Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Racism is a weapon of mass destruction!
tradicionális reggae, jamaikai-karibi raggával, ahogy az kell...
soundcloud, 320kbps
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
én meg: agaras76
este majd beloggolok aztán felveszlek cimborának ha megadod a userneved 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Muzsika😄
de,mi is az a slsk,??? most már kíváncsi vagyok rá.
letöltöd a kliensprogit, felrakod, aztán a searchez beírod az elõadót/számot/stb és kész...
slsk azonosito: bobragga
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Kilenc hónap után megint téptem, mert úgy éreztem, hogy megint eltévedtem. Ejjjjjjjjjjjjjjj! 😊 Hogy mi volt itt. Városban, pontban éjfélkor, karácsonyi fények mindenhol és kellemes idõ. Szeretem a fákat.
Másfél óra után hazajöttem és felnéztem ide (...). Aztán láttam ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=2M3DsYmsUWE - Easy Star All-Stars - The Great Gig in the Sky egy lenti hozzászólásban. Tóótális stoooned állapot. 😊
Az Easy Star All-stars. 4 album, torrentõl. Jó a seed. Töltsétek!! (piratebay - http://thepiratebay.org/torrent/5025336/Easy_Star_All_Stars_-_4_Albums -torrentlink klikk ide
Én is seedelem, de jön rendesen. A youtube linkelt szám a "Dub side of the moon" cimû albumon van.
Nagyon jó. Kösz!
UI.: linkelni nem enged
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Turn Me On Dead Man
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
pl ez a fütyörészõs téma, vagy éppen az úszós... kegyetlen jó, de leginkább élõben - nagy közhely, de itt még inkább igaz hogy a felvétel nem tudja visszaadni a hangulatot.
élõbe a legjobb, remek vizuálok, improvizáció, és persze a sámán aki végig szénné sztóndulva táncol és hozza a hangulatot. xD
Turn Me On Dead Man
Én már egy ideje nem tudtam "lazítani", de pár nap és ólrájt!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mint a kapanyél, úgy állok xD
Turn Me On Dead Man