13279
-
#10998 Ha az az a kaktusz az enyém amire gondolok, akkor irdetlen pénzért tudnám eladni:DD -
#10997 Vagyis 10évet kell várni amíg "utazhatsz?" xD Mekkora ára lehet ennek a feketepiacon?Mondjuk igaz,annyira nem keresett. :D -
#10996 "Peyote kaktuszt szerezhetsz, de a szépségén kívűlkb semmi értelme."
A Peyote kaktuszt rá lehet oltani például San Pedrora, hogy gyorsabban nőjön! :)
http://noob.hu/2010/09/19/5_0.JPG
Egyébként Wiki szerint 7% egy Peyote kaktusz meszkalintartalma! 1 éves kaktusz még bőven nem kifejlett. Körülbelül 10 évet szoktak írni, amíg kifejlődik, abban lehet anyag rendesen. Lassan nő, erre való az oltás, ami működik!
Milyen körben cigizek? Haverok! Rendszeresség? 4 hónapja semmi, de kertészbarátaimnak köszönhetően előfordult, hogy a velük töltött idő alatt délutántól hajnalig elvoltam... :D -
#10995 Baze: D Van új háziállatkám:]
Ma fél 1 kor elmentünk keresni egyik ismerőst miutánn a barátnőjével való szakítás utánn eltűnt valamerre.Őt nem találtuk meg, de van egy sünim: DDD -
#10994 Hát, év elején meg úgy általánosságban random szerűen toltam, hheti 1-2, nyár közepén kidobott barátnőm, onnatól kezdve minden nap sulikezdésig.Akkor még elég sűrűn, most meg már csak péntek-szombat.
Lelkileg kicsit bekészültem a dolgon:\ Kb 4 éve szívok, 1x sem okádtam, erre kivágott barátnőm, aznap, és utánnalévő nap itthon, egyedül nagoyn durván beszívtam, szombaton majdnem 0,0 es cigi volt, vasárnap egy 0,5 ös, és mind a 2 este olyan színeset ásítottam, hogy ehhez képest a szivárvány lófütty: D
Amúgy áltban én is haverokkal, de előfordul, hgoy itthon eldurran 1-2 cigi...
Multkor cink volt XD Buli utánn még a 2-ből maradt egy 0,4 ülök gép előtt, -kuláznom kell-, leültem a budira, ejha, unom magam, belemet is kitoltam már, de még kellett, jólvan minden nállam volt, meghúztam a cigit...Kész vagoyk, de még mindig kellett, na mind1, akkor most már dörrentsük el...Eltoltam, és elaludtam..Ez volt Hajnal 1 körül: D
Reggel 5 kor nagymutter kelt, hgoy ta mi a vér-t csinálsz itt? -
#10993 Peyote kaktuszt szerezhetsz, de a szépségén kívűlkb semmi értelme.
Nagoyn kevés a mescaline tartalma, és egy kifejlett kb 1 éves kaktuszból is 2-3 darabot kellene megenni, hgoy valami hatás legyen.
Egyik ismerős multkor kocsmába egy ilyen kaktusszal állított be: D
De mondok jobbat: DDD Nekem van itthon egy 2,5 méter magas mexicoi kaktuszom:PPPP Kinézetre eléggé hajaz a san pedro -ra, de nemhiszem, hogy az.Bár, lehet csak az éghajlati viszonyok miatt más kicsit.
1980 elejei a kaktusz, így nincs szívem megenni:] -
#10992 Akkor az már szerintem elég komoly dolog ha osztálytársamék naponta 2x tépnek be suli időben. -
simirizsa #10991 hetente 2 hetente 1-2 :D és Haverokkal természetesen :D -
#10990 90%-ban barátokkal, de időnként előfordul, hogy egyedül is gyújtok egy pipát...
átlagosan hetente egyszer szívunk - de van olyan, hogy egy hétig minden nap, akár többször is (Sziget :)), aztán másfél hónap szünet. -
#10989 én csak haverokkal szoktam, mostanában ritkán mert felbomlott a társaság, de talán most sikerül megint összehozni:) -
ketrec #10988 volna nekem is egy kérdésem, lehet, hogy már elhangzott de akkor most megint, szóval ki milyen sűrűn tol (naponta, hétvégeken, havonta stb.)?
részemről én teljesen random szerűen, van amikor 2 hétig minden nap aztán meg 2-3 hétig semmi vagy max. 1x (de ez nem anyag ellátás miatt - cucc többnyire van).
Ja és ha már a szokásoknál tartunk akkor milyen formában (haverokkal, otthon egyedül, netán barátnővel stb.)?
Én kb. vegyesen. -
#10987 Csak aztán nehogy dokumentumfilmet forgass a diliházban. -
Sárkányölő 88 #10986 Köszi a megadot oldalakat felfogom öket keresni,és a tanácsokat.
Magam részéről csak egyszer probáltam a cigit azt is évekel ezelőt,Hétvégén egy sörözés a haverokal nekem elég a bodultságzoz,ennyi.Lehet,hogy ez egy kicsit iluzió romboló ebbe a topicban.
Szivem szerint kiprobálnám az általam leírt cucot,olyan tudományos kisérlet gyanánt.Na ez biztos hülyén hangzot de igy van.
(Kamerával rögziteni,hogy mit tesz mit mond olyankor az ember.)
Na léptem mégegyszer kösz! -
#10985 Csak soknak nincs kedve hozzá,inkább fizet érte és nem kell semmit csinálnia csak szívni:D.Pedig jó dolog kertészkedni,nekem kifejezetten tetszik,mondjuk igaz hogy én előtte is tartottam már salviákat..mandarint..kiwit stb:D lassan pedig szerintem beszerzek egy peyote kaktuszt,mondjuk az is biztos h azt sosem fogom majd kipróbálni mert nem nekem való. -
#10984 ...meghát na! Biztosan felnyitotta itt pár embernek a szemét ez a száz g szárazon info. Bizony, nem kell az alvilágot gazdagítani és számoljunk csak, hogy kettőfél-szer-száz... Az megmarad neked jobb dolgokra és még bőséggel jut a haveroknak is -nekem ez a kedvenc részem, de a topic nem aktuális :). -
#10983 Szerintem jó, hogy te is közzétetted ezeket a képeket, mert így talán többen is elindulnak a virágültetés nem is olyan rögös útján ("Ha neki ment nekem is fog"). :)
A sok jó információ terjedésével lehet ténylegesen is tenni valamit. Ilyen kezdeményezéseket külföldön is találni sokat, de ne menjünk messzire! Például: daath, egykalapalatt, drogripoter, stb! Remek példa, hogy bizonyos közösségeknek nemcsak a szája jár! Itt van, teszünk is valamit, építsük közösen! -
#10982 nálam is hasonló, jót tett neki ez a kis napsütés
hétvégén volt is belőle próba, elég jóóó lesz :] -
#10981 Nem tudom még sajnos,az early skunk hamarosan kész...egy olyan 1.5-2hét arról talán lejön fél kiló nedvesen,amiből aztán majd talán lesz 100g szárazon. -
#10980 Körülbelül hány gramm jön majd le összesen róluk szerinted? -
#10979 Ja nem rossz azért...hamarosan szüret^^ -
#10978 Micsoda Ganja-kert! Hurrá. :D -
#10977 éjjen -
#10976 Lejárt a ban lejárt a ban!Ünnepel a világ hipp hipp hurrá.
-
#10975 Nem akartalak megbántani! Visszaolvasván rájöttem, hogy nem kellett volna "leüvöltenem" a fejedet! -
#10974 "a saját élményemről volt szó, valszeg mindenkire másképp hat."
Ezt valahogy elfelejtetted írni, illetve nem érződött a mondataid kijelentő módjából, valamint a hatások általánosításából.
"egyébként az ilyen jellegű lehúzó hozzászólásnak nem tudom mi értelme van. ugyhogy a te általad "benyögött faszságok" helyett inkább tanulj meg normális hangnemben beszélni (írni)."
Mivel pontatlanul fogalmazol, félrevezetően és az én szememben nem vagy hiteles. Más szemében lehetsz, de a fenti két állítás akkor is igaz, ami miatt a hozzá nem értők, a témában kevésbe tájékozódtak elkövethetnek valami butaságot, amit egész életükre megbánhatnak. No, bagoly mondja! Ennyit a hangnemről. És ha már szavakról, meg hangnemről beszélünk, akkor mérlegeld a hülye szavaink nem megfelelő kifejezőképességét és mérlegeld az írásaid következményeit, (mert) ismétlem magamat: Ezek roppant fontosak is lehetnek! -
#10973 Szia!
Próbálj meg "szakirányú" fórumon tájékozódni, érdemes, ajánlom én is.(Dath.hu, Goa.hu, Wiki, stb). Jooy nagyjából megmondta a lényeget, közepesen erős psychoactiv szer, függőséget nem okoz. Egyedül, főleg első alkalommal semmiképpen ne. Egy már tapasztalt társ, akiben megbízol mindenképpen legyen veled. Jól ismert, nyugodt helyet válassz(otthon), ne partyban próbáld ki először, idegenek között! Tudd honnan van az, amit el akarsz fogyasztani, "olcsó szarral" ne próbálkozz. Számolj a "másnapossággal", ne vasárnap estére tervezz. Túladagolása nincs, de nem érdemes túlzásba vinni....még harcedzett katonáknak sem :D Kezdésnek egy negyed, max egy fél.
Hatása alatt amit látsz, az akkor és ott "úgy is van", tehát ha hullámzik a mennyezet, akkor nem úgy látod, hanem hullámzik :)
Alapjában véve jópofa szer a papír, de embere válogatja. Próbáltam anno párszor, volt amikor nagyon jó volt, de ennek az ellenkezője is előfordult már.
Részemről, a papír mégsem tud annyira jó lenni, mint amennyire szar a másnapja :D Amikor végre lanyhad a káosz, lefekszel, hogy jól kialszod magadat, és reggel ébredéskor ugyan onnan folytatódik, és még mindig kész vagy mint a picsa.... na ez nekem nem jött be :P
olvass sokat, mielőtt belevágsz, hogy jó legyen. GL&HF! -
masoma #10972 miért írnék ha nem használtam volna??? hogy növeljem a hozzászólásaim számát, mert menőbb leszek tőle? a saját élményemről volt szó, valszeg mindenkire másképp hat. mikor hatása alatt voltam eufórikus élményeim voltak mikor lejöttem róla az szar volt. és sztem egyáltalán nem dob semmit a zöld, max egy árnyalatnyit, de tényleg minimálisan. egyébként az ilyen jellegű lehúzó hozzászólásnak nem tudom mi értelme van. ugyhogy a te általad "benyögött faszságok" helyett inkább tanulj meg normális hangnemben beszélni (írni). -
#10971 "amugy a hatás alatt korlátlan mennyiségű cigit és zöldet szívsz mert nem érzel semmit belőlük. miután lejössz a cuccról iszonyat nagy mértékben érzed a szomorúságot, azt hogy nem látod értelmét a napnak meg semminek. nem okoz függőséget."
Sárkányölő, kérlek, hogy a fenti idézett hozzászólásból ne szűrj le semmit. Én még azt is megkérdőjelezem, hogy "cigiszünet" használt-e már valaha LSD-t, vagy egyáltalán más pszichedelikumot! Ilyen eszement baromságot benyögni, hogy LSD hatása alatt fogyasztott fűből nem érzel semmit! Baromság! Olyannyira megküldi az utazást, hogy nem zökkensz ki belőle. Folyamatossá teszi azt és állandósulni látszik. Kezdőknek ez nem ajánlott, főleg nem egyedül (LSD-t kezdőként egyébként sem érdemes egyedül tolni).
Ez a "cigiszünet" által benyögött trip utáni letargia meg egyéb faszság pedig a saját szubjektív élménye (bár kétlem, hogy volt egyáltalán). Nem kell általánosítani.
Komolyra fordítva a szót: ne itt érdeklődj, ne itt nézz utána dolgoknak, hanem inkább a daath.hu-n. Egy igazi MAGYAR ártalomcsökkentő oldal fórummal. Sok egyéb pszichedelikummal is foglalkozik az LSD mellett. Tele élménybeszámolókkal, tanácsokkal, részletes leírásokkal amelyeknek -ha végül kipróbálod az LSD-t- nagyon hálás leszel majd, hogy voltak! :) -
#10970 még eddig én se próbáltam de nagy késztetést érzek, hogy egyszer elnyomjak egyet csak a kipróbálás miatt mindenképpen (:
persze én se javaslom senkinek, hogy drogozzon nehogy félreértsetek sőt elítélem a drogosokat -
masoma #10969 2x is használtam. nagyon kell vigyázni vele. bevered a papírt felhejezed a szájpadlásodra vagy a nyelved alá. 3/4, 1 óra mulva hat és szarrá röhögöd magad ugy kb 8-9 órán keresztül, néha egy kis flash van, nekem speciel a plafon hullámzott meg a színek még színesebbek voltak. ha eddig csak zöldet toltál ez egy nagyon nagy ugrás...teljesen más, erősebb. amugy a hatás alatt korlátlan mennyiségű cigit és zöldet szívsz mert nem érzel semmit belőlük. miután lejössz a cuccról iszonyat nagy mértékben érzed a szomorúságot, azt hogy nem látod értelmét a napnak meg semminek. nem okoz függőséget. -
Sárkányölő 88 #10968 Tudtomal ezt az anyagot legelöször gyogyszerként alkalmazták,aztán érdekes dolgokat produkált az ember elmélyében.Tudat alati szinteket nyitot meg.A 90%-ban nem használt agyunkból jöttek elő dolgok. -
#10967 Nekem személy szerint nincs, és nem is nagoyn akaródzik:] -
Sárkányölő 88 #10966 Üdv mindenkinek.
Tudom,hogy ez egy füves topic,de azért megkérdem van valakinek valamilyen tapasztalata az LSD-ről? -
#10965 hát ha valami kitekert ötlet, akkor ez: Green Day bluegrass feldolgozásban :D -
masoma #10964 sry. video -
masoma #10963 <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FavUpD_IjVY?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/FavUpD_IjVY?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object> -
#10962 XDD -
BlackWolf #10961 igen kemény rajtaütés lehetett ha az egyik kis ferdeszeműnek sikerült lelépnie :D:D -
#10960 már csak azt nem tudom a vietnámiak, a rendőrök vagy az újságírók ilyen ostobák, hogy nem tudják megkülönböztetni a vadkendert az indiaitól, mert abból aligha érné meg 900 tövet elültetni -.- -
ketrec #10959 vietnámi vendégmunkások
a cikkben szereplő összegekre hívnám fel a legszívesebben a kedves honatyák figyelmét mert kb. ennyitől esik el az ország avval, hogy illegális a marihuána Magyarországon.