így a Tour2003 előtt...
-
donpedro #442 Nyomj egy ctrl+1-et, amikor még mindegyik ki van jelölve, és onnantól kezdve az 1-es megnyomására kijelöli az összes emberedet. Természetesen a ctrl+bármelyik számot nyomva bármilyen csoportot összerakhatsz, külön kreálhatsz egy csoportot a hegyimenőidnek, külön a sprintereknek, stb.
Ezt legegyszerűbben úgy tudod megcsinálni, hogy amikor kijelöltél mindenkit, akkor a ctrl-t lenyomva tartva klikkelgetsz az alul lévő adatlapjukra, és így kiválasztod, hogy kit akarsz abba a csapatba rakni, és kit kihagyni. Aztán ctrl+1-9, és utána 1-9-re bejön a csoport.
A kerékpárok kiválasztásánál, nem igazán értem, hogy mi a gondod, simán klikkelgetni kell a kiválasztandó alkatrészre. Talán a felül lévő füleket nem vetted észre, a frame-re klikkelve választhatsz vázat, a front-rear wheel-nél első-hátsó kereket, a helmetnél pedig bukót. Persze kezdetben ezeket meg is kell venni, tehát csak akkor választhatod, ha van is annyi lóvéd.
Ami a bugokat illeti, kipróbáltam egy régi mentéssel az 1.3r3-at (nekem eredeti cym3 van), és egy ideig nem volt gondom vele, de a TDF után meghalt a dolog, ha szimuláltam a versenyt, akkor az embereim nem jelentek meg az eredménylistában, ha 3D-ben akartam lenyomni, akkor egyáltalán nem ment le a verseny, és eredmény sem volt.
Majd egy új mentéssel is kipróbálom, aztán meglátjuk. A játék sajnos továbbra is túl könnyű, viszonylag gyengébb képességű versenyzőkkel is lehet Tour-t nyerni (Én legalábbis egy Armstrongnál lényegesen, átlagban kb 4-5 ponttal gyengébb emberrel nyertem egy évben Giro-t és Tour-t, és valszeg a Vuelta sem lett volna gond, ha nem döglik be a mentett állásom. Jó lenne már a cym4-gyel játszani, az jóval nehezebbnek tűnik.
Még egy apróság, elvileg az 1.3r3 nem teljes patch! Ez azt jelenti, hogy előbb fel kell rakni valamelyik régebbi patch-et is, és utána az 1.3r3-at. Elvileg ez kalózverziónál sem lehet gond, tőlem így egyszer sem kért serial-t, míg a korábbi patch-eknél igen. (Bár mint mondtam, nekem eredeti verzió van.)