Legacy of Kain: Defiance
  • Lynx_TWL
    "A blood omen1-ben Kain altal kivegzett dimenzio orzoje lakozik itt, aki egy moebiustol ellopott idokeszuleket hasznalva mindenfele lenyeket idezett meg mas terekbol es idokbol."

ez Mortanius ugyebár, de ő most a halál őrzője nem?:)
    legalábbis lejebb azt olvastam, hogy ő meg Moebius voltak azok az emberek, akik fellázadtak...
    Mortanius akkor az egyensúly fenntartása miatt csinálta Kaint?

Mi a franc van a Heart of Darknessben, olyan nagy cucc, hogy Kain fél tőle, hogy nem szabad használni?

először azt hittem, hogy azért, mert ha Janos feléled, akkor ő miata fog megbomlani a már így is zűrős lábadozó balansz, és jöhetnek a Hyldenek...
    de nem, mert azért dőlt sösze az oszlop amikor Janos néz ki, mert Kain nem hoz áldozatot, viszont akkor, most mi van a szívvel?:)

egyébként kurvajó,h goy így összefoglalta,d én nem tudtam igazán, miért omlanak az oszlopok pont akkor, mert Janos már hamarabb felkelt:) de ez így kurvajól ki van találva, hogy az akkor még "fiatal" Kain pont most tagadja meg az áldozatot:)

ez egy másik:
    Ezutan az "isten" hallgatott, elfordult toluk, ezert a vampirok tomegesen elkezdtek pusztitani magukat.

elkezdték ölni magukat, de akkor most ők meghalta, megcsappantak, és akkor mivel halhatatlanok votlak, a lelkük megszünt létezni, a halálukkal, ezért nem volt kóser az Elder Godnak?
    végülis Kain, miért maradt életben, hogyha ki lett tépve a szíve?:)