A legenda nem halhat meg :)
  • adam first
    Félre értettél, én nem a Nintendo gépeket szaroztam le, ugyanis ha csak a NES, GC-re gondolok 1. mai napig műkődnek 2. hardverileg a legerősebb gépeket a Nintendo gyártotta kivétel NES, Wii. Nekem a Wii-ben pont a mozgásérzékelő nem tetszik, meg az hogy kiszúrják a rajongók szemét gagyi Wii Sport, Wii Fittel. Magával a Nintendóval isten ments nincs bajom, a legendás sorozataik pedig a mai napig színvonalasak (Kirby, Zelda, Metroid, Mario). Sajna kedvenc Donkey Kongomból nem tudtak színvonalas játékot gyártani, aki tudott azokat már felvásárolták. A PS familyt meg hagyjuk, mert a PS1-en kívül a többi gépük technikailag szart sem ér, jöhet DVD, Blu-Ray parasztvakítás. DC-re 100X színvonalasabb játékok jöttek, ki mint PS2-re, DC-s FPS-ek meg köröket vernek bármelyik Killzonera. Csak hát ugye, a pénz dominált, a Sony pedig meggyőzte a fejlesztőket, hogy ne Sega gépekre fejlesszenek. De nem ragozom tovább a dolgokat, tisztességes verseny a konzolpiacon 1995-ig volt. Szóval nekem Wii-vel nem a hardver vagy megbízhatóság problémám lenne. X360-at meghagyjuk olyan, amilyen. Játékkínálat viszont MS gépen első osztályú. Yu Suzuki meg nem menne vissza a SEGA-hoz max. akkor ha adnának neki vagy 80$ USD, hogy befejezze élete álmát. :)))
    Szóval, ha SEGA vissza is térne, már nem ugyanaz a cég lenne, aki 10-20 évvel ezelőtt. Mára már más dominál, főleg hogy ugye ott van a SEGA-SUMMY házasság is. Egyébként egyetértek Ewergoval, SEGA már 8Bit-en is komolyabb játékokat készített, mint az N. Itt most félre értés ne essék. Gyerekként, magam se tudtam értékelni a Segat, felnőtt fejjel viszont köröket vertek a konkurensekre játékkínálat terén. Ha vissza is térne, mára már máshogy fogadnák az emberek a játékaikat. A konzolvilág felnőtt a Segahoz.