• Profeta 
    #222
    "nem a kiadókat kell szidni, a magas árak miatt, mert nem ők tehetnek arról, hogy ennyi a magyar átlagkereset."
    Hanem kiket? a kiadok talaljak ki ezeket a pofatlan arakat, tehat az o" hibajuk. A zsebpenz merteku fizetesekrol valoban nem ok tehetnek, de senki nem tiltja meg nekik hogy ahhoz igazitsak az araikat. Erdekes mod a pe'k, a hentes, stb. mind kepes igazodni. Mert az o" celjuk a termekuk eladas, nem a nya'lveres meg a bilinccsel fenyegetozes.

    "És azért nem lesz olcsóbb nálunk xy játék, mert mondván: "Szegény magyaroknak nincsen rá pénze, adjuk már olcsóbban..." Ez nem így működik"
    Dehogynem. Nezd meg mennyibe kerul mondjuk az ukranoknal a benzin. Feleannyi mint anulnk. Mert ott annyiert lehet lepasszolni, dragabban kizarolag a pa'r kulfoldi kamionnak meg turistanak lehetne. Hat itt a pelda a kapzsi kiadoknak!

    "Ez az ár, ha nem tudod megvenni nem veszed meg."
    Az biztos. :)

    "Persze ha a magyar piac lenne a legfontosabb, kénytelenek lennének az árakat csökkenteni. De mivel nem az, ezért szarnak ránk."
    Mi meg rajuk. Miert is kene hogy jobban erdekeljenek miket, mint oket mi? Igy jartak.

    "Csak nem biztos, hogy a kiadó a hibás mindenért."
    Jogaban all arat csokkenteni, kiiktatni sok kozbenso kereskedot az ertekesitesi lancbol. Ha penz kell neki, akkor dolgozzon meg erte! Az eladonak kell olyan aron adni a termeket hogy a vasarlo megvegye, nem forditva!