• RIZLA
    Szia!

Próbálj meg "szakirányú" fórumon tájékozódni, érdemes, ajánlom én is.(Dath.hu, Goa.hu, Wiki, stb). Jooy nagyjából megmondta a lényeget, közepesen erős psychoactiv szer, függőséget nem okoz. Egyedül, főleg első alkalommal semmiképpen ne. Egy már tapasztalt társ, akiben megbízol mindenképpen legyen veled. Jól ismert, nyugodt helyet válassz(otthon), ne partyban próbáld ki először, idegenek között! Tudd honnan van az, amit el akarsz fogyasztani, "olcsó szarral" ne próbálkozz. Számolj a "másnapossággal", ne vasárnap estére tervezz. Túladagolása nincs, de nem érdemes túlzásba vinni....még harcedzett katonáknak sem :D Kezdésnek egy negyed, max egy fél.
    Hatása alatt amit látsz, az akkor és ott "úgy is van", tehát ha hullámzik a mennyezet, akkor nem úgy látod, hanem hullámzik :)
    Alapjában véve jópofa szer a papír, de embere válogatja. Próbáltam anno párszor, volt amikor nagyon jó volt, de ennek az ellenkezője is előfordult már.
    Részemről, a papír mégsem tud annyira jó lenni, mint amennyire szar a másnapja :D Amikor végre lanyhad a káosz, lefekszel, hogy jól kialszod magadat, és reggel ébredéskor ugyan onnan folytatódik, és még mindig kész vagy mint a picsa.... na ez nekem nem jött be :P
    olvass sokat, mielőtt belevágsz, hogy jó legyen. GL&HF!