Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Azért pár apróságra felhívnám a figyelmed:
"ha pedig egy ilyen faszkalapot kiosztasz, és megmondod neki a magadét, akkor jönnek a háromszögek."
Ha ugyanolyan hangnemben osztasz ki valakit, mint ami miatt felhúztad magad, akkor miért vársz más elbánást. Azt hiszem éppen elégszer kértelek én is, hogy ilyenkor nagy levegő, és nem reagálunk.
Nem beszélve az előítéletekről, ami azért pár modiban megvan:
Előítéletekről beszélsz, csak azt felejted el, hogy én tudom miről beszélek, mert hónapokig kérleltem, könyörögtem például a WoT topicban, hogy miként lehetne a kulturált fórumozást, és a nem oda illő egyének kiszelektálását megoldani. Nem vették figyelembe ezt...
Csak a mihez tartást végett...
Millió másik embert lehetne találni a helyére, vagy akár mellé.
A probléma az, hogy nem látsz rá a teljes képre, a modik egy jó része éppenséggel távozott, vagy inaktív, mert nincs megfelelő moderációs eszköztár.
Aztán most jön az, hogy: minek jársz akkor ide teeee --> tehát nem a probléma valós megoldásán törnék a fejüket, neeeeem. Ha nem tetszik, takarodj! Ez igen, így aztán lehet közösséget építeni! Mert ugye ez egy fórum lenne, vagy mi a f@sz..
Moderált fórum, tegyük hozzá. És az ilyen fórumok egyik ismérve, hogy van egy erősorrend. Admin -> Modi -> (HG) -> "Egyszerű" fórumozó. Itt az adminok gyakorlatilag nem foglalkoznak a fórummal, szóval a modikra marad, hogy mi történjen, és mi ne.
Millióan szóltak már, hogy ez nem kóser, a trollok millió alreggel rendelkeznek, stb. Persze nem csinálunk semmit, ez van.
Pont Dzsini volt az, aki nem egyszer és nem kétszer próbálta az adminok figyelmét felhívni arra, hogy a plusz-mínusz rendszer nem életképes. A háttere amúgy az egésznek pont az lett volna, hogy a közösség majd moderálja magát, a sok mínuszos emberkék meg kikopnak, ha a hsz.-eik nem látszanak. A rendszer megbukott, mégse vették ki. Ez pedig egyáltalán nem a modikon múlt, mert mi kértük, hogy csináljanak valamit a rendszerrel...
Persze akkoriban a modik még 1-2 órán belül reagáltak arra, ha írtunk a modi topicba. Most ha 1-2 nap alatt megvan, akkor már jó időt futottunk.
Akkoriban több aktív modi volt, akik közül több visszalépett, részben a nem megfelelő körülmények miatt. Mellesleg pedig szerinted miért én vagyok a második a büntipont-osztásban Shadoweyes után? Tippelhetsz, pont az ambrus szintű trollok kivágása miatt...
Ehhez még azt is hozzáteszem, hogy a külső oldal hsz.-einek moderálását már gyakorlatilag fel is adtuk (max. ha valaki szól, akkor ránézünk). Egy rövid ideig próbálkoztam vele, gyakorlatilag ha főállásban, napi 12 órában csinálná valaki, úgy lehetne megoldani.
A modik pedig a szabadidejüket áldozzák arra, hogy a közösség felett "őrködjenek", ha valahol szükséges, beavatkozzanak.
Nem kell ám adni a véleményemre, jöhetnek a trollok, ők is biztos itt lesznek majd sok év múlva is...
Meghallgattatott. De attól tartok túl szépek az emlékek. Emlékszünk még arra, hogy hajdan talán a Battlefield 2 topic miatt mekkora hajcihő volt? Mert én igen...