Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Nem csodálom, hogy visszaesett a látogatottság. Ennyi troll között én is kivettem kedvencekből jópár topikot.
Saját eset. Ha esetleg szólni mersz, mert egy idióta hülyeségeket írogat, akkor ugye te vagy a rinyagép, ha pedig egy ilyen faszkalapot kiosztasz, és megmondod neki a magadét, akkor jönnek a háromszögek.
Persze attól még az igazi troll bejegyzései ugyanúgy, ugyanott vannak (mondjuk youtube már párat eltávolított belőle - de hát sg-n maradhat, ide elfér). Érdekes, hogy a modiknak a stílus fontos, nem az, hogy mit írsz. Tisztára mint a parlamentben. Lopni lehet, csak halkan, akkor rendben van.
Nem beszélve az előítéletekről, ami azért pár modiban megvan:
"Ja, te ilyen-olyan topikszökevény vagy..."
"Az egész topik társaságát ki kéne rúgni..."
És még lehetne sorolni.
A legszebb, amikor egy modi jön, hogy hú de végig kellett olvasnia pár oldalnyi szöveget, és húha de mennyire nem érdekli ez az egész téma, úgyhogy húha mindenki kap háromszöget. A világ fájdalma látszik az írásában, de ki kérte, hogy legyen modi? Fegyvert tartanak a fejéhez? Nem kötelező ezt csinálni, el lehet menni máshova is. És EZ is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy hanyatlik ez az egész közösség. Millió másik embert lehetne találni a helyére, vagy akár mellé.
Amilyen jól kezdődött az egész (számomra) 2005-ben - igen, 8 éve vagyok napi szinten itt - olyan fos lett az egész. Aztán most jön az, hogy: minek jársz akkor ide teeee --> tehát nem a probléma valós megoldásán törnék a fejüket, neeeeem. Ha nem tetszik, takarodj! Ez igen, így aztán lehet közösséget építeni! Mert ugye ez egy fórum lenne, vagy mi a f@sz.. Ha én főnök lennék, úgy fenékbe billenteném az ilyeneket, hogy csak arról koldulna az összes.
Na meg ez a mínuszolás is bakter... Ez a legnagyobb vicc az SG történelmében. Millióan szóltak már, hogy ez nem kóser, a trollok millió alreggel rendelkeznek, stb. Persze nem csinálunk semmit, ez van. És ismét: "ha nem tetszik, takarodj!" Már nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. Higgyétek el, nem trollkodni járok ide 8 éve baszki, hanem azért, mert valaha szerettem itt, és szeretném ha ez visszatérne. Nem volt ám nehéz, ilyen ambrusokat úgy baszták ki, hogy a lába sem érte a földet. Persze akkoriban a modik még 1-2 órán belül reagáltak arra, ha írtunk a modi topicba. Most ha 1-2 nap alatt megvan, akkor már jó időt futottunk.
Persze ezt is rinyának fogják majd fel (nem is várhatok mást), pedig ez egy véleménynyilvánítás. Nem kell ám adni a véleményemre, jöhetnek a trollok, ők is biztos itt lesznek majd sok év múlva is...