21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#19274 Csak a tisztánlátás miatt.
A C.A.R.S. topikban oldalakon keresztül mást sem lehet olvasni,csak,hogy ti BooMiller-el non-stop szapuljátok egymást.De ez nem tűnik föl egyikőtöknek sem.Aztán ha valamelyikőtök idejön szólni,akkor itt folytatjátok.Hát a f...szomat!Nálam is van egy tűréshatár és ezt olvasgatni állandóan,hogy az egyik beszólt a másiknak,az pedig folytatja,ahelyett,hogy rögtön idejönne jelenteni és ignorálná a provokáló hozzászólásokat és megvárná amíg egy moderátor intézkedik.Aztán meg megy a sirám és a kérdőre vonás,hogy hülyén intézkedtem,vagy valamelyik moderátor társam.Gratulálok!És ez nem csak rád vagy rátok vonatkozik,hanem úgy általában,amikből itt további viták lesznek.Millió egyszer beírtam különböző topikokba és figyelmeztettem azokat a fórumozókat,akikkel probléma volt.Ez többé-kevésbé hatásos is néha,de leginkább sz.rnak a fejemre,aztán meg ha büntetek,akkor jönnek a gerinctelen,ilyen-olyan mocskolódó privátok stb.De aki visszatérően balhézik valakivel,az így jár,ha tetszik,ha nem.
Egy másik dolog,ami szintén itt merült fel ,mint probléma.
Meg lettem vádolva azzal,hogy miért nem bannolom Electrickman-t,mert ő "tuti",hogy Starfahrer alrege.Itt szeretném megjegyezni,hátha valaki nincs tisztában vele,hogy a moderátori eszköztár,finoman szólva is szegényes.Tehát,én nem tudom megnézni egy kattintással például Starfahrer ip címét,csak ha esetleg találok egy hozzászólását,de azt is csak ha nincs külön linkelve,hanem egy topikon belül van.Megnéztem,Cifu bannolta anno Starfahrer-t és lehet,hogy ő tudja,merre,hol lehetne megnézni egy hozzászólását,én nem.Meg azt senki ne is várja,hogy órákig fogom keresgélni.
A lényeg.Tartom magam annyira fair moderátornak(bár ez sokak szerint nem igaz),hogy attól még,mert többen állítják valakiről azt,hogy igenis, xy egy alreg,aki már többször ki lett tiltva de én nem találok rá "bizonytékot",akkor nem fogom kitiltani,ha tetszik ha nem.
Szeretném ha megértenétek és elfogadnátok az érvelésemet és ennyibe is maradnánk.Nem szeretnék továbbra is ezen rágódni.(különben is,ennyi írástól,begörcsöltek az újjaim:D)
Köszönöm!
-
#19273 Ez lemaradt: Köszönöm! -
#19272 Ezt a képet szeretném banner-nek kérni ebbe a topikba. -
Screenracer #19271 Annyira azért nem zavar. :) Lehet, hogy furcsa, de van ezen a fórumon kívül még élet. Ez csak egy vélemény volt. :)) -
#19270 #19253
értő olvasás :) -
Screenracer #19269 Ez tök jó, hogy úgy osztogatják itt a büntetőpontokat, hogy utána se néznek, hogy néhányan ellehetetlenítik, hogy egy topik arról szóljon, amiért létrejött. Köszi Maximus. Támogasd továbbra is a trollokat és flémelőket. -
Screenracer #19268 Szerintem utána kellene nézned, hogy mi a flémelés. -
Skyline #19267 Adam46 NEM, Smith marad. -
#19266 Tudod az az érdekes hogy még itt is flamelsz:)) -
#19265 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kit akarsz te hülyének nézni? Mindenki tudja jól, hogy állandóan miattatok van az ugatás. Alreges témát is tudja mindenki. Azoknak az emberenek próbálsz meg hazudozni, akiktől már kétszer is kaptál bant pont emiatt... Legyen már eszed. Pláne fölösleges ez a gerinctelen álszent hazudozás, miután amilyen ostoba vagy megint elárultad magad, hogy kinek is vagy az alregje...
Ha minden áron meg akarod szüntetni a három dolgot, akkor hajrá, csak rajtatok múlik. Úgy is annyiszor meg lett mondva, hogy ez egy szar hely, nácik az adminok, komcsik a HG-k, mindenki troll aki nem ért veletek egyet. Ti is, mi is jobban járnánk, ha végre eleget tennél/tennétek az ígéretednek, és eltűnnétek.
-
Electrickman #19264 Az egy játék fóruma.3 dolgot kell megszüntetni.
1.Mindenkinek beszólhatok,mert én vagyok a jani.
2.Bárkit elküldhetek az anyjába,bemocskolhatom,lehordhatom a sárga földig,mert mért ne?
3.Állandóan gyanúsítgatok,bárkit,bármikor,te ennek meg annak vagy az ál-regje.Bizonyítani úgy sem tudja,de elmélet gyártásra tökéletes,s még jobb önmaga tehetetlenségének védelmére.
Azonnal eltűnik minden trollnak kinevezett hozzászólás és normális hangnemben fog az élet zajlani.
Amíg ezek nem történnek meg,-s amint egyik fórumtársunk is írta,-nem lesz egyenlő mérce,addig teljesen értelmetlen újra nyitni.
A házigazdát pedig választani kell,mint pl. a mostanit is,nem kinevezni,(pláne saját magát az embernek) a bf3 topik egyik flémkeltője pont ez volt.ITEM nem választott házigazda volt,hanem azt mondta Running hogy ő lesz és kész.Ez így nem megy. -
#19263 Igen, az a megoldás, hogy törölni a nem oda illő hsz-t, addig míg meg nem unja a kedves troll. Egyszer csak abba hagyja, azután lehet normálisan fórumozni. Vaaagy össze kalapálunk egy kis tiltó sctipt-et, és az ő hozzászólásaikat elrejtjük. -
#19262 Neked Electrickman (ize bocs Eugabesz), Starfarerrel egyutt egyertelmu, hogy sokkal jobb lenne barmilyen uj hazigazda, hogy meg tobb trollkodast es hazugsagot nyomhass utana. ("Nem vagyok alreg, nem vagyok alreg"...a kovetkezo hsz-ben meg gyakorlatilag lebuktatod magad 100%-osan.)
Adam46:
Szivesen atadom a hg jogot... Meg tudod mondani mivel lennel jobb hg?
Kb 18-20 oraban/nap lennel online es meg gyorsabban nyomkodnad a troll hszekre a torles gombot?
Jo megoldas nagyon...
Ja megsem, mert sokszor folyamatosan spammelik a hulyek az agyatlan velemenyuket es mindegy nekik, hogy kb az egesz topik elkuldi oket a fenebe.
- A tilto-sriptet elvettek, tilos hasznalni, pedig a modira varakozasig pont jo volt, hogy a topik ne lassa a teljesen ertelmetlen vitakat.
- Viszont bizonyitekot hagyni kell, nem lehet mindent torolni, mert sg-n akkor vegleg elveszik.
- Marad a "szabalyos" szolni kell a modiknak es varni...csak mintha egyre kevesebb modi lenne es ritkabban is neznek be.
Most eppen 3-4 napot kellett varni, ez van. Es innentol mar nem a hg-n mulik a dolog.
Csak kozben az egesz topik idegbajos lesz az alregekkel valo veszekedes kozben. :p
Elfogult vagyok-e a trollokkal + 99-100%-os alregekkel szemben es kulon veszem azokat akik a sajat regjukkel probalnak normalisan forumozni, illetve mar neha visszaszolnak a trolloknak akar durvan is, mert nekik is eleguk van?
Igen!
Mas hg-k es modik is elfogultnak az ilyenekkel szemben, mar lattam jo par peldat. Nem is csoda persze.
Az 50. alreg (Starfarer) es a masik jomadar Eugabesz (4. alregje) utan akik kb 3 eve ezzel szorakoznak, eleg nehez nem elfogultnak lenni.
Csak mert en vagyok utolso szemet veluk, csak azert csinaljak?
BF3 topikban ugyanezt csinaltak detto, ITEM-el is folyamatosan csak vitaztak mindenen.
Nahat, hogy megvaltoznak ezek a trollok (az "ertelmesebb" 50 ev felettiek kulonosen). :p
-
#19261 nagyrèszt a helyi hg-vel....pedobear alreg? -
Screenracer #19260 Tudod ebben az az érdekes, hogy te még egyetlen szót nem szóltál a topik főtémájához. Decemberi reged van, de azóta egy értelmes szó nem hagyta el a billentyűdet. Eddig az összes hozzászólásod csak személyeskedés, flémelés volt. -
Screenracer #19259 Szerintem pont te vagy aki "teleflémeli" állandóan azt a topikot. -
#19258 Szerintem csak egy másik admin kell a Bf4 topicnak, szíves örömest jelenkezek a pozícióra, nálam rend lenne. -
Electrickman #19257 Csak egy normális házigazdára van szüksége annak a topiknak,nem egy ilyen ingerszegény,szaladok a módikhoz típusúra.
Aki némileg rendet tart,hallgatnak rá,nem gyárt összeesküvés elméleteket,stb.
Akkor minden rendben lesz ott. -
#19256 Tudod ebben csak a az érdekes hogy te még egyetlen posztot sem ejtettél a CARS topicban akkor miért is szóltál bele?
Ja hogy nektek hasonló a stílusotok itt az SG, valamitől azt hiszitek hogy ti valami megmondó emberek vagytok:D És alpári stílusban kommunikálhattok... BYE.. -
#19255 Igen? be kellene nézni most mi is történt azóta a C.A.R.S topicban, ezt úgy hívják hogy ámokfutás.... leszarom mert meg sem nézi egy moderátor..
kb laza egy hónap ban amit ott műveltél ma délután.
Moderátorok szerint ez így jó menjen csak tovább.. -
#19254 Engem aztán nem érdekel, hogy pihen-e a topic vagy nem, de nem lett volna jobb, logikusabb megoldás az, hogy inkább bannolod azt aki miatt ment az egész már megint, pláne, hogy már két rege is tiltva lett? Elvileg a ban megkerülése alreggel is bant von maga után. -
#19253 Egy időre bezártam a BF4 topikot és nincs apelláta!És ha valaki itt kezd el rinyálni miatta vagy megbeszélni mit,hogy,akkor mennek a további pontok,legyen az bárki!A bannerba világosan benne van,hogy itt nincs offolás,pláne nem egymás további szidalmazása.Ezt már baromi unalmas olvasni hétről-hétre!Legyetek szívesek ehhez tartani magatokat,mert látom máshogy nem megy a dolog,sajnálom. -
#19252 Az neki nem megy, csak azonnal a reportolás villan be -
Screenracer #19251 Azt azért remélem észrevetted, hogy azt is meg lehet nézni, hogy mire válaszoltam ilyen stílusban. -
#19250 C.A.R.S topic emberünk megint a szokásos stílusát hozza, egy csemege a sok közül.. kíváncsian várom egyszer végre jutalmazva is lesz avagy folytathatja végestelenül...
link -
Electrickman #19249 Nem vagyok "klánvezér",fogalmad sincs róla milyen a csapat,meg aztán,amilyen az adjon Isten,olyan a fogadj Isten...teljesen kizártnak tartom,hogy egy csapattagunk csak úgy beléd kötött volna,mert lelőtted.
De jó az embernek kiírni magából,megnyugszik.Nem te..de másoknál használ.
Javaslom keress fel egy szakembert,aki elkezelget jó pénzért...nagyon rád fér.
Master91: Ideje lenne már... -
#19248 Off topic hozzászólások pontozva lesznek! -
Skyline #19247 Az meg ha egy "klánvezér" ilyen szinten van, további mesés elképzeléseket szülhet az egész klán színvonaláról (és lám kb olyan is)...
Óvoda... -
Skyline #19246 Ki nem tojja le hogy csal-t vagy sem bárki a csapatotokban. Amit más szervereken meg a "társaságotokon" kívül leműveltek például itt a fórumban is, kritikán aluli. Az IRAM klán mint olyan mostanra csak egy söpredékgyűjtemény lett nem több... Az milyen hogy belefutok három iramosba külföldi szerveren, kiírtom a kis squadjukat erre cheater lettem meg noob meg anyám haljon rákba... Más lelőtte őket megin ugyanez.. Gratulálok!
A másik fele amit itt leműveltek, a lehető legfinomabban szólva is egy agyasérült óvodásba több ész szorult... Kiraknak titeket mert ész nélkül megy a személyeskedés, erre mint valami kisgyerek visszaregelgettek mindenféle idióta nevekkel hogy tovább fröcsögjetek? Komolyan ez az Iram színvonal? Ez az örömötök?:)
Elég infantilis szórakozás főként az álnéven regelgetés és suttyomba oda oda szólogatás a topikgazdának/adminoknak....
Engem is vágtak már ki más fórumról mert nem viselték hogy a csodás Xbox One-t nevetség tárgyává teszem, de nem járkáltam vissza álregekkel, letojom minek... Nektek ez láthatóan nem megy, hónapok óta csak az óvoda megy... -
Electrickman #19245 Az IRAM csapatot ne úgy képzeld el,hogy eugabesz,eugabesz1,eugabesz2,stb...jelenleg 14 aktív játékosunk van,(az összlészám 28fő) tehát akinek veled ellentétben meg van a játék,s játszik is vele,tehát nem értem,miről beszélsz.Mondjuk nem is csoda,bolond lyukból,bolond szél fúj... -
#19244 Egy újabb tipikus eugabci pillanatot láthattak tisztelt nézőink! Előz hsz-ben még tagad mindent, következőben meg már úgy beszél a klánról, hogy "minket"... Nagyon jó politikus lennél, azok beszélnek így össze-vissza, önmagukat meghazudtolva. -
Electrickman #19243 Le lehet húzni minket,lehet,még az is megeshet,hogy valakinél elszakadt a cérna és anyázott,de hogy az mi csapatunkból senki sem csalt,vagy hekkelt,az olyan biztos,mint hogy a nap felkelt.
Aki az ellenkezőjét állítja az egy hazug. -
Electrickman #19242 Köszönjük szépen,de az IRAM játékosai nagyon jól elvannak enélkül a pár senkiházi nélkül,aki ide firkál,mert itt azt hiszi,még figyel rá valaki és fontos ember...az meg hogy én ki vagyok,vagy ki nem,te sem tudod,más sem tudja,levontok messzemenő következtetéseket olyan dolgokból,amit a csökevényes,agynak nagyon nem nevezhető valamivel kitaláltok.
De egészségetekre,ennyi örömötök legyen,több sem.. -
#19241 Nem kell senkit hülyének nézni kedves gabika, elég ha a haverjaidat/klántársaidat annak nézed. Már nagyon rég eljátszottátok az utolsó utáni esélyeteket is szerintem, teljesen fölösleges itt vergődni. Most már, hogy azok az emberek is lenéznek titeket, akik eddig bírtak titeket, talán elgondolkodtok a dolgon. -
#19240 Refes link. -
kemencebalázs #19239 Már ne is haragudj IRAM GABESZ ha unják a alreges hsz-idet.
A BF-ben legyél nagylegény, az admin hekjeid nélkül.
Bocsánatot kérek ha nincs igazam. -
Electrickman #19238 Már nem azért,de nem tudom honnan veszed,hogy én azonos lennék valami Eugabestz-al,nincs is ilyen néven senki a fórumozók között a másik meg az,hogy amíg ilyeneket simán megtűrsz a topikocskádban,mint ez pl.,addig ne várj fordulatot ez ügyben,Starfather ehhez képest egy kultúrlény... -
#19237 Ahogy irtam + varhato is volt, agyament Electrickman (Eugabesz alreg) kis nyomi parja, Kocsi Starfarer is megjott a troll-ovodabol.
Most megint teljes a jo regi kep az agyhalott kiscsoportban. :D
link1
link2 -
#19236 üdvözletem.
Ezt a képet szeretném ebbe a topikba kérni.
Köszönöm! -
#19235 http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=293055
Troll, spamer.