Vlala#2971
én is odaállítottam az állatkát kapuőrnek, amikor ki kellett nyitnom egy migrációs csoport előtt. A bevándorlókat átengedte, a katonákat nem. Gonoszságnak veszi a gép, de ettől még lehet full jó lényed (ne ijedj meg, ha a majmod "megőszül", az a teljes jóságot jelenti :) ). Ezek csak kis gonoszságok, könnyen elfelejti.
A környező falvakba, miután elér odáig a hatalmad, tehetsz embert kézzzel is, be fogják népesíteni.
Toroco (#2966): az első részt videokártya-gondok miatt sajnos kihagytam, ezért nem tudtam a dologról. Ez volt az első Lionhead-játékom, de pl. a Fable-ben nem lehetett játszani a logoval.
Sikerült már valakinek teljesen kiüríteni a dobozt?
Bigfoot: Azért esetlen, mert még kicsi. Ha F2-vel lehívod a tanító módot, és betanítod egy-két dologra, akár magára is hagyhatod free will módban, hazsnos segítője lesz embereidnek. Az enyém pl. minden építkezésnél megjelenik teljesen önállóan, nem kell póráz sem, és a kisebb-nagyobb dolgait mindig a szántóföldeken végzi (trágyáz), ezenkívül gyógyÍtja az embereket. Akár nyugdíjba is mehetnék mellette.