1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Smithwarden
    Neked Electrickman (ize bocs Eugabesz), Starfarerrel egyutt egyertelmu, hogy sokkal jobb lenne barmilyen uj hazigazda, hogy meg tobb trollkodast es hazugsagot nyomhass utana. ("Nem vagyok alreg, nem vagyok alreg"...a kovetkezo hsz-ben meg gyakorlatilag lebuktatod magad 100%-osan.)

Adam46:
    Szivesen atadom a hg jogot... Meg tudod mondani mivel lennel jobb hg?
    Kb 18-20 oraban/nap lennel online es meg gyorsabban nyomkodnad a troll hszekre a torles gombot?
    Jo megoldas nagyon...
    Ja megsem, mert sokszor folyamatosan spammelik a hulyek az agyatlan velemenyuket es mindegy nekik, hogy kb az egesz topik elkuldi oket a fenebe.
    - A tilto-sriptet elvettek, tilos hasznalni, pedig a modira varakozasig pont jo volt, hogy a topik ne lassa a teljesen ertelmetlen vitakat.
    - Viszont bizonyitekot hagyni kell, nem lehet mindent torolni, mert sg-n akkor vegleg elveszik.
    - Marad a "szabalyos" szolni kell a modiknak es varni...csak mintha egyre kevesebb modi lenne es ritkabban is neznek be.
    Most eppen 3-4 napot kellett varni, ez van. Es innentol mar nem a hg-n mulik a dolog.
    Csak kozben az egesz topik idegbajos lesz az alregekkel valo veszekedes kozben. :p

Elfogult vagyok-e a trollokkal + 99-100%-os alregekkel szemben es kulon veszem azokat akik a sajat regjukkel probalnak normalisan forumozni, illetve mar neha visszaszolnak a trolloknak akar durvan is, mert nekik is eleguk van?
    Igen!
    Mas hg-k es modik is elfogultnak az ilyenekkel szemben, mar lattam jo par peldat. Nem is csoda persze.
    Az 50. alreg (Starfarer) es a masik jomadar Eugabesz (4. alregje) utan akik kb 3 eve ezzel szorakoznak, eleg nehez nem elfogultnak lenni.
    Csak mert en vagyok utolso szemet veluk, csak azert csinaljak?
    BF3 topikban ugyanezt csinaltak detto, ITEM-el is folyamatosan csak vitaztak mindenen.
    Nahat, hogy megvaltoznak ezek a trollok (az "ertelmesebb" 50 ev felettiek kulonosen). :p