13279
-
#10358 Megy az MBI! -
#10357 egy szóval sem mondtam, hogy gyengébb lesz...csak szikattabb por lesz belőle, elég 3x-or kinyitni a pakkot -
gamby #10356 Sziasztok! nemrég költöztem a 3kerbe és hát nem nagyon ismerek itt embereket:( valaki nem tudna segíteni rajtam??:) msn:[email protected]
előre is köszi! -
#10355 Yeah!
Már csak 2 hiányzik és megvan a csapat. -
mac83 #10354 napokig? egy év mulva ha betekeri ugyan úgy ütni fog :) sőt...
maximum szárazabb lesz, de legalább egyszerűbb darálni :D -
#10353 napokig, utána száraz szikkadt lesz mindenképp mert levegőt kap -
#10352 Üdv!
Száraz, sötét helyen, aluba csomagolva meddig áll el, minőségvesztés nélkül? -
#10351 Édes faszom..
9 növényből már 3 kint van..2 félig... 4db meg még nem nézett ki.De még csak 24órája vannak földben egészen pontosan,mivel tegnap 1:00 körül ültettem őket.:D -
#10350 Édes faszom....
Szegény csáveszt így meghurcolni stb. amiatt az 1 rakéta miatt amit azelőtt majdnem 2 héttel tolt el?Sőt, nem is az övé volt....
Azthiszem körvonalazódik bennem, hogy én 1 fillérnyi adót nem fogok ennek az államnak fizetni:DDDDXXD -
#10349 Lehetséges.
De mi történik akkor ha nem 5 tővel hanem 6-al kapnak el? -
#10348 Eheh, nem. :D
Ez egy egyéni terápia volt, aminek kiderült, hogy mennyire van értelme: semmi. Emellett voltak csoportos foglalkozásaik is, amiknek szintén semmi értelmük nem volt, mert csak dumálgattak mindenféléről. Június 19. az ilyen csoportos volt.
Ez derül ki a szövegből, a többit te képzeled hozzá/helyette. -
#10347 xDDD Lehet hogy elnéztem?
Amúgy a június 19-i összeröffenés szerintem a füves összejövetelről szólt,ami idén is volt csak asszem májusban.
De amúgy a fél évnek tényleg nem lehet vége májusban.
-
#10346 2007 február 19. az első bejegyzés, hat hónap az elterelés, nem igazán valószínű, hogy annak 2007 május 25.-én vége van. Emellett beszél június 19.-i csoportos összeröffenésről, ami szintén nem arra utal, hogy vége lenne a dolognak.
Ne szívj ennyit, ha így nem bírod! :P -
#10345 Végre eljött a nap amikor értelmet nyer ez az egész Elterelésről szóló irományom. Ezt is megértük.
Ez nem az lenne? -
#10344 És ezt úgy mégis hol véled felfedezni benne? -
#10343 Hát szerintem megkapta a papírt,ez a lényeg benne vagy nem?:P -
#10342 Jó, ha szerinted benne van, akkor mutasd már meg, hogy hol van arról szó ebben a részben, hogy:
1. Ez volt az utolsó alkalom
2. A június 19.-ei csoportos összeröffenés
3. A bírósági utóélete az ügynek
Mert én valahogy kurvára nem találom, te meg állítod, hogy benne van.
-
#10341 Benne volt..
"Végre eljött a nap amikor értelmet nyer ez az egész Elterelésről szóló irományom. Ezt is megértük. A mai nap számomra bebizonyosodott, hogy amit csinálok az majdhogynem teljességgel időpocsékolás. Na nem erre az irásra gondoltam. A mai nap úgy telt az egyéni terápiás kezelésem, hogy besétáltam a R.É.V. épületébe, majd aláírtam a jelenléti ívet és kész. Mehettem isten hírével. Ennyi. Ha valakinek nem világos akkor most kifejtem: Az ön vagyis TE pénzedből (na és az enyémből is) fizetjük mindezt. Tehát majdnem a semmit… Nem ért talán rá a pszichiáter? Egyelőre megbeszélt időpontál ez aligha hihető. Tehát jól jártam énis, mert nem történt semmi, meg jól járt a pszichiáter is. Nekem valószinű tényleg nem kellene Elterelésre járnom, és az a meggyőződésem, hogy a füvesek 80%-ának sem kellene ide járnia… Tehát most már kimerem jelenteni, hogy a saját bőrőmön tapasztalom, hogy a rendszer nem hatékony, vagyis felesleges többletkiadás az államnak és főleg nekem… Június 19 csoportos összeröffenés, nem elfeledni! Addig is aki akar kérdezzen nyugodtan… bár most sem a tekerj.hu, sem a legalize.hu nem elérhető… Már dolgozom azon, hogy a kendermag.hu oldalon legyenek fennt az írásaim… addig pedig itt a kenderhekker.naplom.net-en várom észrevételeiteket! UFF és PEACE! " -
#10340 Eh, azt hittem, hogy újabb. Kár, hogy megunta az arc, a legvége is érdekelt volna, hogy megkapja a papírt, beviszi, ejtik a vádat, mittudomén. -
#10339 szevasztok!
gondolom nektek is volt már néha hasznos a Visine szemcsepp ha olyan környezetben vagytok ahol nem kéne levágniuk az embereknek a dolgokat...
Az a kérdésem van, hogy a Tobradex-ről hallottatok -e és ha igen akkor helyettesítheti e egyszeri alkalomra a Visinet mert az elfogyott itthon. -
#10338 Érdemes elolvasni.
Nem is tudom hogy sírjak, vagy nevessek. -
#10337 Nem kell megmagyaráznod, nem a gyeptopikba tartozik. :) egyébként mefedron. -
#10336 mik vannak humorosaranyosban:
-
#10335 Ismerem thx.:)
Eddig 9magból 8-nak vannak életjelei..5-nek már rendes csíra van,3-nak meg már lehet látni hogy hamarosan kibújik.
Az egyik northern lights-nak még teljesen zárt a maghéja.Nem rossz mondjuk ahhoz képest hogy csak 12 órája vannak zsepiben. -
gettobuxa #10334 gyros = amphetamin -
Hangman576 #10333 Kenderfórum -
#10332 "fehér por", "gyros helyett"
Talán táplálék kiegészítő? -
#10331 :DDDDED Téleg nem vágtam le:D
Szart se lehetett látni. -
gettobuxa #10330 mi most ez az új fehér por, amit a fiatalok esznek gyros helyett? állítólag még nincs is tiltólistán?! 7végén hallottam róla, de elfelejtettem a nevét... -
#10329 Lehet csinálni fogok egy kendernevelde blogot,ami arról szólna hogy hetente jelentkeznék bejegyzésekkel,közbe persze várom a tippeket stb. A végén pedig a termést szétosztom,persze ingyen. -
#10328 4auto floweres van és 5 db mindent túlélő gaz pontosabban 2x northern lights, 2x jorge's diamonds,1x early skunk.
Sajnos az a helyzet h ezek kintiek lesznek,habár már valóban késő van,de nem baj majd kiderül hogy mi lesz belőle.
Az autoknak viszont tökmindegy hogy mi van:). -
#10327 hát nem esett, a sok vaku miatt :)
na hajrá! szabadtérhez már kicsit késő van, attól tartok, de lámpával biztos jó lesz! -
#10326 Eh tényleg nem esett le..:D
Na mindegy,magból kicsírázott cucc..aminek már ott van fölül a sziklevelei,alul meg már a minigyökerek,mivel egy kicsit tovább voltak zsepiben mint kellett volna:),de még így is el lehet ültetni. -
#10325 Wut is disz? -
#10324 Egy füves topikban szerinted mi lehet?:) -
#10323 és ez mi? -
#10322 Egyik haverom kezében a "csöppség"..
-
#10321 nem is beszélve a family guy 420-as részéről :) -
kimister #10320 jajaa.. :D
én már láttam már vagy 3szor :D:D
de Simpson csládnak is van valami ilyen része, azt is sokszor megnéztem már :D azt is érdemes megnézni -
ketrec #10319 ez nekem nagyon bejött:
SP