• solo
    Nekem kb ugyan ez.
    Délben felkeltem, ettem 1(!!!) natúr balacsintát, ittam 1 liter vizet, és egy kis pénzzel elindultam du 2 kor kocsmázni:D
    Már ott se voltam józan, de utánna haverral kimentünk a lágymányosi hídhoz tüzijátékot nézni.
    Leszállunk a hév ről, eldurrantottuk.
    Jártunk erre-arra, akkor már éreztem, hogy nagyon megbaszott az a feles cigi.Mozdulatlanul 1 helyben végignéztük a tüzijátékot, vége lett, 2 percre rá egyszerre ment le a vércukrom és a vérnyomásom XD

Ahogy én láttam ott sötétban a kép kb ugyn az volt mint amit te rajzoltál, csak az alacsony vérnyomás miatt meg a sötét miatt én kéken láttam:D Hangok nagyon elnyúltak. Mondtam, hogy akkor most megyünk.Várunk a hévre, leültem, jobban lettem. Jött a hév, ülőhely sehol...legközelebb álltam az ajtóhoz, hátha para van. félúton megint berosszultam, akkor már jött a remegés is, meg a hányinger...Gondoltam magamba, csak nem hányom le az előttem álló kb 7 éves roma kiscsajt, mert az egész család ott volt a héven, ilyen jó nagy kokerók: D
    Leszálltam, gyalog hazafele az utcában megint rosszul lettem.Mind1, hazaértem, 15 palacsinta jó sok lekvárral-kakóval, meg 1 liter tej, és indultam vissza kocsmába xD