• Toroco
    Át mentem és már el is hóditottam minden városát impressivvel. már csak egy van.

edzeni több féle képpen lehet. Ha el van hizva akkor rohangáltasd, ezzel fogy és a fitness fog feljebb menni. izomra meg ugy lehet hogy porázra fogod felvetetsz vele egy fát vagy követ és a lényre viszed a kezed, kijön egy workout felirat és akkor katt. sulyzózni fog a tárgyal. Én megtanitottam rá hogy automatikusan gyurjon. wheight lift a tanulásban a neve.

a következő szigeten földrengés csodájuk van, de nem volt idejük használni mert eljöttek az emberek abból a városból. Én azt csináltam hogy mielött elkezdtem épitkezni a lénnyel megrohantam a városokat és szetvertem az összes kaput. Na ezt ne csinálja senki, mert azok akik kivándorolnak a városból nem tudnak kijönni a kapun, és szét kell rombolni a falat hogy eltudjanak jönni. ez az egyik városnál lehetetlen, a másiknál elöbb egy házat kell leromboltatni a lénnyel és utána lehet csak a falat. A kapunak a tartó falait viszont a lény nem tudja szétverni. Esetleg katapultal lehet próbálkozni, de az nem hiszem hogy túl jutna az ellenséges seregeken. a lény viszont átrohan rajtuk. Ore nagyon kevés van ugyhogy az elején csinján a falcos épitkezéssel megteszi a sima villa is mansion helyett. a bevándorlók majd hoznak valamennyi oret.