13279
  • mac83
    az ígért képek, elsőn látszik a rendőrség is éés mellette a coffee shop :)

többit linkelem, ne töltsön sokáig az oldal.

katt
    katt
    katt
  • R4VII
    Nekem még az ált sulis osztálytársam most megy majd ki tavasszal melózni Amsterdam-ba :D szal ezek után a képek után úgyérzem kötelező kiruccanás lessz nekünk is :D
  • RaZoK
  • mac83
    igen, megéri kimenni, de jó sok pénzzel!
    mi 2 éjszakát töltöttünk ott (kérdezte valaki korábban).
    eddig horvátba jártunk haverokkal nyáron, de most amsterdam lesz a célpont ezek után :D most melozok, de hazamegyek töltök még fel pár képet ha akarjátok.
    legjobban egy rendőrkapitányság melletti coffe shop tetszett, le is van fotózva :D
  • BlackWolf
    a jó magyar alkalmi fogyasztó aki 1 kicsit is jobban díjazza ezeket a dolgokat sírva fakad ezektől a képektől :D Jövő nyáron azthiszem a sound mellett kötelező kiruccanás 1 hét hollandi :D
  • jhetedikj
    ááááá de elmennék oda én is :))

• simirizsa
    Ohh hogy kapd be :D
  • Lacee
    és ezekből nem lehetne termékmintát kapni? :D
  • RaZoK
    na ez tényleg kula
  • solo
    akkor kabbeaf@szom xDDDDDDDDDDD
  • mac83
    sensi seed bank
  • mac83
  • mac83
    akkor ittvan még 1-2 kép

• solo
    Hátmost kurvairígy lettem: D
  • RaZoK
    biztos jó buli volt...és csak egy napot voltál?
  • mac83
    csináltam pár videot is, itt egy rövid :D video
  • mac83

katt

katt

:DD
  • mac83
    reggelt!

na akkor ahogy ígértem elmesélem röviden milyen volt

Délben érkeztünk a szállásra, lepakoltuk, és egyből mentünk be a sűrűjébe.Már olyan fél2-2 körül azt sem tudtam melyik országban vagyok, olyan matt kész voltam .Igazából minden olyan volt amilyet vártam, gecisok bringás, szinte folyamatossan kerülgetni kell őket, szarnak a nekik kialakított sávra.Vagy csak mindenki olyan késszen van, hogy azt sem tudja mit csinál.Az utcán ahogy mész körülbelül 2 percenként csap meg a tömény fűszag, az utcán minden harmadik ember kezében ott figyel a vicces cigi.Coffe shop-okban pedig vágni lehet a füstöt, szinte aki elmegy a bejárat előtt beáll a szagtól
    Rengeteg coffe shop, mondhatni minden 3-4-ik bolt ilyen kávézó, van választék bőven.Volt egy RASTA CLUB nevű is, és csak raszták ültek bent Ahogy bemész általában kérnek egy igazolványt hogy elmúltál-e 18, aztán mehet a vásár.Hash, és fű, kiválasztod melyik akarod, hány euro-ért (10-20-50) aztán kapod az adagot :D 10 euroért tudsz venni 3-4 fajta hasist, 15ért pedig a legdurvábbat. (1g)Fűnél a max 25euro volt, talán 30, pl egy gram white widowot 15ért lehet kapni skunk 20, bubble gum is 20.És hát mit ne mondjak, van különbség az itteni és kinti mennyiség-minőség közt, de ez várható is volt
    Eladók jófejek, ha megkérted hogy segítsen választani, elmondta mindegyiknek a hatását, de nem rábeszélőssen.El lehet szívni ott helyben is, vagy kint az utcán.Kávézókban pedig szól a zene, vannak biliárd asztalok, net, nagy bőrfotelek.A buzibároknál egy szivárvány színű zászló van, az ánuszrózsám védelmében kerültük ezeket a helyeket, be ne rántsanak minket Megnéztük vörös lámpás negyedet is, kis szoba üvege mögül táncolnak a csajok, voltak nagyon jó csajok is, de volt 1-2 böszme nigger akik elég félelmetesek voltak
    Gombát is lehetett kapni, 20g a nevetős, 30 a nevetős+halucinálós, 40 meg amikor átmész egy másik bolygóra
    hoztam haza egy "kis" sütit, gombás teát, havernak pár "tulipán" magot..stb stb :D Nem volt gáz a reptéren, simán ment minden.
    na egyelőre ennyi, küldök még köv postban képeket, van még rengeteg szóljatok és küldöm, csak nem akarom fórumot szétbaszni ezzel!(megvannak nagyobb felbontásban is, próbáltam 1-2 mega köré belőni őket hogy ne foglaljanak annyit)
  • BlackWolf
    1et kell értenem
  • Keroz1n
    Érdekel...holnap írj mi volt hogy volt.
  • mac83
    na megérkeztem, minden rendben volt :D
    most hulla vagyok mesélni bármiről is, de ha érdekel valaki írok milyen volt, meg linkelek pár képet...de most alvás
  • Lacee
    vagy mundjuk ilyesmi, bár ha én vennék, akkor valami hordozható lenne, például ez
  • ketrec
    a vaporizer valami ilyesmi lenne.
  • solo
    Hol a képen a pipa? Én leragadtam a ballos csajnál XXD
    Am nem: D Durva pipa:]
  • Keroz1n
    Tényleg az lehet:)
  • Lacee
    gravity bong királyság, legutóbb nyáron volt szerencsém hozzá :D
  • yugoslave
    guglizzatok rá, megtaláljátok, hogy kell elkészíteni, de ha valakit érdekel, küldök kipróbált útmutatókat :)
  • yugoslave
    Gravity bongot ajánlom kipróbálásra! Gyakorlatilag nem kell más hozzá, mint egy üveg, az üveg kupakja, kis alufólia (akár cigis dobozból kibányászott is jó), víz és van egy változata, amihez kell egy vödör víz is. Ja igen plusz a fű, a tűz és egy olló vagy bicska sem árt hozzá.
    Valaki ültetéssel kapcsolatos tanácsokat tudna adni???
  • imuthesz
    Hali!

Azt szeretném kérdezni, h innen valaki használ Vaporájzer-t? Ugyanis szeretnék venni. Ha valakinek van bármilyen tapasztalata vele, kíváncsi lennék a véleményére. Készülök kimenni Hollandiába, szerintem ott veszem meg. Mire érdemes figyelnem vásárláskor?

Outdoorban Jack Hererrel van valakinek tapasztalata?
  • RIZLA
    tusfürdöbe, samponba...
  • Keroz1n
  • dronkZero
    Hm, nem, nem ilyen pipákra gondoltam...

A cigisdobozból kiszedett alus papírból álló pipáról beszélek (nem kell hozzá sem üveg, sem kólásdoboz, csak a papír), amit golyóstoll segítségével lehet összerakni.

Majd küldök képt.
  • Keroz1n
    Bármivel megy aminek van teteje és ki lehet lyukasztani:).
  • jhetedikj
    én ezt sörös dobozzal tudom
  • Keroz1n
    Kilyukasztasz egy 1.5-2 literes műanyag palackot valahol a közepén,a kupakot leszeded ráraksz egy alufóliát vagy valamit ami nem ég meg,apró lyukakat csinálsz rá,rárakod a füvet és gyújtod&szívod.:D
  • Lacee
    istant pipa? az milyen?
  • R4VII
    Nem hozol nekem valami jóholland papírt?:D vagy Liquid-LSD-t?:D Vagy valami jókis gombát?:D aztán majd elküldöd postán utánvétellel :D:D:D
  • dronkZero
    "elvileg az is működik ha egy kulacsot megtömsz jól becsomagolt cuccal majd vizet töltesz bele..."

Ez egy jó tipp repülőre... Ennyi erővel rejtheted pisztolyba a tár helyére, vagy esetleg bomba időzítőszerkezetébe is. :P
  • dronkZero
    Böe, fúj. Akkor már inkább instant pipa (azt ismeritek?) a cigis doboz alufóliás papírjából...

De még olyat is lehet, hogy a azt az alufóliás papírt vízbe beáztatni, akkor szétválasztható az alu a papírtól, és az a papír olyan, hogy nyállal megragad.

De bázz, hőpapír... még csigának se.
  • solo
    Nemtudom, én nem voltam vele szerencsére..
    Jahm, hőpapírba XD Kicsit se mérgezőxD