Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Csak a tisztánlátás miatt.
A C.A.R.S. topikban oldalakon keresztül mást sem lehet olvasni,csak,hogy ti BooMiller-el non-stop szapuljátok egymást.De ez nem tűnik föl egyikőtöknek sem.Aztán ha valamelyikőtök idejön szólni,akkor itt folytatjátok.Hát a f...szomat!Nálam is van egy tűréshatár és ezt olvasgatni állandóan,hogy az egyik beszólt a másiknak,az pedig folytatja,ahelyett,hogy rögtön idejönne jelenteni és ignorálná a provokáló hozzászólásokat és megvárná amíg egy moderátor intézkedik.Aztán meg megy a sirám és a kérdőre vonás,hogy hülyén intézkedtem,vagy valamelyik moderátor társam.Gratulálok!És ez nem csak rád vagy rátok vonatkozik,hanem úgy általában,amikből itt további viták lesznek.Millió egyszer beírtam különböző topikokba és figyelmeztettem azokat a fórumozókat,akikkel probléma volt.Ez többé-kevésbé hatásos is néha,de leginkább sz.rnak a fejemre,aztán meg ha büntetek,akkor jönnek a gerinctelen,ilyen-olyan mocskolódó privátok stb.De aki visszatérően balhézik valakivel,az így jár,ha tetszik,ha nem.
Egy másik dolog,ami szintén itt merült fel ,mint probléma.
Meg lettem vádolva azzal,hogy miért nem bannolom Electrickman-t,mert ő "tuti",hogy Starfahrer alrege.Itt szeretném megjegyezni,hátha valaki nincs tisztában vele,hogy a moderátori eszköztár,finoman szólva is szegényes.Tehát,én nem tudom megnézni egy kattintással például Starfahrer ip címét,csak ha esetleg találok egy hozzászólását,de azt is csak ha nincs külön linkelve,hanem egy topikon belül van.Megnéztem,Cifu bannolta anno Starfahrer-t és lehet,hogy ő tudja,merre,hol lehetne megnézni egy hozzászólását,én nem.Meg azt senki ne is várja,hogy órákig fogom keresgélni.
A lényeg.Tartom magam annyira fair moderátornak(bár ez sokak szerint nem igaz),hogy attól még,mert többen állítják valakiről azt,hogy igenis, xy egy alreg,aki már többször ki lett tiltva de én nem találok rá "bizonytékot",akkor nem fogom kitiltani,ha tetszik ha nem.
Szeretném ha megértenétek és elfogadnátok az érvelésemet és ennyibe is maradnánk.Nem szeretnék továbbra is ezen rágódni.(különben is,ennyi írástól,begörcsöltek az újjaim:D)
Köszönöm!