• Banano
    Benne volt..

"Végre eljött a nap amikor értelmet nyer ez az egész Elterelésről szóló irományom. Ezt is megértük. A mai nap számomra bebizonyosodott, hogy amit csinálok az majdhogynem teljességgel időpocsékolás. Na nem erre az irásra gondoltam. A mai nap úgy telt az egyéni terápiás kezelésem, hogy besétáltam a R.É.V. épületébe, majd aláírtam a jelenléti ívet és kész. Mehettem isten hírével. Ennyi. Ha valakinek nem világos akkor most kifejtem: Az ön vagyis TE pénzedből (na és az enyémből is) fizetjük mindezt. Tehát majdnem a semmit… Nem ért talán rá a pszichiáter? Egyelőre megbeszélt időpontál ez aligha hihető. Tehát jól jártam énis, mert nem történt semmi, meg jól járt a pszichiáter is. Nekem valószinű tényleg nem kellene Elterelésre járnom, és az a meggyőződésem, hogy a füvesek 80%-ának sem kellene ide járnia… Tehát most már kimerem jelenteni, hogy a saját bőrőmön tapasztalom, hogy a rendszer nem hatékony, vagyis felesleges többletkiadás az államnak és főleg nekem… Június 19 csoportos összeröffenés, nem elfeledni! Addig is aki akar kérdezzen nyugodtan… bár most sem a tekerj.hu, sem a legalize.hu nem elérhető… Már dolgozom azon, hogy a kendermag.hu oldalon legyenek fennt az írásaim… addig pedig itt a kenderhekker.naplom.net-en várom észrevételeiteket! UFF és PEACE! "