• mac83
    reggelt!

na akkor ahogy ígértem elmesélem röviden milyen volt

Délben érkeztünk a szállásra, lepakoltuk, és egyből mentünk be a sűrűjébe.Már olyan fél2-2 körül azt sem tudtam melyik országban vagyok, olyan matt kész voltam .Igazából minden olyan volt amilyet vártam, gecisok bringás, szinte folyamatossan kerülgetni kell őket, szarnak a nekik kialakított sávra.Vagy csak mindenki olyan késszen van, hogy azt sem tudja mit csinál.Az utcán ahogy mész körülbelül 2 percenként csap meg a tömény fűszag, az utcán minden harmadik ember kezében ott figyel a vicces cigi.Coffe shop-okban pedig vágni lehet a füstöt, szinte aki elmegy a bejárat előtt beáll a szagtól
    Rengeteg coffe shop, mondhatni minden 3-4-ik bolt ilyen kávézó, van választék bőven.Volt egy RASTA CLUB nevű is, és csak raszták ültek bent Ahogy bemész általában kérnek egy igazolványt hogy elmúltál-e 18, aztán mehet a vásár.Hash, és fű, kiválasztod melyik akarod, hány euro-ért (10-20-50) aztán kapod az adagot :D 10 euroért tudsz venni 3-4 fajta hasist, 15ért pedig a legdurvábbat. (1g)Fűnél a max 25euro volt, talán 30, pl egy gram white widowot 15ért lehet kapni skunk 20, bubble gum is 20.És hát mit ne mondjak, van különbség az itteni és kinti mennyiség-minőség közt, de ez várható is volt
    Eladók jófejek, ha megkérted hogy segítsen választani, elmondta mindegyiknek a hatását, de nem rábeszélőssen.El lehet szívni ott helyben is, vagy kint az utcán.Kávézókban pedig szól a zene, vannak biliárd asztalok, net, nagy bőrfotelek.A buzibároknál egy szivárvány színű zászló van, az ánuszrózsám védelmében kerültük ezeket a helyeket, be ne rántsanak minket Megnéztük vörös lámpás negyedet is, kis szoba üvege mögül táncolnak a csajok, voltak nagyon jó csajok is, de volt 1-2 böszme nigger akik elég félelmetesek voltak
    Gombát is lehetett kapni, 20g a nevetős, 30 a nevetős+halucinálós, 40 meg amikor átmész egy másik bolygóra
    hoztam haza egy "kis" sütit, gombás teát, havernak pár "tulipán" magot..stb stb :D Nem volt gáz a reptéren, simán ment minden.
    na egyelőre ennyi, küldök még köv postban képeket, van még rengeteg szóljatok és küldöm, csak nem akarom fórumot szétbaszni ezzel!(megvannak nagyobb felbontásban is, próbáltam 1-2 mega köré belőni őket hogy ne foglaljanak annyit)