• jooy
    @Tyler

"Azért az vicces, hogy a fű fogyasztók gyakran hangoztatják, hogy az alkohol is drog."

Nekem is unszimpatikus, amikor valaki a füvet bagatelizálja az alkohollal szemben. Kik a
    legalizációról beszélnek, közben pedig az alkohol betiltását követelik.

@Szilajmaggot

"az egyik legveszélyesebb és legaddiktívabb
    szerhez az alkholhoz(ami ugye szintetikus lófasz) hasonlítani."

Az alkohol miért veszélyes? Engem még késelt meg... minden anyagi károm a felelőtlen
    használati minőségem miatt keletkezett. Minden rosszért én voltam és én leszek a felelős.

"Szintetikus lófasz" - Téves kijelentés. Szóval a római-kori borokat mind-mind vegyiparokban
    állították elő, ugye? Egyértelmű. Szerinted a cukor természetes erjedés mind-mind szintetika
    és mind az ember szüleménye, az ember találta ki.

"de egy pakett miatt nem hiszem, hogy megvádolnak terjesztéssel."

A te nyelveden: Ki a retkes faszomat érdekel, hogy mi a faszomat hiszel? Ha van a kezedben
    egy kurva vicces cigi meg egy kurva zsebmérleg és elkapnak, akkor kibebaszottul kurvára megvádolhatnak -jogosan-
    azzal, hogy te egy kibaszott drog-díler vagy és kurvára megszoptad.

"Fölényeskedőnek tűnt a hsz-odat azért válaszoltam úgy, ha támadásnak vélted egyéni szocproblem"

Egyéni szocproblem, hogy egy tudatlan hülye fasz vagy, aki miatt kialakulnak a drogosokról
    már a drogosok által kurvára megúnt sztereotípiák. Én únlak téged, más is ún. Menj a picsába!

"Minden tudatmódosító drog, de nem minden drog tudatmódosító."

Apám lebasz nekem egy kurva nagy pofont, baszottul megváltozik a tudatom, mégsem hívják drognak.

Kurvára kellemes karácsonyt és kurva boldog új évet kívánok. Faszom az ilyenekbe...