanglit. Az egyik elmegy CS-zni a másik, meg az ágyon haldoklik (a sztori szerint, túl erősre gyúrta a zöldet). Közbe írja a gyerek, hogy kurva rosszul volt stb. stb. Majd egy félóra múlva rendbejött és elmentek disco-ba, ott is pippantott és hazament. Aham, hát, hogyne, izgalmas story volt ez is :(

Eddig olvasgattam, ezek után beleuntam.